Отговори
# 3 630
... Което ме подсети за 1 от любимите ми книги, които трябва да препрочета "Непосилната лекота на битието" на Милан Кундера.
Тази ми стои в електронната библиотека, след един неуспешен опит да се харесаме.
Само заради теб, Бази, ще й дам втори шанс.

Хайче, погледнах Уайкикито. Това, което търся, не могат да ми го предложат.

Ще ви оставям, рискувам иначе и без това анемичното слънце съвсем да не го видя.

# 3 631
Вкус приятел няма, Елиф. Книгата е дълбока, тъжна и дарк. Тоо па Холден как ме зариби с тоя паразитен "дарк".

# 3 632
мрачнуваш ли нещу. треа се харесваме на хлапетата

# 3 633
  • София
Емотата са  ми изкуствени. И те нищо не разбират от Дарк. Simple Smile

# 3 634
Ти хлапе ли си, Холден?

Напомни за ФФ (къде изчезна този бонвиван) дето ходеше след потребителките да повтаря, че са стари вече на 40, а той милият на 38. Satisfied Липсват ми смешките му (които той разбира се не осъзнава).

Готик стил не харесвам, емотата са ми симпатично тъжнички.

# 3 635
не. ама се опитвам да се харесвам на хлапетата. да съм кул. адски уникален сещаш ли се

веднъж ме замъкнаха на такова готик парти. заръчаха ми да съм целия в черно. само малки дрехи имах черни голем резил ама дрескод ко да са прави. очаквах некви извращения да колиме пилета и да им пием кръвта а те некви готвачи и свирачи супер кротките хора. разочарование. по комунизма беше по-добре

# 3 636
хлапетата харесват най-много смеха...и не само те..
отивам да се правя на опитно зайче...нали съм добра в слънце ...

# 3 637
Най-дарк душите са най-обикновените на пръв поглед.
Тия дето се гласят за страшни им се иска, ама не им стиска, затова го карат на маскарад, израз не неосъществени желания. Ма пък що не, ако не са лоши хора.

Да не си учител, бре? В ничии очи не ща да съм уникална щото си знам, че не съм. Е, имам бая колоритни бръмбарЕ из главата, те са си мои и уникални, ма то кой няма. Деца бррр. Мен повечето ме натоварват. Има едни тетки дето обичат да повтарят – какво да го правиш, то детенце. Детенце, детенце, може душата ти да извади и да те приключи за секунди. Та внимавай какво си пожелаваш и кой искаш да те харесва.

# 3 638
учител съм ми чи кък. преподавам ви дистанционно

# 3 639
такова тихо преподаване не е ползотворно...няма ли музика и игра..само се хабиш Grinning

# 3 640
За Теб, Анонимче:

# 3 641
Тайче, нали си по камъните и ти. Днес си взех един пръстен с танзанит, без да му видя първо свойствата (а иначе нали има камъни, които де на шега, де на истина избягвам заради свързаните с тях вярвания, например опал, тюркоаз, аквамарин). Grinning Танзанитът се оказа готин камък, помагал на работохолиците да се отпуснат и пр. (аз като не съм работохолик, много ще се отпусна, ама карай).
Намирал се само в Танзания и находищата били на изчерпване. След около десет години танзанит повече нямало да се добива и ще стане много рядък този камък... Wear Ring Nature Sparkles

Искате ли да ви разкажа какво им има на опала, тюркоаза и аквамарина? Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 14:00 от Lorelada

# 3 642
Камъните имат по повече от едно свойство.
Що се мъчиш така с тях, Лори?

# 3 643
Наясно съм. Много обичам да чета за тях и ми е интересно. Blush

# 3 644
Разкажи, Лори.
Аз уж сложих хикса на форума и работя, ма ще хвърлям по половин око за разтуха и разсейване.

Общи условия

Активация на акаунт