Звездни компромати - Ноември'20

• 227 816
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Viena
Случайно сега ми попадна "Мис България" по Евроком. Обсъдихме я вече..., но видях и водещите😆😆

# 2 251
При Шарлопова най-ясно личи колко здрава и тясна е била златната клетка.

# 2 252
Леле тази Адсис Ран колко се е състарила, беше като излязла от приказка.

# 2 253
Шарлопова е красива и умна. Вървяла е зад мъжа си и е мълчала, защото умната жена знае, че в брака, ако има един приказлив, другият трябва да си мълчи. Тя и без това си е мълчалива. Шарлопов беше приказлив за двама. Намерили са се.
Сега е сама, ако иска ще говори, ако иска ще мълчи. Ако иска цял ден ще ходи по пижама. Тя поне може да си го позволи.

# 2 254
Бояна Шарлопова съм я виждала на 1 ръка разстояние. Споделяла съм и тук, изключителна осанка и присъствие, не бих й дала 44.

# 2 255
  • До морето
И все пак остава въпросът Какво иска да каже лирическата героиня духайки свещичките на тортата по черна дантелена пижамка?!?!  Млада, красива, богата, независима, свободна.....Защо бе, защо?!?!?!

# 2 256
Защото може да си го позволи.
Ся колко прилича на възрастта и е друг въпрос.

# 2 257
Гледах  Мария Игнатова в Търси се. На нея й е неудобно от нелепостта на Нойзи, това долових. Аз харесвам Нойзи, но обяснението му в любов беше страшен криндж. Също така тя не искаше да говори за връзката им с оправдание, че е много лично, но според мен просто знае, че това е някакво временно нейно увлечение. Тези няма да изкарат дълго, а Нойзи от интелигент ми заприлича на глуповато хлътнал мъж в криза на средната възраст.

# 2 258
И все пак остава въпросът Какво иска да каже лирическата героиня духайки свещичките на тортата по черна дантелена пижамка?!?!  Млада, красива, богата, независима, свободна.....Защо бе, защо?!?!?!
Тортата е направена от децата й. Очевидно е изненадана в леглото. Е, с пижама от Лидл ли да спи?

# 2 259
И аз съм от харесващите Шарлопова. Даже бях влизала в спор тук отностно до колко е “веселата вдовица”. Тя си знае. Никой дане си пожелава нейното “веселие”. Но верно с тези комбинезони публични снимки....странно ми е. Нека е от децата тортата, нека е и в леглото, ама да циркулирам по гащи из нета, де да знам.

# 2 260
  • In The Middle Of Nowhere
Скрит текст:
 на Кайли Дженър и сестра й ноктаците🤧. Дано да не извадят очите на децата си.

Скрит текст:
Слави Трифонов

# 2 261
Ох Слави какъв злокобен дедо е станал....На кого ли е детенцето?

# 2 262
  • In The Middle Of Nowhere
To пишеше, но забравих. На Борис Дали ли...

# 2 263
  • Sofia
Не се ли вижда колко е зле с този вечно изплезен огромен език с налепи 🤮

# 2 264
Тортата е целувчената на Неделята.

Общи условия

Активация на акаунт