Звездни компромати - Ноември'20

• 231 302
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 855
Ма тя и касиерка да е Ирина - пак може да си носи, каквото й душа пожелае.

На Софи роул модел явно й е Рамзес 😀

# 856
Я Мортиша Адамс.

# 857
  • Rock & Roll feeling ...
Мортиша е по-хубава!

Грант се е заразил с Ковид още през февруари, преди да бъде обявена пандемия и да бъдат въведени строгите мерки за безопасност. Актьорът разказа за симптомите си пред телевизионния водещ Стивън Колбер:

„По едно време започнах да се потя страшно много“, разказа той. „Все едно бях облечен с пуловер от пот, беше много засрамващо. После изведнъж очите ми сякаш станаха с три номера по-големи и имах усещането, че някакъв огромен мъж, като Харви Уайнстийн, е седнал отгоре ми.
...
Започнах да мириша цветята, но не усетих нищо. Започнах да се отчайвам и дори опитвах да помириша кошчетата за боклук. Представете си, искаше ми се да помириша подмишниците на непознати хора, защото не усещах нищо.
...
Пръснах си от парфюма на жена ми директно в лицето. Не успях да помириша нищо, но почти ослепях.“

# 858
Не ви ли прилича на Цветанка Ризова малко на втората снимка?

# 859
Може да е изгубената й сестра. Joy

# 860
Колкото пъти видя Ирина Шейк, толкова пъти се убеждавам колко не ми харесва. Много ми е груба, мъжкаранеста, да не кажа директно грозна. И това няма нищо общо със стила й на обличане.

# 861
Аз пък много я харесвам визуално, както и стила на обличане, но самата тя ми е кифла. Помня една кауза преди години, Боко харам май бяха отвлекли стотици момичета, и звезди постваха снимки с постери- Върнете момичетата ни. И Иринка се изпляска полугола с такъв плакат, бая хейт отнесе, че само чака случай да се покаже и поне веднъж е можела с известността си (май беше роналдово гадже тогава) да допринесе за нещо добро, а тя пак ц*иците си показва. Златка типаж някаква ми е

# 862
  • където ми харесва
Кака Софка, милата, някой си е изкарал яда на света, правейки веждите й. От там идва целия проблем във визията й напоследък.

# 863
Как може изобщо да допуснеш някой да се изгаври така с лицето ти!
В такива моменти си личи кой колко е интелигентен. Умен човек не би допуснал никога такова нещо!

# 864
Алекс Петканова
Скрит текст:
Скрит текст:

Алекс Петканова  ми попадна в реклама на известна верига болници в Испания
Тази наистина ли си е осребрила и бременността? 'Що ли питам изобщо?!:rolling_eyes:

# 865
Е, какъв е проблемът? Снимката може да е отпреди бременността, а коремът фалшив, но дори и да е от бременния период, не виждам нищо лошо. Това й е работата все пак.

# 866
Е, какъв е проблемът? Снимката може да е отпреди бременността, а коремът фалшив, но дори и да е от бременния период, не виждам нищо лошо. Това й е работата все пак.
Не знам, за мен това е много лично, за да правя пари от него. Но хора всякакви, а за Петканови си е бизнес. Те ли имаха инстаграм профил на нероденото си още дете?

# 867
Е, холивудските звезди изкараха милиони от бременни корици. Wink
Нищо чак толкова лично няма в големия корем. Милиони жени по света са бременни в един и същи момент, а бремеността се повтаря от както свят съществува и ще се повтаря докато свят светува. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 868
Е, холивудските звезди изкараха милиони от бременни корици. Wink
Нищо чак толкова лично няма в големия корем. Милиони жени по света са бременни в един и същи момент, а бремеността се повтаря от както свят съществува и ще се повтаря докато свят светува. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да си холивудска звезда и да ти дадат един милион долара за бременна корица е едно, но да си Александра Петканова, чиито снимки се закупуват от борсите за снимки е съвсем друго. Иначе, нека са здрави, хлапенцето им е сладур.

# 869
  • София
Защо да е съвсем друго?

Общи условия

Активация на акаунт