Звездни компромати - Ноември'20

• 227 769
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 295
Ауу, страшни сте момичета, викам, ще свърши темата за тази неизвестна за мен личност, защото нещо пропуснах снимката ѝ... Само, че, не. И се върнах 6 страници назад за да я видя. Като жена, която е получила известност покрай вдовидството си, би трябвало да има по-добър подбор на кадри. По-скромни без ръка на дупето ѝ. Нямам против да си има гадже, да е щастлива. Но пошлост и аз и не приемам. Но явно всеки има различни разбирания за това как да си демонстрираш щастието...

# 2 296
Lady Gaga
Скрит текст:

# 2 297
Шарън Стоун, не разбирам защо някой би качил това. Поне никой не може да я обвини във филтри и замазване: Laughing

Скрит текст:

# 2 298
Ами същата причина както и при Мелани Грифит наскоро,да се покажат как остаряват като катедрали. Joy

# 2 299
Е, мен ме кефи. Яка снимка, ама много са ѝ насинени пищялите на Шарън Стоун. Smile

# 2 300
Шарън е мега яка. Винаги е била красавица,  запомняща се, секси. Егати жената !

# 2 301
Гледам Лилия Маравиля по БНТ. Много опъната ми се струва. Чак се загледах за специален грим. Няма лошо, явно си уплътняват времето актьорите с тунинг.

# 2 302
Върнах и аз да я видя Маравиля - ами браво, прекрасно изглежда! На 18-и януари прави 52 години, жива и здрава да е.

# 2 303
  • Пловдив
*

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 12:28 от mystic woman

# 2 304
Шарън Стоун...
Скрит текст:
5 поста преди твоя я има снимката ...

# 2 305
Шарлопова може и на пук да прави. Представете си, че има и други около нея, които й обесняват, че трябва да бъде по-обрана, да не се снима така или иначе, и това е естествена реакция - аз бих направила същото.

# 2 306
Шаркова не е известна само покрай вдовството си.
За мен е една от най-красивите Мисис България (209-10 май беше).

Шарлопова - не виждам нищо странно ако си в къщи и в леглото и децата те изненадат.

Виж розовата сесия с венчето вече ми беше и на мен в повече..
Ама като се замисля, и аз след тежкия си развод и постоянни рестрикции - веднага освободена започнах по гащи и чизми да се разхождам..)

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:30 от Angel_wing

# 2 307
Нещо много съдници тука. Живота си е неин и да си го живее, както иска. Стига ограничения и хорско мнение. Wink
За Бояна става въпрос. Нали не се е пльоснала гола, тогава вече щеше да е вулгарно.

# 2 308
Шарън Стоун, не разбирам защо някой би качил това. Поне никой не може да я обвини във филтри и замазване: Laughing

Скрит текст:
Оле, снимана е по черно боди. Нормално ли е?

# 2 309
Lady Gaga
Скрит текст:

Бих се заклела, че това е Александра Раева. Страшна прилика.

Шарън Стоун видя Шарлопова и се е щракнала по пижама боди, да не остане по-назад и тя.

Общи условия

Активация на акаунт