В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 418
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Ех.. много съжалявам. Бързо възстановяване и успех! Heart

# 526
Ех, Андреева, много съжалявам.... няма думи просто, бързо да минава и пак бързо да си бременна до финал...

# 527
Девойки, аз ви напускам. Мисед, утре ми предстои абразио. Благодаря ви за подкрепата досега!

Съжалявам! Бързо възстановяване и следващият път до финал. 😘

# 528
Много съжалявам! Като се възстановиш пусни някакви изследвания за свое успокоение... Надявам се бързо да преодолееш загубата и скоро да се похвалиш!

# 529
Девойки, аз ви напускам. Мисед, утре ми предстои абразио. Благодаря ви за подкрепата досега!
ААndreeva, много съжалявам и аз! Прегръдки от нас! Бързо възстановяване и упех! Heart

# 530
  • Германия
Ах, нее...много съжалявам, много силна бъди!

# 531

AAndreeva, ужасно много съжалявам!!! Бързо възстановяване и стискам палци за скорошна успешна бременност! Горе главата и гледай смело напред, прегръдки! Heart

# 532
AAndreeva, бързо възстановяване, бъди силна!

# 533
И аз много съжалявам. Пожелавам бързо възстановяване и следващият път да е с положителен край !

# 534
AAndreeva Съжалявам много, Pensive бъди силна и винаги с оптимизъм. Бързо възстановяване Flowers Hibiscus

# 535
Андреева, силни прегръдки! Ужасно съжалявам! Болката е огромна, желая ти възможно най-бързо да се отърсите и да се изправи на крака, а след това и да гушкате живо и здраво детенце!

# 536
AAndreeva,

Много съжалявам!! Милата Sad бъди силна и дай Боже с нови сили и до финал! Не се обвинявай, че може да е заради прогестерона, скарване с мъжа ти или нещо друго, вината не е в теб, не е в мъжа ти, просто се случва за съжаление. Минала съм 3 пъти от там и знам, че това е Божа работа! Пожелавам ти всичко най-хубаво от  тук занапред!!

# 537
  • София
Много съжалявам, AAndreeva! Прегръщам те!

# 538
  • София
AAndreeva, много съжалявам.... гушкам те, миличка

# 539
Много съжалявам AAndreeva. Не се притеснявай за утре. Няма и да усетиш. Има една друга група където всички са минали през това и може да попишеш там за успокоение. Надявам се следващият път да е скоро, леко и до финал! Two Hearts

Аз нямам напрежение в гърдите от много време, но са определено по-тежки. Иначе всякакви симптоми идват и си отиват. На всеки няколко часа нещо се случва.

Ние също не сме казали на никой и чакаме БХС другата седмица. Нямам търпение вече, защото притеснението ме побърква.

Общи условия

Активация на акаунт