Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 759
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Пс съм и аз, поне засега.
Прегледах назад, но не намерих кода за Парфимо, може ли някой да го сподели Simple Smile Искам да проверя нещо.

# 301
Над 95 лв ONLINEPROMO95 дава  (-10лв)

# 302
Някой има ли спомен дали на черен петък в Нотино освен парфюмите и другите козметики са на промоция? Погледнах си поръчката от миналата година на 27 ноември е било ЧП.Поръчала съм два парфюма и са били на -20% И понеже съм набелязала различни козметики и се чудя сега ли да ги пусна на 15%  или да изчакам черен петък, не са ми спешни

Код за Парфимо SAVE5BG за поръчки над 100лв сваля 5лв
Този който Фръц е споделила при мен не хваща.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 12:05 от CoCo`Milk 🥥

# 303
Пропуснах да похваля Дъглас , поръчах с Serpent Boheme 30 мл ,добавили са ми подарък лосиона ,който иначе е само към 50 и 100 мл.Може и грешка да е било ,аз съм доволна.

# 304
  • Пловдив
А някой спомня ли си колко намаление направиха по другите сайтове?
Има ли друг на , който профила му в Parfium.bg  да не съхранява поръчки примерно от 2019г, защото не мога да си ги видя старите поръчки😔

# 305
Бих го взела, но нито ми се добавя нещо за над 100 лв, нито искам доставка да плащам  Simple Smile)) Чудно, продължавам да си пасувам значи!
От вчера забелязвам, че Нотино вдигнаха цените на доста козметика.
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-shine-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml/

# 306
  • Стара Загора
При мен кода за 10 лв хваща. Заредили са комплекти на Baylis & Harding, а и Signature. Спиралата на Буржоа ми е любима. По магазините тук е 16-17 лв.

Скрит текст:

# 307

Този който Фръц е споделила при мен не хваща.

С главни букви ли го пробва?

# 308
Фръц,мерси стана

# 309
Минито от 7.5мл на Libre intense, което подаряват в Дъглас, е цъфнало за 30лв в една платформа за частни обяви. Ако на някой му е зор....

# 310
В елфрагранс.бг се появиха
Mugler Aura Sensuelle Eau de Parfum 50мл - 88лв (тестера в парфимо е 98)
http://www.elfragrance.bg/mugler-aura-mugler-eau-de-parfum-sensu … jeni-p-18315.html
и
Mugler Alien Mirage Eau de Toilette 60мл - 77лв
http://www.elfragrance.bg/mugler-alien-mirage-eau-de-toilette-sp … jeni-p-17832.html който вече си поръчах за подарък :–)

# 311
  • Чукарландия
BBeLLa, обади се по телефона иначе ще имаш да чакаш да ти я донесат. Правили са вече опит и втори такъв ще направят след обаждане. DHL е собственост на Deutsche post от близо десетина години.

На какъв телефон да звънна, Magnum? Никъде нищо не е написано. И никакъв опит не е правен от тяхна страна. Нито са ми звъняли , нито мейл или съобщение имам от тях за пратка. Отбелязали са, че съм уведомена, а не съм.

# 312
Минито от 7.5мл на Libre intense, което подаряват в Дъглас, е цъфнало за 30лв в една платформа за частни обяви. Ако на някой му е зор....

От поне две седмици го гледам.
Може ли по една лоша дума за Midnight Rose на Ланком?

# 313
  • виртуално

Е може ли така сега... тъкмо се бях зарекла, че повече парфюми няма да купувам ... и го отнесох
заедно с 30мл Rochas Couture

# 314
  • Sofia
Да, всеки тестер на Миднайт роуз, който съм пробвала в магазин мирише на гранясало розово масло и мисля, че формулата не е ок или този парфюм се разваля бързо.

Общи условия

Активация на акаунт