🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 591
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Тя излезе на сцената първа, от 20:30 до времето на лайфа в кръчмата (почти полунощ) е имала време да стигне. Друг е въпросът как е била толкова убедена, че няма да ѝ се наложи да остане за повторно гласуване.

# 151
  • Велико Търново
О, според мен това, че Макаронът е имал участие в кръчма, не е голям проблем. Защото съм била свидетел как София - Велико Търново се взема за 2 часа и половина. Та - обявяват, че е победител в двубоя, сваля маската на бързи обороти и полита към Горна Оряховица. В колата се преоблича и наглася, и готово.
По-скоро е нагласено това, че със сигурност няма да остава за второ гласуване. Ама аз и без това не вярвам много, че всичко в този формат се решава от гласуването с СМС-и.

# 152
Мда, същата беше историята и с Алисия миналата година. Все някога ще си свали маската този Макарон, дано е в скоро време.
Някой спомена София Джамджиева за предложение за Хищницата - ами, няма как да е тя. Първо, тя е по-висока от дамата под тази маска; второ, тя е по-надарена в гръдната област; трето, тя е по-широка в талията и четвърто, тя има доста плътен глас и нямащ нищо общо с този на Хищницата. Ключът към разпознаването ѝ е начинът на говорене. Трябва да я преслушам отново в този аспект, но ми се струва, че има лек чуждестранен акцент, характерен за Християна Лоизу. Тази година обаче мъжете са ми по-интересни за наблюдаване и слушане.

# 153
Товя ми беше мисълта,как Деската е сигурна,че ще спечели двубоя и да хуква към ГО? Иначе е ясно,че технически може на стигне в кръчмето навреме,но как знае,че може да тръгне навреме?!? Баш си е награсена работа,и това с смс-ите е бошлаф

# 154
Обикновено няма дефиниция за “навреме” при тези участия. Разбират се за някоя вечер и когато се появи. Понякога излизат в 1-2 през нощта, съвсем не е необичайно. Може и такава да е била уговорката. Не съм поглеждала въпросната кръчма кога затваря.

# 155
  • Mediterraneo
Е, как е сигурен някой, че ще спечели двубоя! Сериозно ли някой допуска, че всичко наистина се решава с смс?!

# 156
Аз мисля, че всички са на хонорар и спред уговорката на сумата, се определя кой колко ще стои

# 157
Ами и аз се питам откъде толкова хора, гласуващи за Златния например... ама казаха тук, че имал много инстаграм фенове, не съм гледала там да си призная.. колко са само гласуващите - само от продукцията си знаят.

# 158
Проблемът в това е, че никой участник не иска да отпадне рано... Въпрос на его е, не толкова на пари. Вижте колко болезнено приеха загубата Поли и особено Есил, например.

# 159
  • Пловдив
Попаднах на интересни снимки на Ева Георгиева EVA, на които ужасно много прилича на Хищницата - като тяло, стойка, та даже и като облекло (доколкото може да се нарече така това на снимките). Тя сега е на 27, в профила си има постове, в които споменава баща си. Също и цитира Дънов, явно е момиче, което се вълнува от духовното, което някак се връзва с ангелската душа.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 160
Това са си тайните на шоуто, според мен целта е да се задържи по-голям зрителски интерес, а пък как отпадат...важното е шоу да има.
Тази EVA извинете, но не зная коя е.
Скрит текст:
но бюстието от горната снимка много прилича на един по-стар модел на НМ 😁
P.s.
И за да се “поправя” - потърсих за нея и открих това :
“Била е бек вокал на почти всички наши естрадни изпълнители и в телевизионни предавания, като "X Factor", "Като 2 капки вода", "Аз обичам България!", "България търси талант" и други.”- ето как може да си на сцената на Капките. Ако вземе, че излезе тя червената котка.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 10:53 от fenyx

# 161
Последните няколко страници се пишат едни имена, които изобщо не съм чувала даже. 😃

# 162
Ама аз казах по-рано вече, че тази Хищница може да излезе и някоя не много популярна масово личност.

# 163
И аз така си мисля, иначе до сега да сме я разгадали. С по-известните изобщо не се затруднихме дори само по уликите да ги познаем.

По-скоро си мисля за някоя от музикалните формати, Магърдич обича да ги кани, а за голяма част от тях не се знае почти нищо.

# 164
  • Пловдив
И аз така си мисля, иначе до сега да сме я разгадали. С по-известните изобщо не се затруднихме дори само по уликите да ги познаем.

По-скоро си мисля за някоя от музикалните формати, Магърдич обича да ги кани, а за голяма част от тях не се знае почти нищо.
Това ми напомня, че пропуснах да напиша един факт за Ева. . Била е беквокал на почти всички наши естрадни изпълнители и в телевизионни предавания като „X Factor“, „Аз обичам България!“, „Като 2 капки вода“, „България търси талант“ и други. Което много добре се връзва с отговора на Хищницата за музикалните формати.
Хем не е очеизвадна улика потвърждението й за Капките, предполагам ако е била участник, все някак щяха да завоалират отговора сценаристите, а не да признае директно, че е била на сцената на Капките.
А относно това, че е непознато име, да и за мен не е особено позната, но е участвала в уеб сериал и има много последователи, явно си има фенове сред младите.

Общи условия

Активация на акаунт