Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 237
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 510
Не виждам проблем задето не са си останали в Англия, нито пък виждам проблем да почетеш събитие, важно за теб, дори и да си далеч от родината си. Колкото до демонстрацията на тъга, досега не съм видяла някой усмихнат на честване на remembrance day, самият повод е тъжен все пак. Жестът ми изглежда мил и деликатен.

Давиз, то бижутата на Масако са единственото, което ми харесва в цялата конфигурация.

# 511
Хората навсякъде имат право да демонстрират тъга! Както и радост, любов, почит. И други чувства...

Меган ми изглежда позакръглила коремчето. А?  Simple Smile

Според руснаците това е сватбена церемония във финалната част на императорската сватба.
Булката и другите жени в бяло, мъжете в смокинги.
https://www.marieclaire.ru/vestnik/korolevskaya-svadba-po-yapons … antemovogo-trona/

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 00:13 от птица

# 512
  • Някъде там
Хората навсякъде имат право да демонстрират тъга! Както и радост, любов, почит. И други чувства...

Меган ми изглежда позакръглила коремчето. А Simple Smile
За мен е от широкия модел пола и палтото.
Преди няма и две седмици беше плоска като дъска с дънките.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:05 от bubanka

# 513
Бабет сгащена в крачка Grinning Като ви казвам аз, че кифлее

Тук Фил да не си поспинква Joy

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:05 от Анонимен

# 514
  • Майничка
Японската церемония е официалното обявяване на принц Фумихито за престолонаследник и клетвата му като такъв.

# 515
Палтото на Дюкесата е много зле. За моя вкус клони към кич. И много зле остарява тази жена.

Не ми харесва как е облечена Меган. Палтото не ми се връзва с обувките.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:05 от Анонимен

# 516
  • Down south
Катрин е класика, стилна и изискана, както сме свикнали да я виждаме.
Камила е елегантна.

Хари и Мегън в средата на гробен парк, изглеждат нелепо и определено показно.
Дали са били в такъв и на Memorial Day. Заради Мегън.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 07:43 от bubanka

# 517
  • София
Южени и Беатрис също не са работещи рояли, но са намерили доста по-елегантен начин да почетат починалите.
Без да си викат фотограф и да се показват.

Доста подвеждаща информация, особено без посочен източник.
Това е сватбеният букет на Беа - всяка кралска булка го оставя на гроба на незнайния воин след сватбата (може и не лично), в по нови времена като почнеш с Кейт, та през Мегън и Юджини до Беатрис.

Та нека видим тази информация, ако съществува, за поставянето на цветя от сестрите Йорк по повод вчерашния ден - а не само опит за противопоставяне. Може би затова няма тяхна снимка, м?

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:10 от bubanka

# 518
...
Та нека видим тази информация, ако съществува, за поставянето на цветя от сестрите Йорк по повод вчерашния ден - а не само опит за противопоставяне. Може би затова няма тяхна снимка, м?

Сестрите са имали плоча посветена на remembrance day на която да сложат букет и са си в Англия, Съсекс са в щатите и ако бяха пуснали просто снимка на някакъв незнаен гроб и цветя нямаше изобщо да се разбере по какъв повод е  това. На мен жестът ми се струва красив и ми харесва.
...

M?
https://mobile.twitter.com/yorkiebea/status/1325535458605096967

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:26 от The ant is...

# 519
  • Някъде там
Лана права си.
Ето какво е пуснала като стори Южени.
Нейния букет е там.
https://instagram.com/princesseugenie?igshid=1l81qzik4f1in

Херцогинята на Съсекс следва традицията, като булчинският си букет е поставен върху гробницата на  неизвестен войн в Уестминстърското абатство.  Кралската традиция, започната от кралицата майка, обикновено се случва в деня след сватбата.  Меган отдаде почит на майката на принц Хари, принцеса Даяна, на сватбата им, като включи в букета незабравките, любимите си цветя.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:12 от bubanka

# 520
Разбира се, че всеки има право да тъжи (Съсекс спец.не разбирам защо), но сам сами на гробището. Защо им беше да си взимат фотограф? Ако ти е лично, лежи ти на сърце, мъчно ти е, къде е логиката да позираш за снимки?!
Същото като размислите на Хари за майка му в Африка.....

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:20 от bubanka

# 521
Палтото на Дюкесата е много зле. За моя вкус клони към кич. И много зле остарява тази жена.

Не ми харесва как е облечена Меган. Палтото не ми се връзва с обувките.

Наистина остарява зле Кейт, но тя никога не е била първа прелест, та да го искаме сега от нея. Палтото може би би ми харесало ако не беше толкова нашарено с елементи и особено копчетата ми бодат очите.
На Меган наистина обувките са за
пролетно облекло, а палтото й изисква затворени обувки, но е хубаво, че са спазили традицията на черно облекло с червени макове, та дори и в Калифорния.

# 522
Защо пък да не си вземат фотограф? Разбрах, че е престъпление, но не разбрах защо...
Така излиза и че вчера, в Англия са чествали remembrance day само по задължение.

# 523
И аз не разбрах какво лошо има - те са рояли и отдават уважение на важно за Хари събитие, а самият повод е достатъчно официален и тържествен за да го почетат само с формално послание в СМ, каквито не съм сигурна че имат.

# 524
Защо пък да не си вземат фотограф? Разбрах, че е престъпление, но не разбрах защо...
Така излиза и че вчера, в Англия са чествали remembrance day само по задължение.

Как иначе ще гледаме снимки и ще клюкарстваме.

Общи условия

Активация на акаунт