Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 043
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 900
Не знам дали помня правилно, но след развода на Даяна имаше слухове за флирт между нея и Фелипе. Не вярвам да са били истина, но е забавно да си мислим какво би се получило ако наистина бяха верни Joy Даяна - кралица на Испания Joy звучи като научна фантастика.

# 901
  • София
...
Аз пък не знаех, че е бил знаменосец. Тогава те са домакини, Барселона ‘92, интересно представяне за испанците...
Не само знаменосец но и олимпийски състезател в регатата.

# 902
Филип като млад е доста симпатичен.
И без брада Grinning

# 903
  • Варна
Много хубава Летисия, но отблизо ръцете й изглеждат кофти.

Мери няма грешка.

# 904
Не знам дали помня правилно, но след развода на Даяна имаше слухове за флирт между нея и Фелипе. Не вярвам да са били истина, но е забавно да си мислим какво би се получило ако наистина бяха верни Joy Даяна - кралица на Испания Joy звучи като научна фантастика.

Наскоро четох в руски сайт, че Бети и краля на Швеция си правели уговорки да оженят Уили и Маделин.

https://www.tatler.ru/royals/kto-est-kto-v-korolevskoj-seme-shvecii

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 18:54 от SilviPv

# 905
Фелипе, тогава все още принц като знаменосец за Испания на Олимпиадата1992г
Скрит текст:
Тогава някъде е отскачал на купони в София, воден от Иван Славков Wink

# 906
Идвал е в София с Летисия за откриване на институт Сервантес.

# 907
Не, не, доста преди това е идвал. На купон с оня, купонджията Simple Smile

# 908
  • Варна
Чарли. Дали сам си пише речите?!

https://eva.bg/article/40630-Kak-prints-Charlz-otpraznuva-rozhdeniya-si-den

# 909

Наскоро четох в руски сайт, че Бети и краля на Швеция си правели уговорки да оженят Уили и Маделин.

Ах, Маделин Heart Една истински красива майка на три деца.
Честно казано, не я вярвам тази работа, просто защото тенденциите в монархиите са да се женят за "обикновени" хора от народа.

# 910
И аз, но представяте ли си как би звучало само - Даяна, кралица на Испания 🤭

# 911
  • Някъде там

Ах, Маделин Heart Една истински красива майка на три деца.
Честно казано, не я вярвам тази работа, просто защото тенденциите в монархиите са да се женят за "обикновени" хора от народа.
Аааа не. Абсолютно не си подхождат като визия..
Добре че не се е случило.

Това с Даяна и Фелипе...
Еми не ме кефи Летисия ама Даяна пък съвсем не я виждам като кралица на Испания...

# 912
  • София
Уилям и Маделин уж са на една възраст, но тя ми изглежда по-възрастна. Хич не си подхождат.

# 913
  • Русе, у дома
И аз, но представяте ли си как би звучало само - Даяна, кралица на Испания 🤭
Аз пък си спомням една клюка за флирт, от онова време, между Ди и Хуан Карлос. Имат едни семейни снимки от едно гостуване през лятото при испанците (Чарлз нали е братовчед на София, по гръцката линия).

# 914
Кралицата на корицата на специално издание на People.

В списанието снимки и традиции на Коледа, рецепта за Коледния им пай със сливи и как си разменят подаръци.

Уили и той на корица от утре .

Общи условия

Активация на акаунт