Звездни компромати - Ноември'20

• 231 368
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 645
Новата първа дама Джил е на 69г и е университетски професор. Ще продължи да работи е силно казано, най-много да изнася по лекция-две на полугодие. Всичко ми е много пресилено в Байденови.

Не вярвам Мелания да се разведе с Тръмп. Статията е смехотворна, "семейните помощници казаха", сякаш тя ще им споделя точно пък на тях. Колкото и да са имали търкания двамата с Тръмп, с Мелания са си лика прилика.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 646
Страшен панаир спретна Мегз с Карбовски.
 Той е супер смешен, смсите са достатъчно показателни, но на нея и е амбиция и цел да е нон стоп в медиите , досадна ми е вече. Да си припомни как си беше лепила любовни послания , на която в уж на лизинг и си прави пр с Демир.

# 647
Хемсуърт е божествен! 😍
Бекъм е смешен с тези огромни ботуши, все едно ги е откраднал от някой великан. Виктория гледа като скумрия, т.е. както обикновено.
Александър Морфов е рожденик. Кога и той стана на 60?!  Любимец ми е, много талантлив.
Скрит текст:

# 648
Аз не знаех, че Джил е втората съпруга на Байдън. Първата му съпруга е загинала в катастрофа по Коледа, в колата били и трите им деца, всичките под 5 години. Тогава загива и дъщеричката им, още бебе, а другите две деца са тежко ранени и не се е знаело, дали ще оцелеят. Байдън е бил на 30 години, когато е овдовял, научил по телефона. Потресе ме тази история.

На този човек хич не му е бил лесен животът.

# 649
Да, и сигурно заради това страдание през 30те си години, човека решава да се намеси в съдбата на страни като Югославия и Ирак, пряко виновен за избухването на войните там.

# 650
  • Пловдив
Да, и сигурно заради това страдание през 30те си години, човека решава да се намеси в съдбата на страни като Югославия и Ирак, пряко виновен за избухването на войните там.
той като сенатор имал ли е такива правомощия?

# 651
Вече и в онлайн сайтовете за новини - Каканашева и Карбовски
https://life.dir.bg/zvezdi/megz-martin-karbovski-me-iznudvashe-za-seks

# 652
  • Mediterraneo
Голяма драма и страници, изписани за двамата пълни идиоти Карбовски и МегЪз! Как пък ви е интересно да се занимавате с подобни кретени? Честно казано, Карбовски ми беше интересен до някое време. Мегз каква е и какво е? Яхнала някаква модерна вълна и фъфли по всякакви телевизии.

# 653
той като сенатор имал ли е такива правомощия?

Скрит текст:
Байдън започва да се интересува от югославските войни, след като чува за сръбски злоупотреби по време на хърватската война за независимост през 1991 г. След избухването на босненската война Байдън е сред първите, които призовават за политика на "вдигане и нанасяне на удари" за отмяна на оръжейното ембарго, обучение на босненски мюсюлмани и подкрепа с въздушни удари на НАТО и разследване на военни престъпления. Администрацията на Джордж Х. Буш и администрацията на Клинтън са били склонни да прилагат политиката, страхувайки се от заплитане на Балканите.
През април 1993 г. Байдън прекарва една седмица на Балканите и провежда напрегната тричасова среща със сръбския лидер Слободан Милошевич.  Байдън разказва, че е казал на Милошевич: „Мисля, че сте проклет военен престъпник и трябва да бъдете съдени като такъв.“
Байдън написа поправка през 1992 г., за да принуди администрацията на Буш да въоръжи босненците, но отложена през 1994 г. на малко по-мека позиция, предпочетена от администрацията на Клинтън, преди да подпише на следващата година по-силна мярка, спонсорирана от Боб Доул и Джо Либерман.
Байдън определи ролята си за въздействие върху политиката на Балканите в средата на 90-те години като „най-гордия момент в обществения живот“, свързан с външната политика.

също: https://news.bg/int-politics/dzho-baydan-predricha-razpad-na-nat … ane-na-tramp.html

# 654
Вече и в онлайн сайтовете за новини - Каканашева и Карбовски
https://life.dir.bg/zvezdi/megz-martin-karbovski-me-iznudvashe-za-seks

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D … -1511312709152951

И Калина Паскалева с коментар

# 655
Малума е с панталон от Джей Ло, хора. А защо дизайнерката Бекам не е казала на мъжа си, че тези ботуши са много грозни, за мен остава загадка.

# 656
Стана ми противен след като прочетох, че е искал да остави децата си (оцелелите момчета) за осиновяване след смъртта на майка им.
Едва са го разубедили. А в същото време не е бил някой безработен бачкатор, който няма пари за детегледачка. "Запазил" ги е заради сенаторския имидж.

Редактирам си поста, тъй като сега порових малко в Гугъл и може би аз съм прочела фейк новини и съответно поста ми заблуждава аудиторията:
Скрит текст:
Стана ми противен след като прочетох, че е искал да остави децата си (оцелелите момчета) за осиновяване след смъртта на майка им.
Едва са го разубедили. А в същото време не е бил някой безработен бачкатор, който няма пари за детегледачка. "Запазил" ги е заради сенаторския имидж.
Аз пък четох точно обратното, че....
Скрит текст:
едва са го разубедили да не се откаже от сенаторския пост.Искал е да се оттегли,за да може да се грижи за децата си,но съпартийците му са го разубедили.Сестра му е помогнала много,тя се е грижела за децата до сключването на втория му брак.
Вероятно историята зависи от това дали журналистът е демократ или републиканец. Joy
Съжалявам, че съм ви заблудила. Така четох преди време в чуждии медии. За съжаление не мога да дам линк.
Признавам и че не съм си направила труда да прочета повече. Приех го за "чиста монета". Посипвам си главата с пепел. Grin

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:34 от Ice Queen

# 657

Може ли линк, с ключови думи нищо не намирам.

# 658
  • Mediterraneo
Аз пък друго четох и  гледах. Че години наред е пътувал часове с влака, за да е близо до децата си; не си е наел квартира в града, където работи. Изобщо за даване за осиновяване сега чувам. Иначе не го харесвам, човек с деменция, на 125 години, тепърва да става президент, не ми е ок.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:15 от Тарталета

# 659
  • София
Покрай скандала с Мегз и Карбовски, коментарът на капацитет като Калина Паскалева направо ми става жал за реалността, в която живеем - какви са ни журналистите, какви са ни бизнесдамите, какви са им анализаторите...

Общи условия

Активация на акаунт