НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 47 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,имам едно въросче.
Тъй като утре ме приемат в болница заради високо кръвно казаха че правят бърз тест за ковид. Какво представлява теста?
Взема се секрет от носа или кръв?

Благодаря ви!

# 616
  • София
Здравейте,имам едно въросче.
Тъй като утре ме приемат в болница заради високо кръвно казаха че правят бърз тест за ковид. Какво представлява теста?
Взема се секрет от носа или кръв?

Благодаря ви!

Здравей,

Взима се секрет от носа Simple Smile

# 617
Моето започна от 6я ден с коликите. Сутрин задължително в 7ч и следобяд към 17ч, а единия ден почти 20 часа. След това започнахме Линекс и ЕСПУМИЗАН Л и е по-добре. /да не се хваля, че ме е страх /

# 618
Аз за колики давам Лефакс. Виктор го изтървах и не почнах навреме и сега страда, ама Даниел го подкарах още от деня на излизане от болницата и почти няма. Иначе ги хванаха на около 15 ден от започването на ядене с шише. Масажът по часовниковата стрелка и карането на колело и при нас помагат. Обмислям да ги заведа на боуен терапия, но малко ме е страх предвид ситуацията с короната. Иначе пу пу да не се оплаквам ама нощем ги будим само, за да ги храним Wink

# 619
Момичета термина ми беше за вчера 20.11.Днес се свързах с клиниката и ми каза ако до неделя не се случи раждане,в понеделник да отивам директно към болницата.
Не съм сигурна но мисля че ръководството що ми падна тапата.Понеже в последния месец съм постоянно с бяло течение някакво и не съм сигурна дали е тапата,но някакво вътрешно усещане.Сега нз дали има смисъл изобщо да тръгваме към болницата или да поизчакам тази вечер.

# 620
Момичета термина ми беше за вчера 20.11.Днес се свързах с клиниката и ми каза ако до неделя не се случи раждане,в понеделник да отивам директно към болницата.
Не съм сигурна но мисля че ръководството що ми падна тапата.Понеже в последния месец съм постоянно с бяло течение някакво и не съм сигурна дали е тапата,но някакво вътрешно усещане.Сега нз дали има смисъл изобщо да тръгваме към болницата или да поизчакам тази вечер.

Стискам палци всичко да е наред. Дори к да е паднала тапата обаче, това не ознавача, че почва раждане. Моля за инфо обаче как ще процедираш с болничния, че мен това ме тормози. Имам 6 дни до термин.

# 621
Звездичке, изчакай да почнат контракции или да текнат води, ако не стане до неделя, в понеделник на спокойствие иди да те прегледат. Сега само ще се разкарваш излишно.

# 622

Тапата е като сопол, може да има и кървави нишки в нея, може да пада на части, моята падаше два дена, като единият път беше доста голямо парче. Мисля, че не може да се сбърка с бяло течение. Моята падна една седмица преди да ми предизвикат раждането, тоест можеше и още доста време да мине преди да родя, но може и скоро да започне раждането. Като цяло падането на тапата мисля, че не е причина да се ходи в болницата както казаха, изчакай контракции или изтичане на води.

# 623
Звездичке, при мен беше като сопол почти цял ден и когато ми изтекоха водите, падна и тапата - бая голяма и с кървави нишки, както са ти казали. Няма никакъв смисъл без да са изтекли води, да тръгваш към болницата, особено щом нямаш и контракции. Стой си кротко във вас и си чакай нещата да тръгнат. Ако ли не, на прегледа ще стане ясно.✌️

# 624
На колко време изчакайте да ви бъдат контракциите преди да тръгнете към болницата.Аз имам обикновено вечер и са през 9 Мин, през 6 съм имала дори предните вечери.Но явно са били от тези фалшивите.

# 625
  • София
Следи тенденцията. Ако зачестяват и болят повече, тръгни на 5мин. Т.е. ако са били на 9мин, след час (примерно час) са станали на 8, после 7, после 6 ... Е ясна работата.
Ако са up and down, on and off, си кротувай вкъщи.

# 626
  • София
И при нас към втората седмица почнаха коликите. Не знам дали да не спрем.колийфа, личната вика еспумизан.... Аз също не обичам добавкитв против колики с ензим, от същото мв е страх - да не доведат до лактозна непоносимост.
И уж не даваме на всяко хранене - по 2-3 пъти на ден само и то само на едната близначка. Милата цяла нощ се дра, така я боля. Принудих се да я кърмя през час и половина, да се успокоява, смятайте какви зомбита сме днес. Другата в момента ми спи на корема Simple Smile

# 627
Рози и ние бяхме така. Ама с едно. Нещо много се дра милото, болеше го, може и при нас да почват коликите.
Аз накрая ми пуснах бял шум от телефона

# 628
Има една програма baby sleep, върши чудеса. Има бял шум, уреди, котка, дъжд, вълни и т.н. Даже може и да прави шшш 😂

# 629
Ахахах ей сега я свалям - ама много са с това име, коя точно?

Общи условия

Активация на акаунт