Звездни компромати - Ноември'20

• 231 312
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 720
Тука ми харесва. Много. Устните ѝ са перфектни. Защо за бога си е направила устните като на маймунка.....?!  Промяна и в нослето виждам ( някак си е по-топчест...май). Сегашната ѝ визия категорично не харесвам. И черната коса не ѝ отива.
От филъра в устните ли стават тези назолабиални бръчки? Не може момиче на 21 год. да има такива бръчки.
Явно да. Аз съм на 30 и нямам такива бръчки.... А устните ми  не могат да минат за тънки по ничий стандарт, въпреки че не съм слагала  филъри.
Сега се замислих, че почти не съм срещала  свои съученички по улиците...  Сигурно до една са се преправили.... Та затова не ги разпознавам..... 😔

# 721
  • София
Ирина Шейк
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:

# 722
Ирина какво е облякла Scream

Афлек сякаш заслабнал?

# 723
Много харесвам Ирина, но на тези снимки и дупето, и гърдите изглеждат провиснали.

# 724
Грифит е абсурдна. толкова не може да приеме, че е остаряла.

# 725

Афлек сякаш заслабнал?
Много. Бях качвала снимка тук

# 726
Наистина на нищо не прилича.. Както една приятелка каза:"На въпроса с какво се занимава, новата миска Венцислава отговори - с мода. Което ме върна в един мил спомен как питам едно момченце кой му е любимият предмет  в училище и той изстреля - чадърът. Та, каквато миската, такъв и електоратът."

Чудих се на кой ми прилича .
Ами на Ружа Игнатова.

# 727
Ох, във Фейсбук нали също се следи за хейт спийч и трябва да се подбират думите, под снимка на миската с нейни думи как красивите жени са подложени на натиск един написал "Пакост или лакомство"Simple Smile)))

# 728
Гърдите на Ирина, защо изглеждат така свлечени?
Мелани Грифит има супер тяло за годините си

# 729
Ива Екимова в шоуто на Цитиридис. Отчайващо истерична леля. Защо така фалшива?

Ох, да толкова пренавита беше, че на всички сякаш им беше неловко около нея и забелязах, че постоянно пускаше някакви тънки прикрито злобни коментари на Цецо и Олга. Абе, въобще доста неприятна жена...

# 730

Мелани Грифит има супер тяло за годините си

само е слаба, иначе е тип skinny-fat. скоро я даваха по бански - типично старческо отпуснато тяло. та с тези замазани снимки става за смях.

# 731
Митко Павлов с позиция по скандала Карбовски-Мегз
https://www.facebook.com/23776894606/posts/10157871300089607/

# 732
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Митко Павлов с позиция по скандала Карбовски-Мегз
https://www.facebook.com/23776894606/posts/10157871300089607/

Тъпак!
Сега всеки мъж от арт- средите в БГ, ще се чуди какво шеговито мнение да напише, че да се измазни на Карбовски и да оневини и собствените си такива смс-и. Да не лъснат и те

Няма морални хора с гръбнак

# 733
Любим мой сериал. С нетърпение чаках поредният епизод, заради Уентуърт Милър. След време, като разбрах, че е хомосексуалист направо ми увисна брадичката. Уважавам избора му. Прекрасен актьор и мъж.
И това е за такива, като мен - "Ако сте били завладени или сте се влюбили в измислен хетеросексуален мъж, изигран от гей... това си е ваша работа", казва Уентуърт.
https://life.dir.bg/zvezdi/kray-s-byagstvo-ot-zatvora-uentuart-m … a-heteroseksualen

# 734
Митко Павлов го харесвах. С тези остроумия ми падна в очите.

Ива Екимова и аз снощи я гледах. Леле, така ме издразни тая бедна женица...

Общи условия

Активация на акаунт