Любители на Котки - Тема 151

• 28 948
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Боц с една муцунка.
Аз съм в чудене за тоалетна в момента също. Последната, която купих свърши прекалено бързо - соева на Стефо, а беше 16 лв и ми е неоправдано скъпа за 2-седмичен разход. Сега мисля да взема тази от Куфланд бентонитената, докато направя нова поръчка от зооплюс. Там съм си харесала тази:
Скрит текст:

Бях си харесала една катврушка от магазина за премии, но вече като гледам я няма, аз тъй или иначе имах още 600 точки до нея.. 🙈
Пожелавам ви прекрасен мъркащ ден!

# 616
  • София
Среднощно Слънце, от една седмица ползваме тази от зооплюс

Плюсове: не мирише, пишканото става на топчици, изхвърля се в тоалетната, според инструкциите трябва да издържи 5-7 седмици, ще докладвам колко ще е при нас, веднага свикна

Минуси: разнасянето, с тъмни подове сме и е навсякъде... Добре че робота бръмчи всеки ден. Пухчо е персиец и му се закача на козината и това подпомага доста за разнасянето

Като цяло за момента бих я препоръчала

# 617
Аз вече се примирих с разнасянето, всички, които сме пробвали се разнасят. Може би Cat's best беше най-зле, от царевичната на Бенек след известно време пък ставаше много прашно и Макс го разнасяше по дивана, който е тъмен.. Абе страшна работа. 😁 Ама като го гледам какво малко съвършенство е хич не ми дреме. Не знам вчера дали от нещата, които трябва да знаеш преди да имаш котка някой спомена всички косми. Не знам как е при късокосместите, но аз вече свикнах да ям косми и не ми прави впечатление... Но са НА-ВСЯ-КЪ-ДЕ. 🙈

# 618
От дървените пелети не се разнася,Единствено сфинкса не пуска косми,останалите пускат след първата си година.

# 619
  • София

Докато разопаковах и извадя да измия кошницата и Еви веднага се намести вътре да разучи. Ще трябва да внимавам да не влиза там след употреба, докато е горещо.
Да споделя, че отокът около шева вече е спаднал значително, почти не личи вече.

# 620
  • София
според инструкциите трябва да издържи 5-7 седмици
Много ме вълнува доколко е вярно. Simple Smile И на Weelitter пише 1 месец за 1 котка, но според мен не става за повече от 2-2,5 седмици. Но то зависи от котката и храненето ѝ. Не може да се сравни количеството при котка, хранена изцяло със суха храна и хранена само с мокра храна.

Много голям разход са тези тоалетни. А пък за 5 котки е разорително! Sad

# 621
  • на брега на морето
За Наско не знам, но всяка една от останалите котки е спасена благодарение на цялото ти семейство. Таня, ревала съм на историята на Боги и Кирчо. Взехте ги в страшни зимни студове, не искам да си спомням. Я дай малко снимки за оправяне на настроението Simple Smile

Всъщност дай МНОГО снимки.

# 622
  • София
Аз да си кажа:
3 топки пиш само сутринта, одеве отново го видях да използва тоалетната по предназначение, проблема е бил в постелката, успокоих се.

Моля споделете каква постелка ползвате. Най-скъпата Wellitter не върши работа. Благодаря

# 623
Ще я снимам довечера, защото не съм у дома.
Евтина е, от зоомагазина до нас я купувам.

# 624
Познахте ли ме?

# 625
Ако не беше уличниче, спокойно щеше да мине за руска синя.

# 626
  • София
Прекрасно котенце! Heart Някога и аз имах чисто сиво с много рунтава опашка. При антикварите до Светия Синод също има едно такова. Чак ми е чудно, че никой не го е прибрал. Мисля, че е тазгодишна "реколта". Wink

Котьо, благодаря! Наско също е прибран в много големи студове. Не случайно е болничък. Дадоха ни го измръзнал и с кашлица, която така и не се излекува с антибиотици, а ги пи почти 2 месеца. Затова му се увредиха дробчетата. Едната година беше -15 градуса, а другата -20. В едната прибрахме Наско, в другата Боги и Кирчо. Но вече забравих кой на колко градуса прибрахме. Joy

Скоро не съм ги снимала. В следващите дни ще се опитам да направя нещо по въпроса. Wink

# 627
Няма как да мине,обаче това не намалява прекрастността му❤Кой е това?
Аз съм пробвала само силиконова в началото с Фин,но писаг,че разнасяше топчета из цялата къща и се страхувах,че в крайна сметка ще запушим сифоните в банята с този силикон.Минах бързо на пелетите,Фин свикна веднага,ама той си беше умник.Пакет ни е 5 евро и ми стига за около 3 седмици.Със Зак е същото.На мен ми харесва и че мирише на дърво,поне в началото
Вчера питах,ама ме пропуснахте.На мен също ми се случва...Зак беше болен-чъх го да кашля 3-4 пъти,яде малко,спа през целия ден и 2 пъти се изхожда извън тоалетната си,защото може би не смогваше да стигне.Варих му ориз,но изблиза само водата,само то е ял.Днес ве0е яде гранула,до сега не е ходил до тоалетна и не знам как е положението там,но сутринта ми се струваше тооъл,не знам и дали не си внушавам.Утре ще го водя на лекар,във вторник ще летя за БГ и ми е притеснено за него.Преди малко доста тича и игра,сега пк спи.Не е кашлял.Единатяеното ново е,че ореди 2 дни го накапах за вътрешни и външни паразити,не е излизал.Възможбо ли е да е разстроен,заради това?

# 628
Панта махмурлия. 😂😂😂

# 629
Ох, Ред, милият, напълно възможно според мен без да съм капацитет, при последната ваксина на Ушко имахме проблеми, няколко дни беше много унил и апатичен, аз естествено изкопах път до ветеринарите, случва се.
Да не се е близнал, всичко очаквам от тях. Утре докторите ще кажат, но щом беснее и тича за мен е добър знак.

Общи условия

Активация на акаунт