Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 231
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 730
Предните дни нямаше проблем с преобразувателя. Но днес рано сутринта имах и аз проблем. Излезнах от приложението. Рестартирах телефона. И отново влезнах в приложението. И работеше. Пробвайте така.

# 2 731
Може би трябва да се преинсталира - на мен ще ми е за трети или четвърти път.

# 2 732
Имам тъп въпрос. Къде да видя участващите обекти за оуейс? В сайта на проктър за всичките игри, по директории в правилата на всички има "магазини", а в тази игра пише само, че участващите обекти са в приложение 1, ама не го намирам. И щое нещо, за фейри както разбирам нито един обект от София не участва, нали?
Мисля ,че в играта за  aways участват всички магазини,защото не трябваше да попълвам името на обекта ,докато при феери излизаше подменю с магазините и да го изберем.

# 2 733
И, да кажа, че на календарите от Метро, на горният капак, от вътрешната страна има ваучери за намаления на различни продукти, за различен период на ползване, повечето Декември.За първи път ги виждам тези купони.Иначе, от 2 календара, спечелих по 5 лв.Хубави(не развалени) бяха само бонбоните от детският вариант на календара.

Успех на всички с игрите.

Е, "хубава работа" Confused Направихте ли рекламация?

# 2 734
Преобразователят на колата работили при вас?
Не, не работи, бял екран. Даже както вече казах, изчезнаха 9 coins.

# 2 735
Бонбоните от календарите на Метро са си евтини (не от качествен шоколад), какво значи развалени? Те са три вида - едни с карамел, бели с кафе и едни с нещо оранжево вътре. Детският има и две шоколадчета.
И на мен ми се паднаха 5 лв, взех още когато ги пуснаха, едва ли ще взимам повече.

# 2 736
Преобразователят на колата работили при вас?
Не

# 2 737
  • при късмета
Сани, благодаря!
Днес имам време за пазар, да видим в какво ще се включа.
Взех си картата от Загорка, надявам се на още 1 до края на играта. С кодовете на Шуменско ми е доста трудно, но и там гледам да се включвам, за сега е без успех.

# 2 738
Сетих се да пробвам от други телефони, от мобилна мрежа също, не работи преобразувателят!
Тези нямат ли телефон, да ги подгреем съботно😁

# 2 739
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
На Always къде е играта?

# 2 740
Сетих се да пробвам от други телефони, от мобилна мрежа също, не работи преобразувателят!
Тези нямат ли телефон, да ги подгреем съботно😁
  Писах им още сутринта  на  месинджър .Никой не ми отговори.

# 2 741
  • при късмета
На Always къде е играта?
За тази писах, изтича скоро
https://always.pg-promo.bg/game?id=55

# 2 742
  • Под Слънцето
Хепи съм малко. Забърсах и клавиатура от кк. Не че ми трябва, ама обичам коНплектите Rolling Eyes
Писах им заедно с адреса , да върнат пиците, ако обичат. И че преобразувателя ту работи, ту не- да го погледнат там..

Имам и питанка за емаг- в предните пратки си имах фактура. В тази от измисления черен петък нямам нищо. Тези, които са пазарили и получили своите стоки- имате ли хартийка?  Освен това  е същото, което поръчах, но в  друга опаковка. Странно ми е..

# 2 743

Е, "хубава работа" Confused Направихте ли рекламация?
Ами, не.Не ми се занимава, за тия марципани...докато отида до Метро...

# 2 744
Аз доста често пазарувам от Емаг и сега взех,но никога не съм имала хартиена фактура или касова бележка. Само товарителницата от Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт