КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 672
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Много ехидност и разочарование има в тези карти.Озлобление и липса на желание за общуване. Това виждам аз. Жената въобще я няма в картите, поне за мен.
Фокусирал се е върху нещо, което не може да има и никога няма да получи. А това, което му се предлага, въобще не го интригува.

# 226
Как ви се струва комбинация за отношения на въпрос “Защо мъж не търси жена?” След последната им среща внезапно спира отношения, датиращи от почти година?

4 Пентакли Обесения Кулата

# 227
Би било много интересно за нас по-начинаещите,поне за мен,ако се пише повече за отделните карти,както сте написали за 4 чаши.А вие явно имате опит с картите.За мен е много интересно това да се разглеждат картите,като значение,чувство,което носят или примери.Ако някой има опит и по здравословни теми с картите ще бъде много интересно,ако напише.Никой не е длъжен да споделя опита си,но ще ви следя и чета.Темата е много интересна.

# 228
Как ви се струва комбинация за отношения на въпрос “Защо мъж не търси жена?” След последната им среща внезапно спира отношения, датиращи от почти година?

Така както се е " отдръпнал, затворил, поставил стена" , така и ще изненада жената. Това според мен.

# 229
Аз имам въпрос дали този човек има някаква обвързаност - семейство или въобще някаква финансова обвързаност .На мен на това ми прилича.
Обесеният може да е невъзможност за прекъсване на някаква обвързаност в близко бъдеще.
Някакви външни условия са го принудили да се върне в реалността.
При този човек има някакъв параноичен страх от обедняване по тези 4 пентакли + Обесеният.
Единственият изход от тази ситуация е Кулата ,която е предизвикана от външни събития,но винаги свързана и с чувство за личен провал,но и обвинение .
Рязко му се е наложило да излезе от инерцията и застоя.
Това са моите разсъждения върху картите.

# 230
Аз имам въпрос дали този човек има някаква обвързаност - семейство или въобще някаква финансова обвързаност .На мен на това ми прилича.
Обесеният може да е невъзможност за прекъсване на някаква обвързаност в близко бъдеще.
Някакви външни условия са го принудили да се върне в реалността.
При този човек има някакъв параноичен страх от обедняване по тези 4 пентакли + Обесеният.
Единственият изход от тази ситуация е Кулата ,която е предизвикана от външни събития,но винаги свързана и с чувство за личен провал,но и обвинение .
Рязко му се е наложило да излезе от инерцията и застоя.
Това са моите разсъждения върху картите.

Не е обвързан с друга жена, но малко дни след тази среща му се е случило нещо изключително лошо ( случая е специфичен и не мога да наруша дискретността и да напиша дори и тук конкретики). Ситуацията е свързана и с финанси, да.

# 231

Така както се е " отдръпнал, затворил, поставил стена" , така и ще изненада жената. Това според мен.
Благодаря 🌺 Дано стане така, жената е в шах и мат.

# 232
Silver Lightq не рабирам! Първо се пита от жената: “Защо мъж не търси жена?” След последната им среща внезапно спира отношения, датиращи от почти година?"  , което поне аз като го чета предполага, че жената няма информация за мъжа! После, след отговорът на Менарини, поясняваш - " Не е обвързан с друга жена, но малко дни след тази среща му се е случило нещо изключително лошо ( случая е специфичен и не мога да наруша дискретността и да напиша дори и тук конкретики). Ситуацията е свързана и с финанси, да" , от което излиза, че жената има информация за мъжа и какво се е случило с него и защо евентуално не я търси! За мен, не е коректен въпросът ти, подвежда и дава съвсем различна посока за тълкуване. Аз се придържам към моят отговор, но никъде не съм написала и не  давам прогнози изненадата приятна или неприятна ще бъде!
Когато питаме за други хора, ако наистина има информация, която не може да се напише, то тогава дискретността трябва да се запази между теб и питащата. Така мисля аз!

# 233
Информацията, която имаме, няма отношение към това, което питаме. Случилото се не му пречи да я потърси. Той е спрял всякакъв контакт изведнъж. Това, че жената е научила за дадено събитие не пречи да попита, какво се случва в отношенията им и защо той в тази ситуация я е изключил от живота си от раз и без обяснение. Тя не пита, какво се е случило с него, а какво е станало с техните отношения. Както ш написах в първото си изречение - въпросът е за отношения.

# 234
Информацията, която имаме, няма отношение към това, което питаме. Случилото се не му пречи да я потърси. Той е спрял всякакъв контакт изведнъж. Това, че жената е научила за дадено събитие не пречи да попита, какво се случва в отношенията им и защо той в тази ситуация я е изключил от живота си от раз и без обяснение. Тя не пита, какво се е случило с него, а какво е станало с техните отношения. Както ш написах в първото си изречение - въпросът е за отношения.
Да, благодаря за отговора! А според теб? Ти какво мислиш по картите?

# 235
Да, благодаря за отговора! А според теб? Ти какво мислиш по картите?

Според мен, тези 4 Пентакли показват една статичност в отношенията им, която е от известно време и е в основата на тяхното прекъсване. Той н е иска по-сериозно обвързване с нея ( това не по тези карти, а излезе в други подредби по време на консултацията). Но двата аркана ме затрудниха, затова ги написах. Всъщност, тълкувам ги , предвид това, че знам, че няколко дни след тази среща се е случило тежко събитие при него, за което в тези няколко дни той е предполагал, че може да се случи, но не е имал, какво да направи (Обедения) и Кулата самото събитие. Но точно, защото знам контекст се чудех , дали съм обективна, а и това тълкуване е по отделно на картите, а обикновено аз ги виждам като комбинации. Тук просто вякащ разказват история трите карти. Освен това, както вече казах, ние с нея търсим отговори за отношенията им, а не за живота му като цяло. Явно , обаче , това събитие при него е било Кулата, която е променила и живота му и е изкарало тази жена от него, един вид е бил повода, но не и причината.

# 236
4 пентакли е страх от това да си промени статуквото именно по финансови причини.
Ти питаш Таро едно,то ти отговаря какво е същественото за Таро,а не каквото е съществено за питащата.
Моето мнение не се различава от това на a.nik ,просто нюанс.
Естествено,няма как да напишем примерно - майка му е починала или изгонили са го от работа.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 11:48 от menarini

# 237
Здравейте. От няколко месеца се двоумя дали да направя нещо или не. Сега вече почти съм се навила, но още нещо ме спира. Да го направя ли това нещо и ако да ще бъде ли успешно или ще ми донесе негативи.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 12:23 от Елфичка

# 238
4 пентакли е страх от това да си промени статуквото именно по финансови причини.
Ти питаш Таро едно,то ти отговаря какво е същественото за Таро,а не каквото е съществено за питащата.
Моето мнение не се различава от това на a.nik ,просто нюанс.
Естествено,няма как да напишем примерно - майка му е починала или изгонили са го от работа.

Разбира се... Ние знаем, какво му се е случило. Жената искаше да разбере , защото това е препъни камъкът в техните отношения, защо е решил да спре да я търси просто така, не отговаря на съобщения и т.н
Това за таро , естествено го знам.. Както си бяхме писали преди няколко страници - таро дава отговори, дори за които не питаш..

# 239
  • на последния етаж
На въпроса дали ще се случи една покупка се паднаха Отшелникът, Глупакът, Дяволът. Според мен няма да се случи или е неразумно да се действа. Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт