Звездни компромати - Ноември'20

• 227 870
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 115
Какво прави сега тази Наталия? Беше омъжена за сина на собственик на фабрика за играчки или нещо подобно, но виждам, че е с нова фамилия
Нищо общо няма бившият съпруг на Наталия с Бързаков кидс. Просто съвпадение във фамилиите. Бившият ѝ съпруг е адвокат, син на лекари.
Наталия сега е в политиката.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 07:30 от Нищо лично

# 2 116
  • софия
В политиката? В гроб или депесе се е наредила?
Иначе и на мен ми е правила впечатление, че се възприема за нещо повече от останалите, така се държеше, но беше готина на външен вид. Вече не е и това.

# 2 117
Усмихнат Оскар Рамзи.
Скрит текст:

# 2 118
В политиката? В гроб или депесе се е наредила?
Иначе и на мен ми е правила впечатление, че се възприема за нещо повече от останалите, така се държеше, но беше готина на външен вид. Вече не е и това.

В Да!България, която вече е Демократична България.
Иначе, тя винаги е била много симпатична в лице и с перфектна кожа. Но, с изключение на кратък период след развода, винаги е била несъразмерна от двете страни на кръста. Слаба и нежна нагоре и силно пространна надолу.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 09:19 от Нищо лично

# 2 119
Тина Търнър имала рожден ден на 26. Родена е през 1939 Flushed
Доста сътретения е имала през живота си, нямах представа.

# 2 120
Да, синът и се самоуби миналата година.

# 2 121
И не само това, въпреки че е страшна мъка. Имала е рак, после се е наложила трансплантация на бъбрек, в миналото е имала и мъж побойник. Богатите също плачат, явно е истина.

# 2 122
Роби Уилямс.
Скрит текст:

И преди много години с групата. Heart
Скрит текст:

# 2 123
Днес догледах " търси се" с Мария Игнатова.   Тя наистина ли се трогна толкова от хахавото обяснение в любов на този странен човек? Той каза " тя е нещо като нищо" и тя щеше да пусне сълза. Честно, тази жена според мен е много объркана и самозалъгваща се

# 2 124
Хм, аз съм с друго впечатление от Мария Игнатова. Според мен е абсолютна машина с арматура отвътре. Много амбициозна, напориста и последователна. Близките й същото казаха - науми ли си нещо, постига го.
Петко Димитров, Рачков, Нойзи - все мъже или с пари, или с позиции, онзи дето пратил кошницата с шампанско на Рачков - някакъв бизнесмен ли беше? Дето му написал на бележка - халал да ти е, приготви си едни петнайсетина хиляди месечно за да й поддържаш стандарта.
Това не ми се връзва с объркана и самозалъгваща се душа. Добре си е тя.

# 2 125
Интерсното при мен е, че аз не харесвам такъв тип жени, обаче точно Мария ми харесва. Нямам идея защо Simple Smile

# 2 126
Хм, аз съм с друго впечатление от Мария Игнатова. Според мен е абсолютна машина с арматура отвътре. Много амбициозна, напориста и последователна. Близките й същото казаха - науми ли си нещо, постига го.
Петко Димитров, Рачков, Нойзи - все мъже или с пари, или с позиции, онзи дето пратил кошницата с шампанско на Рачков - някакъв бизнесмен ли беше? Дето му написал на бележка - халал да ти е, приготви си едни петнайсетина хиляди месечно за да й поддържаш стандарта.
Това не ми се връзва с объркана и самозалъгваща се душа. Добре си е тя.

Сталийски, дето е ортак в далаверите с Бойко. Там е изтървала големите пари тя....

# 2 127
Той ли беше? Пък и хубавец, как го е изтървала и то за... Рачков?!
Сталийски още ли е с Вили Сечкова, тя беше много готина мадама, но изчезна яко дим от светския живот.
Я, сега прочетох, че Вили Сечкова и Сталийски се запознават, докато и двамата са обвързани - Сталийски все още е гадже на Мария, а Вили е била гадже на брата на Игнатова. Каква мешавица.

# 2 128
  • Mediterraneo
Роби Уилямс е от мъжете, тип Бекъм и Пит, които остаряват прекрасно и харесвам повече в зряла възраст!

# 2 129
  • Sofia
Не знам защо е толкова съжалявана Мария, този Нойзи е класи над Рачков. И като външност, и като интересен тип. Изобщо не бих се колебала кой от двамата да взема, та раздялата с Рачков според мен е донесла нещо добро за нея.

Общи условия

Активация на акаунт