Звездни компромати - Ноември'20

• 227 815
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 265
  • До морето
Защото може да си го позволи.
Ся колко прилича на възрастта и е друг въпрос.

Ми....добре. То и аз мога да си го позволя, и всяка в тая тема, дето не я бият с пръчка у дома, но не е в това въпроса. Тя може да си позволи и далеч по-класни неща, ма ей на - способността на човек да се излага е безгранична.

П.П. Харесвах я,  но страшно ми олекна. Вечно ще я свързвам с розовия комбинезон и китките на главата.
П.П.2 Не знаех, че тортата е от децата и т.н. На мен тая снимка с тоя аутфит ми навява, че снима някой приятел в черни боксерки, например....
П.П.3 Тия секси пижамки обикновено ги продават с халат, точно за случаи, в които се налага да се мандахерцаш пред децата или в интернет. Поне по филмите съм гледала, че се намятат....

# 2 266
Снимката на Шаркова определено е просташка работа. Ами не може да ревеш по медиите за загиналия си мъж и да пускаш публично снимки как те е хванал за г..за новия ти. Такива снимки защо не си ги пазят за личен архив, а ги пускат публично? Не са тийнове, а като са много щастливи, могат и по-тихичкондс се наслаждават на задните си части. Малко съобразителност относно ситуацията, в която е. Ако беше тази снимка на някоя друга, нямаше да се набива на очи. Ама помним колко дълго ни занимаваха с трагедията им, така че сега тази снимка е признак на тъпанарщина.

# 2 267
С какво друго е известна така обдъжданата дама, освен като вдовицата на ... ? Сериозно питам, не се заяждам.

# 2 268
За коя от вдовиците питаш?
Че те и двете са известни, че са били жени на някой.

# 2 269
За коя от вдовиците питаш?
Че те и двете са известни, че са били жени на някой.
Шаркова.

# 2 270
  • На морето!
Чудих се кога ли някой ще се появи да обясни кои поведение е допустимо за вдовица и кое е непристойно.

Катето Евро, която явно не може да се нарадва на професионалния си грим. На колко години е, изглежда тя ще е една от малкото, които остаряват естествено.
Скрит текст:

Говори се, че Сашко се е изнесъл, а снахата е останала да живее при нея с малкото Кате. Не знам дали е вярно, дано не е.

# 2 271
Естествено, естествено..колко да е естествено, предвид че Сашко е разказвал колко подпухнала се е връщала от процедури по подмладяване.

# 2 272
Скулите все едно са и присадени.

# 2 273
Лифтинг си беше правила още когато с Азис водиха едно шоу, не си спомням точно преди колко време беше, но трябва да е било отдавна, защото Азис още беше с руса коса и дебел 😂 Лифтинга не беше някаква тайна, даже тя май беше казала, че се е опъвала за шоуто

# 2 274
  • До морето
Катето Евро се опъна още когато се снима за Плейбой.
Тя и Люба Кулезич са от жените, които направо разцъфнаха след лифтинга.

# 2 275
Шаркова и да не беше вдовица, снимката пак щеше да е тъпа. Тя кралица, той крал, пък я награбил за задника, да не остане грам съмнение, че хем са много велики, хем много се желаят.
Ми ужасно е плоско и селско, какво й харесвате, не знам. Да са на шестнайсет, да махнеш с ръка, а на гаджето, само осанката в гръб е достатъчна, абсолютен мутрафон.

# 2 276
  • Viena
Имаше едно предаване преди години"Пълна Промяна". Катето още тогава се подложи на пластики яко и се подмлади. Сега са само (евентуално)поддръжки и филтри за снимки🙂

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 01:00 от janaa777

# 2 277
Имаше едно предаване преди години"Пълна Промяна. Катето още тогава се подложи на пластики яко и се подмлади. Сега са само (евентуално)подръжки и филтри за снимки🙂

И зъби и правиха в това предаване.

# 2 278
  • Rock & Roll feeling ...
При Шарлопова, за мен зависи от "контекста".

Например, ако не знам, че е вдовица или че има някакви претенции за хай левъл, класа и пр. , нищо не ме дразни.
Руса мацка около 35, нямаща нищо против да е секси за аудиоторията.
Но ако я вкарам в конктекста на предисторията и като прибавим някакви претенции, то тогава яко олеква и това дразни.

# 2 279
Всеобщите любимци Киану и Дженифър на младини. Харесват ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт