Болки в главата и безсъние

• 511
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, нов съм в платформатаи тепърва разучавам. Кое ме доведе тук, при вас?!? - един проблем, който имам от около 6-7 месеца. През този период от време търсих различни решения, но уви все още не съм открил правилното... За какво става въпрос?

Имам болки в главата, които не отминават. Интересното при мен е, че не е стандартното главоболие (имал съм такова и знам какво е усещането), а е по-различно. Ако мога да се пробвам да опиша - имам чувството, че постоянно нещо ми се мести в главата и усещам едно такова напрежение в главата, което не отминава (имам го постоянно и денем и нощем).
Ходих на невролог, ходих и на ЯМР - всички доктори ми казват, че съм добре. Сега в момента ходя на психиатър и пия едни хапчета - за успокоение, но не отминава.
Бих се радвал, ако можете да ми дадете някакви насоки за това какво бих могъл да пробвам или къде да отида?
Благодаря предварително!

# 1
Това май е така нареченото тензионно главоболие, получава се от стрес. Нещо в живота ви притеснява ли ви?

Безсънието в какво се изразява?

# 2
Това май е така нареченото тензионно главоболие, получава се от стрес. Нещо в живота ви притеснява ли ви?

Безсънието в какво се изразява?

имах силен стрес в началото на този период.
Безсънието се изразява в събуждане към 3:00 часа през нощта и невъзможност за заспиване след това.

# 3
За безсъние мога да ви препоръчам да пробвате акупресурно килимче..няма такива хапчета , които да ме приспиват така ефективно и бързо. За главоболието не мога нищо да кажа, защо не пробвате някакви успокояващи практики, има масажори за глава , може да си правите масажи и различни упражнения , а ако прекалявате с кофеина е ясно.. Спорта и чистия въздух също оправят много неща

# 4
Какво пиете за успокоение и има ли полза от него?

Моето главоболие го оправи способна невроложка с хлорпротиксен преди сън. Той подобрява качеството на съня и поради това главоболието изчезва. А то е тензионно.

д-р Весела Хинкова

# 5
Здравейте! Много благодаря за отговорите!
В момента пия Алонет - антипсихотик, Акинетон и Неуротоп. Лошото е, че вече го пия почти 2 месеца, а не се наблюдава ефект във връзка намаляване тези усещания в главата ми. Психиатърката ми казва, че е нужно време да мине и ще подейства. За какъв доктор съм според вас? Ходил съм на невролози и психиатър.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт