Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 032
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 945
Даяна с брат си

# 946
  • Някъде там

Интересен пръстен, направен за възпоменание на кралица Шарлот, съпругатa на Джордж III починала през 1818
Прави ли ви впечатление нещо в него ?

# 947

1611.1967
Елизабет и Филип на бал в Малта.

Двойката е живяла няколко години там (Малта), преди Елизабет да стане кралица.

'Queen In Malta, 1967' (VIDEO) - via British Pathé: https://www.youtube.com/watch?v=_oMiNLWAnWI

# 948
  • Майничка
Daviz, пръстенът е с коса вътре, нали? Като вдовишките брошки.

# 949
  • Варна
Интересно зелено са дрехите на Матилде. Обувките и чантата са страхотни.

# 950
  • Някъде там
Да вградена е косата й в него.

Вчерашните активности.

Матилде и Филип са посетили болница. Зеления тоалет е от това посещение.

Някой питаше дали Делфин ще участва в прояви. Да вчера е бил първия и официален ангажимент.
Посетила е болница по тяхна покана в националния ден на ваксината, който е посветен на сезонната грипна ваксина и повишената осведоменост за действията й. Двореца е разрешил.

Шарлийн и Алберт вчера са награждавали медиците на първа линия на борбата с ковид.

Абдула и сина му са се срещали с военни пак за да обсъдят действията при пандемията.

Летисия я сложиха. Фелипе пък е бил председател на срещата на фондация, която цели да направи иновациите двигател за икономическо и социално развитие.

Никой се е снимал за Воуг Чехословакия. Споделил е любимата си храна, както и това че не смята да превръща моделството в професия. Снима се за забавление докато учи.
Любимата му храна е патешко конфи както и китайско. Обича да приготвя сам десерти като крем брюле.

Маделин и семейство няма да се върнат за Коледа заради пандемията. Една година не са се връщали в Швеция, от двореца са съобщили че и за Коледа няма да дойдат.

Маргарете вчера е получила ново издание на годишника на националния музей.

# 951
Маргрете изглежда учудващо свежо за осемдесетте и няколкото си години. Много е готина и винаги ме усмихва.
Мъжът на Маделин защо така не ми е симпатичен, не знам. Rolling Eyes
Иначе на семейната снимка са хубави, много готини дечица имат.

# 952
  • Norge
Да, аз напълно разбирам чисто биологичната страна на проблема с браковете между близки и не толкова близки родствени семейства.
При сегашното положение на нещата обаче съществува другият проблем: легитимността на цялата институция, които бракове компрометират в самата ѝ същност.

Харесвам Катрин и семейството ѝ, но това не променя нищо, дилемата си остава.

# 953
  • Някъде там
Маргрете изглежда учудващо свежо за осемдесетте и няколкото си години. Много е готина и винаги ме усмихва.
Мъжът на Маделин защо така не ми е симпатичен, не знам. Rolling Eyes
Иначе на семейната снимка са хубави, много готини дечица имат.
Ето ти един симпатичен.Доброволец е бил към организация грижеща се за ветерани и семействата им.

https://instagram.com/walkerfamilyeventsfoundation?igshid=18wivxgujszju

# 954

17 ноември 1983 г .: Нейно величество кралица Елизабет II от Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и нейният съпруг Н.Пр. Херцогът на Единбург направиха първото си посещение в Индия от 22 години насам. Те са на снимката с индийския президент Зайл Сингх в двореца му в Ню Делхи. По време на посещението си в Индия кралицата посети и Калкута, където представи Ордена за заслуги на майка Тереза ​​от Калкута. „Кралицата посещава Ню Делхи, 1983 г.“ (ВИДЕО) - чрез Кралското семейство: https://www.youtube.com/watch?v=3PAvK8SVURg

# 955
Ето ти един симпатичен.Доброволец е бил към организация грижеща се за ветерани и семействата им.

https://instagram.com/walkerfamilyeventsfoundation?igshid=18wivxgujszju
Готин Хари! Изглеждаше ми малко напълнял в лице на последното видео, но като го гледам пази линия. Добре изглежда Simple Smile Радвам се, че не оставя и работата си с ветерани, тя изглежда му е най- присърце.

# 956
Сладур е Хари.
Според мен не е напълнял, а просто така е застанал на снимката, че му се е образувал корем.
На втората снимка вече се вижда, че си е същият.

# 957
Хубава Даяна

# 958
Сладур е Хари.
Според мен не е напълнял, а просто така е застанал на снимката, че му се е образувал корем.
На втората снимка вече се вижда, че си е същият.
На мен лицето му ми изглеждаше едно такова по- пълно на видеото, понеже там не се вижда в цял ръст, но на тези снимки като го гледам си е същият младеж Joy

# 959
Ди е с 2 подобни гривни или гривна, и часовник?

Общи условия

Активация на акаунт