Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 581
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Хаха....и аз повлияна от снощи я извадих тая Принцеса-приказка е и много трайна на моята кожа, сутринта в 8 се напръсках, сега в момента във фитнеса всичко живо върви след мен да аромопопива....😁😁😁
Единственото , което ме спира да изгърмя още една Принцеса е факта, че си поръчах този с другото име-не мога да го запомня, сигурно ще се влюбим щом съм толкова безразлична 😁, а и си чакам Seta-тя пък вероятно ще ме разочарова щом я бленувам....ще поживеем, ще видим ...

# 556
  • София
На мен ми излиза 150 лв цена

# 557
Аз не успях да поръчам от starcorp , имах проблем с градовете , не знам защо ми излизаше грешка. Поръчах уж бързо, чакам да се свържат по телефона.

# 558
Ами свърши. За минути.

# 559
Никога не съм поръчвала от Ягодата, обаче сега да не изпусна далаверата, награбих кремове на Филорга и после прочетох, че пратките минават митница. Много моля някой, който има опит, да каже с две думи какво да очаквам.

# 560
  • Пловдив
Имаше го в starcorp за секунда и после тестерът изчезна.

# 561
Има вероятност да ти начислят ДДС , но после ти го възстановяват /отнема около седмица/ и мито могат да ти начислят, но то е незначително, няма защо да те притеснява това....

# 562
Точно! Simple Smile
В момента Фръц! съм на тема Miller Harris Etui Noir  или Feuilles de Tabac ама да видим Simple Smile
Feuilles de Tabac е класен аромат, много го харесвам. Ако не го бях изфъскала щях да ти изпратя проба  Sad  С Etui noir ще направя хеттрик в серията Pour lui ( от официалния сайт "за него" Simple Smile ). Мен ме запозна любима съфорумка.  И Vetiver insolent  и Feuilles de Tabac са с ясен мъжки уклон,  където и да стрелнеш няма да се разочароваш. Нямат силно излъчване.
Пестя си суперлативите за М Харис, за да не им върша работа на нотино. Не заслужават

# 563
напомням, че темата е за покупки от сайтове и магазини

# 564
  • София
Консултантът в Съркъл ми каза, че е спряна линията, след като бях чела в нета и го попитах.

В Съркъл никога не са продавали тази линия, тя се предлага само в Делириум.
Тази серия на Килиан е предназначена основно за Сефора и като гледам френския сайт на веригата, дори предлага Коледна опаковка https://www.sephora.fr/p/princess---cracker-de-noel-496736.html , т.е. не прилича да я спират.

# 565
Да така е. Определено вярвам на Калин.
Сега ще попитам и в Делириум.

Отговориха ми веднага.
Да и те са чули че е спряна и в момента са до изчерпване на количествата.
Аз не поръчах Принцеса, но явно ще трябва да си взема още една.
Няма Принцеса в бутика в Парадайз. Има само два парфюма от линията.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:16 от densi

# 566
  • София
Ау, лошо. Frowning Снощната ми поръчка беше за приятелка, ама като се обадят в началото на декември, дано не забравят какво ни наговориха днес, ще поръчам и за мен резервна бутилка.

# 567
Хванах принцесата от starcorp , дано ми хареса

# 568
  • София
Добре, получих отново обаждане от парфюми шоп. Някой си е отказал поръчката преди мен и в понеделник ще ми го изпратят.

# 569
  • София
Принцесите са били само три броя, ми казаха току-що от Парфюми шоп. В началото на декември очакват зареждане на продукт с разлика в цената около 10 лв. по-скъпо. Очаквайте неприятни обаждания. Pensive
Кога направи твоята поръчка ?
kopche , мерси ! Търсим обаче точно BO edp  ,защото тя харесва моя и ако подаря фланкър ще е разочарована.
Аз пък точно обратното. Купих си BO edp и след това в Дъглас пуснаха промоцията на фланкъра и го харесах в пъти повече от оригинала, затова препоръчвам него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт