Отговори
# 3 645
  • Варна
Покажи пръстена,Лори.

# 3 646
Опалът по принцип се смята, че носи нещастие, особено черният опал. Единствените хора, на които уж не действал така, били Скорпионите (ама знае ли се). Помагал на крадците да избегнат преследване, ама ако нямате такъв проблем, не си струва. Joy

Аквамаринът е камък на моряците. Добър е да се носи при плаване, защото помага да оцелееш при морска буря и да избегнеш корабокрушение (ако тръгнете на круиз значи...). Wink Смята се, че аквамаринът не търпи нечестността и не позволява на притежателя си да лъже. В този смисъл хич не е за юристи... Sunglasses

Тюркоазът иначе има страхотни свойства (носи любов, пари и късмет), но ако някой ви е подарил тюркоаз и той побледнее, значи, че благоразположението на дарителя към вас е намаляло. Вярвали са, че тюркоазът побледнява също и ако притежателят му скоро ще умре (твърде зловещо Rolling Eyes).

# 3 647
Вярвам, че камъкът Те избира, както Ти него, Лори, както и че винаги ни привличат точно тези, от които се нуждаем. Винаги, когато нещо ме мъчи, абсолютно непланирано се озовавам пред един и същи магазин...
И аз увеличих колекцията си, но моите не са под формата на бижу. Blush

# 3 648
тва скорпионите не са като хората. ама и жени не са

# 3 649
Преди време купих един розов турмалин. Чудя се къде съм го оставил, като казахте камъни ...

# 3 650
Ще изникне, когато Ти потрябва, Лан... В този ред на мисли, Вие как поддържате камъните си?

# 3 651
Розовият турмалин привличал любовта и приятелството. Вземи го намери... Smile

# 3 652
поддържам ги като ги подържа..

# 3 653
Никак, Тайче, не знам. Може би трябва да ги намеря поне къде из къщи са и да ги събера на едно място. Голям хаос съм аз... наскоро се сетих за рубина, къде ли е той, ми няма го (висулка за верижка)... Е, не е скъп, към сто лева е, ама би трябвало все пак да не го губя по принцип. Rolling Eyes

# 3 654
тва скорпионите не са като хората. ама и жени не са
Да, по-добре да ти е скучно.

# 3 655
  • Варна
Аз харесвам бижута без камъни.

# 3 656
  • София
Аз имам особен вкус за бижута.
Камъните не ме кефет, освен бляскавите.

# 3 657
Аз харесвам бижута, които ми отиват.

Лори, да разбирам, че не си си купила пръстен, а си инвестирала в пръстен Wink

# 3 658
  • Варна
Аз така си събирам хартиени банкноти от два лева. Сега нали излизат от обръщение. След някое десетилетие ще струват повече от два лева Simple Smile

# 3 659
  • София
Имайки предвид, че татовите купюри са по 5-10 лв....

Общи условия

Активация на акаунт