Звездни компромати - Ноември'20

• 231 146
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 710
Андреа ще страда или поне ще си мисли, че много страда, докато не се появи някой, който да й завърти главата. После няма и да се сети за Пулев. Всичко с времето си.
Този календар е за творческото безсилие и бездарие, не за кученца и благотворителност.

# 1 711
Извинявам се, може ли линк към и интервюто с Андрея 🤔
Връщах се назад в темата, но явно нещо пропускам.
има го в ютуб, но нещо не мога да линкна, ето скрийншот

# 1 712
Мега тъп календар. Единствената що годе приемлива снимка е на Папи Ханс.

# 1 713
  • в 1001-та нощ
Извинявам се, може ли линк към и интервюто с Андрея 🤔
Връщах се назад в темата, но явно нещо пропускам.

Ето го

# 1 714
Този линк накъсва много.

# 1 715
Голо-кучешкия календар е сниман от

https://instagram.com/koko_krastev?igshid=lkq9g8215yg

А голотата Койна обяснява: Илюзията да сме истински като тях.

# 1 716
Ей, лицемерки такива.
А пожарникарчетата нямахте против да гледате голи. 😁🤭😂😂
П. П. Шегувам се. И на мен не ми допада идеята. Посланието не ми е ясно - без дрехи сме простО хора. А с дрехи, какво сме? 🤔 😜

# 1 717
Цвети на Криско
Скрит текст:

Защо на много селфита си вдигат свободната ръка?

При някои телефони има жест с ръка за снимане. Ако нямат навика да си свалят ръката докато тече таймера - на снимката ръката остава вдигната. Има време да се свали, въпрос на навик е.

Благодаря. Предполагам, че това е причината.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 17:04 от SSll

# 1 718
Сетих се за оня календар с пожарникарите и той май беше с животни, но всички приличаха на гейове. А тук голи хора, прикриващи се с кучета. Голяма простотия. Да ги пита човек що се снимат голи с кучета?! Joy Сигурно си мислят, че като са голи ще се продава повече. Не вярвам да го купят много хора.

# 1 719
При мен функцията се казва "Управление на жестовете".  В настройките на камерата е.

# 1 720
Ей, лицемерки такива.
А пожарникарчетата нямахте против да гледате голи. 😁🤭😂😂
П. П. Шегувам се. И на мен не ми допада идеята. Посланието не ми е ясно - без дрехи сме простО хора. А с дрехи, какво сме? 🤔 😜

Ааа, моля, моля - пожарникарчетата не са толкова голи. Тези са ми много нечистоплътни, нясядали голи по какво ли не! Горките животинки, сигурно се чудят какво лошо са направили, че им причиняват това.

# 1 721
Тита ... нещо ми е много противна последно време
Скрит текст:

Филтри, филтри, замазване... тя като някоя нескопосана тийнейджърка, която иска да изглежда много секси се е докарала. На мен първоначално също ми беше симпатична, имаше лолитско излъчване, идеална за тийн поп звезда. Сега с новото гадже и последните снимки тотално ми се срина, ако чалгата се слушаше както преди, може би щеше да се преориентира, то не че много се котира и в нейния жанр напоследък. Като гледам Дара, Папи Ханс, разни нови рапъри вече са доста по-слушани сред по-младата аудитория.

# 1 722
  • Rock & Roll feeling ...
Интервюто на Андреа беше качено първо във ВиБокс (още вчера), затова съм поставила линк оттам. Съжалявам, ако засича...
Днес е качено и ютуб  - https://www.youtube.com/watch?v=MfM76mbZL-8

Извинявам се, но колко начетен и интелигентен да е един боксьор? В главите им е втълпявано сутрин, обед и вечер само бокс и нищо друго. От рождението им, пътят им е бил начертан.
Баща им е автобусен шофьор и по-конкретно на линия 88.
Но е имал афинитет към книгите и историята.

# 1 723
Ако продават тук с пожарникарите,бих взела Joy

# 1 724
Само аз ли не можах да изтрая интервюто на Андреа? И защо изглеждаше толкова филтрирана?

Общи условия

Активация на акаунт