Звездни компромати - Ноември'20

• 227 781
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 280
А Шарлопова претенции за какво има?
Наистина нямам представа и ми стана любопитно.

# 2 281
Претенции за сериозна бизнес дама, която е наследила тежко наследство от мъжа си и сега има важната задача да го развива и управлява. Това, заедно с първородната му дъщеря и всички съдружници и членове на управителния съвет, щото все пак не е едноличен бизнес.

# 2 282
Сериозното наследство е за голямата му дъщеря.
Вие от къде знаете какви са претенциите на Бояна, та се изказвате като последна инстанция.
И второ профилът ѝ е поверителен.
Това, че някоя "благоразумна" последователка и качва снимка тук, говори за нея.
И какво като е наследила и бизнес и е богата?
Да си сложат по една черна шамия с Шаркова и спят на гробищата.
Човек се ражда да е щастлив!!!

# 2 283
Разбира се, че всеки има право да бъде щастлив. Но просто някои навирания на щастие са доста безвкусни и някак противоречиви.

# 2 284
Щастието обича тишината.

# 2 285
  • Rock & Roll feeling ...
Вие от къде знаете какви са претенциите на Бояна, та се изказвате като последна инстанция.
И второ профилът ѝ е поверителен.
Това, че някоя "благоразумна" последователка и качва снимка тук, говори за нея.
И какво като е наследила и бизнес и е богата?
Да си сложат по една черна шамия с Шаркова и спят на гробищата.
Човек се ражда да е щастлив!!!
Въобще не се  изказвам като последна инстанция. Слагам едно ако и толкоз.

В никакъв случай. Нека бъдат щастливи, тука само обсъждаме някакви изцепки с гологъзене и баране на дупета, публично.

Киану и Дженито какви са сладунчовци захлупени Satisfied

# 2 286
Аа, черни шамии и гробища, в никакъв случай!
Пожелавам им да са много щастливи и на двете и маалко от малко по-добър вкус! Нищо повече Simple Smile

# 2 287
  • Glasgow
Добре, Алекс Сърчаджиева пуска снимки колко красива е станала, някои от тях не с дотолкова добра концепция, очевадно е, че нов мъж я прави да се чувства така...но тук ѝ се радваме. Защо за другите вдовици да не можем? Животът продължава, да му се не види.

# 2 288
  • Sofia

Защо да е за нея, все пак има деца от Бояна? Някаква несправедливост в наследството ли има?

# 2 289
Аз не знам Алекс да в с нов мъж... Явно не в толкова очеизяадно.

# 2 290
Киану си е хубав всякак, дори и некъпан  😉Но Анистън не ми харесва нито сега, нито тогава, красавица няма как да стане.
За вдовиците какво да кажа, всеки се излага както си знае 😁

# 2 291
Разликата между Алекс и другите две е, че Алекс не се снима по пижама и с ръце на задника, а и е актриса, не висш мениджър или съсобственик на хотелиерска империя.
Наистина ли не виждате разликата?
Представете си който й да е висш мениджър на някоя от най-големите компании в България и ще разберете защо ги коментираме.
Иначе на всички им желая щастие - заслужават го!

# 2 292
  • Glasgow
Aми виждала съм бившите ми мениджъри и жените им на почивка как ли не (говорим за собственици на големи хотелски вериги). в личният им профил. тя поства лично.

# 2 293
  • Пловдив
А това "Нойзи" от де идва в името на възлюбения на Игнатова?

# 2 294
Аз не мисля, че коменарите са насочени към имането на нови половинки и щастието на овдовелите.
Шарлопова не я и отразявам особено, специално Шаркова ми се наби със снимката демонстрираща тотален чалга вкус. Подчертах, че и да не беше вдовица, мнението ми щеше да е същото.
Коментирани са, както всяка друга жена, която циркулира в пространството. И ако от Шаркова никой не очаква и кой знае какво ниво, явно Шарлопова изненадва с недобре подбрани кадри, предвид очакванията на хората да се държи малко по-сериозно, пък ако ще не един, а трима любовника да има.

Общи условия

Активация на акаунт