Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 951
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 150
Ама чакайте малко, защо се приема за сигурно, че той е бил болен точно тогава, че е заразил детето и че детето непременно е разнесло заразата чрез храната? Доказано ли е, че изобщо някой от получилите тази прословута храна, се е разболял?
А трябваше ли някой изобщо да се разболее заради глупостта и напъните им за реклама та да се сетят че не е ок да излагат на опастност чужди хора.

# 151
  • София
Погледнах едно от нещата, на 8 април са имали видеоразговор с учители и ученици, на 9 април е качено в ИГ. Значи ден предварително е снимано - то и няма смисъл да е 2 седмици по-рано.
Само че не всичко е отразено в Court-a, като например това https://www.instagram.com/p/B_FFe9SlK0s/?utm_source=ig_web_copy_link...или не го намирам.

# 152
Ама чакайте малко, защо се приема за сигурно, че той е бил болен точно тогава, че е заразил детето и че детето непременно е разнесло заразата чрез храната? Доказано ли е, че изобщо някой от получилите тази прословута храна, се е разболял?
А трябваше ли някой изобщо да се разболее заради глупостта и напъните им за реклама та да се сетят че не е ок да излагат на опастност чужди хора.
Точно за това става дума! Излагат на опасност и себе си, не само чужди. Нали даваха пример, би трябвало да поемат повече отговорност.
А за доброволците, обикновено са с маски и ръкавици, много от тях и в специални костюми. Такова нещо при Шарлот не видях Simple Smile
Наистина се надявам на някакво официално изявление. Наскоро четохме тук, че е имало такова за екстеншъните на Катрин и белегът й, та за това ако няма...не знам.

# 153
  • София
Малко да разнообразим с коронования принц на Дания - онлайн е открил бизнес среща/конференция, за промотиране на Дания в Холандия, където трябваше да ходят с Мери.
За жалост няма да ги видим заедно с Вилем и Максима

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:18 от Lana

# 154
За Шарлот - наистина нямаше маска и ръкавици, но пак може да се спекулира дали е имала и ги е свалила за снимките, или пък не.

Съгласна съм, че роялите трябва да се ограничават контактите предвид ситуацията, но няма как и нищо да не правят. И сега си продължават със срещите.

# 155
  • София
Е явно това ще е темата на деня Joy
На този вярваме ли?

"На почивка съм, но изглежда, че дворецът Кенсингтън потвърждава, че херцогът на Кеймбридж е имал Covid-19 през април и го е запазил в тайна. Великобритания очаква честност от публични личности, особено по време на пандемия. Това може да е прикритие, което ще преследва Уилям и тези, които го съветват."

# 156
Ох, Лана, чета коронованият и си мисля за "коронясалият" Joy Жалко, че няма да ги видим заедно, но тази година, май и поне част от догодина ги отписвам Disappointed
Есме, разбира се, че ще правят нещо и помагат. Това с Шарлот просто беше излишно и не на място.

# 157
Аз му вярвам на Ричард Палмър. Значи е вярно. Според мен не е имало нужда да крият. Най - добре ще е да дадат и някакви подробности от Двореца.

# 158
  • Варна
И аз му вярвам. Да видим какво изявление ще дадат.

Редакторът, хора, редакторът.

# 159
  • София
Мдаааа...всъщност цялата измислица да не се тревожат хората, защото Чарлс И Уилям са болни е малко пресилена, при положение, че към 1 април Чарлс вече го пишат възстановен...

# 160
  • Някъде там
Еми не, не е редно, дори със семейството си да е в контакт от момента в който е усетил нещо или от момента на тест до изтичане на 14 дневната карантина.
А ясно се вижда колко видеа имат през този период заедно.

Ще видим ще излязат ли с инфо от кога до кога е бил болен.Изобщо не включвам тук други хора и това че щял да ги зарази.

Съжалявам, но не смятам че е постъпил правилно Уилям, че е скрил.  Нали са пример за подражание точно те, а този не е добър. Лично мнение.

Не одобрих и изцепките на Максима и Вилем, нищо че и тях харесвам. Не се прави така, когато трябва да си пример за обществото.

# 161
  • София
Този е от Ивнинг Стандарт

"Решението на принц Уилям да ЛЪЖЕ за заразяване с COVID-19 по-рано - по каквато и да е причина - е ужасяващо. Няколко пъти медиите са питали дали принц Уилям се е заразил с вируса и са му казали категорично „не“. Това създава сериозен проблем с доверието."

Още от Фреди
https://beta.tt.se/bild/q=frederik%202.november%202020
https://translate.google.com/translate?hl=de&sl=da&tl=bg … elt&sandbox=1

И Татяна в Атина, завиждам за топлото време

ПП Журналистите хич не са доволни, че са изпуснали толкова много шокиращи заглавия, покрай евентуалната болест на Уилям.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:22 от Lana

# 162
Този е от Ивнинг Стандарт

"Решението на принц Уилям да ЛЪЖЕ за заразяване с COVID-19 по-рано - по каквато и да е причина - е ужасяващо. Няколко пъти медиите са питали дали принц Уилям се е заразил с вируса и са му казали категорично „не“. Това създава сериозен проблем с доверието."
Не мога да го кажа по-добре (макар че appaling си го превеждам по-скоро като отвратително, отблъскващо, може и да бъркам). Все още чакам, че ще опровергаят статиите, все пак едва днес се появиха. В противен случай постъпката им прекрачва всякакви граници и е скандална най-меко казано. Вилем и Максима поне се извиниха и не са лъгали и заблуждавали никого.
Фреди ми е много секси с маска, определено му отива, но тук съм пристрастна и всякак го харесвам Grinning

# 163
Уилям, че се е карантинирал, карантинирал се е. И че семейството са се пазили, пазили са се. Освен тях обаче има още много персонал в двореца и имението, който е бил под риск, както и прословутите продоволствени макарони за бедни, стари и болни, пакетирани и разнасяни пак от този персонал и от самите Кеймбридж - големи и деца, според ПРа им...
Всъщност, истинският проблем е, че са го скрили и не са казали своевременно, както е редно и правилно!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:46 от bubanka

# 164
  • София
Не чакай...потвърдили са
Rebecca English
@RE_DailyMail
KP have belatedly confirmed that Prince William did have coronavirus in April - Kate and the children did not. Valid questions as to why this was kept secret, although KP say he didn’t want to alarm people after his father’s diagnosis. Original story by @clemmiemoodie

Не ми зарежда оригиналния туит (защо ли?), копирах от друго място.

А появи се

KP със закъснение потвърди, че принц Уилям е имал коронавирус през април - Кейт и децата не са. Валидни въпроси защо това е било пазено в тайна, въпреки че KP казва, че не е искал да алармира хората след диагнозата на баща си.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:53 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт