Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 015
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
"Кралските снахи Меган и Кейт отдавна са показали пред света, че не биха били най-добри приятелки. Дори и съпрузите им да са братята Уилям и Хари. Двете херцогини никак не обичат да прекарват времето си заедно, затова и не бихме се учудили и това да е една от причините Меган и Хари да се отделят от кралската фамилия и да избягат чак в САЩ. Но истината е, че на Макръл и Мидълтън все някога ще им се наложи да се срещнат лице в лице отново. Всъщност този момент съвсем не е толкова далеч във времето, защото добрата им приятелка Виктория Бекъм е решила да покани и двете семейства на сватбата на сина си Бруклин.

Припомняме ви, че дизайнерката и любимият ѝ Дейвид бяха гости на сватбите на Уилям (2011 г.) и на Хари (2018 г.). За момента не е ясна датата за бракосъчетанието на Бруклин и половинката му Никола, знае се обаче, че събитието ще се случи през 2022 г. И ще има два церемонии – в САЩ и във Великобритания. Кой знае – може Виктория да е помислила добре и Кейт да присъства на сватбата в Англия, а Меган на тази отвъд Океана."

# 361
Благодаря за линка! Любопитно беше как се фукляви със сватбата си и се подмазва на кралските си братовчеди Simple Smile
Но аз друго питах - английски роял във Ватикана!? Нонсенс ми се видя, но си имало обяснение.

Та, това, което научих:

Той е най-малкият син на дука на Кент, принц Едуард - син на принц Джордж (четвърти син на Джордж V) и на принцеса Марина (дъщеря на княз Николай), първи братовчед на кралицата и принц Филип и втори братовчед на принц Чарлз и братята и сестра му (не ме питайте как става това Simple Smile)
Никълас е роден през 1970.
На 11 Септември 1970  е покръстен в замъка Уиндзор. Негови кръстници са принц Чарлз и Доналд Коган, по онова време архиепископ на Йорк, а по-късно - архиепископ на Кентърбъри ( главен архиепископ и принципален ръководител на Църквата на Англия).
През 1994 г. обаче майка му Катерина, дукеса на Кент, приема католицизма.
През 2001 г. той я последва, ставайки католик на частна церемония. С това той автоматично губи правото си да наследи трона и изпада от списъка на престолонаследниците, тъй като по англ. закони всеки, който е католик или е женен за такъв, губи правото да заеме престола.
Лорд Никълас Уиндзор е първият роял, който приема  католицизма след Чарлз II, направил това на смъртния си одър през 1685. И първият католик сред роялите след 1688г. (последният католически крал на Англия, Джеймс II, прогонен от кралството, заради покръстването на сина му в католическата вяраV.
На 14 юли 2011 г. Никълас става почетен вицепрезидент на Приятелите на личния ординариат на Дева Мария от Уолсингам, англикански ординариат в рамките на Католическата църква.
Силно вярващ, убеден противник на абортите и активен защитник на правата на неродените деца.

Запознава се с бъдещата си жена през 1999 в Ню Йорк. Женят се на 4 Ноември 2006г.
Това е първата законна и открита сватба в ритуалите на римокатолическата църква на член на КС от 1554  - сватбата на Кралица Мери I и Филип II от Испания, затова е предизвиква голям интерес.

Бащата е интересна и много активна птица - https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Edward,_Duke_of_Kent

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 15:27 от птица

# 362
  • Някъде там
Нов портрет на Камила

# 363
Испанската кралица Летиция е посетила  FAD (Фондация срещу наркоманията)

Мери връчва наградата за мода Magasin du Nord 2020

# 364
За пръв ми се случва да си харесам аутфит на някоя от роялките, комбинацията на Летисия е много по мой вкус.

# 365
Ето по-голяма снимка на Беатриската и Едо

# 366
И на мен Летисия много ми хареса.
Това май няма да е детско филмче Joy
https://m.dir.bg/life/zvezdi/sofi-tarnar-shte-ozvuchava-printses … tsionna-poreditsa
Ето и малко от анимацията в Инста:
https://www.instagram.com/p/CHA6wrznXL1/?igshid=m6fi9j1jws8e

# 367
# 368
Не ми е ясно как така правят анимации с измислени образи на Джордж, Шарлот и Луи. Не трябва ли да поискат разрешение от родителите им?

# 369
Шъ падна JoyJoy (от линка на Тирамису Grinning )

Без Даяна? Децата са малки за да е мъртва тук, а иначе семейна снимка ама без майка им.

# 370
Жената в бяло не е ли Даяна?

# 371
Есме, нямам абсолютно никаква представа как стоят нещата там, но е факт че го има това филмче. Като гледам доста известни личности го озвучават и не знам...наистина, явно няма проблем Simple Smile
Бих приела филмчето по- добре, ако се фокусираше само върху възрастните, но в крайна сметка...Такова е, публични личности са.

# 372
... Без Даяна? Децата са малки за да е мъртва тук, а иначе семейна снимка ама без майка им.
Скрит текст:
Там е, там е. Стърчи отзад цялата в бяло Wink

# 373
  • Майничка
Даяна е в бялото.

# 374
Всъщност Андрю липсва.😂

Общи условия

Активация на акаунт