💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 506
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 500

Другото си е режисура. Не се възмущавайте що легнали с дънки и потници. Скечовете и скандалите ги снимат примерно в 19ч., а после всички гледат по един филм, хапват, пийват и се веселят.Wink

И на мен това ми направи впечатление. Дават сестрите как си лягат и се карат в леглото...и същевременно снимани навън по тъмно, да обсъждат същия този спор 😆

# 1 501
  • USA
Йоанна каза,че заради Катя има автоимунно заболяване.

Какво има впредвид,не разбирам?Какво заболяване...

# 1 502
Каквото и да е заболяването, не може да твърди, че е причинено от друг човек. Автоимунно е, т.е. сам си се разболял, поради незнайна причина организмът ти се самоатакува.  Разбира се може да се е отключило от преживяване на стрес, а този стрес да е породен от сестра ѝ, но не може пряко да обвини сестра си. Иначе всеки, който общува по-продължително с нея, следва да се разболява от автоимунно заболяване.

# 1 503
  • London
Чак пък с психични отклонения, аз пък обичам цветни хора.... що пък всички трябва да сме по калъп? Мен ме дразни мутращината и силиконщината, Катя не се включва в това описание и няма как да ме подразни. Защо в България е толкова сложно да си различен? Някой все иска да си образ и подобие нему.....

Най-нормалното нещо е две сестри да се карат и после да се обичат и после пак да се карат. След 10 години ще са улегнали.....и няма да е така, няма нищо невиждано и нечувано.

# 1 504
  • София
Скрит текст:
Във всяла друга игра, която  не изисква груба сила Чудото ще е пътник да не говорим ако има плуване 😁😁😁.
Защо ли ми напомня на един друг пътник от миналата година, който отпътува с наградата:)))
Да не го подценяваме, че имаме горчив опит:)
Именно затова изтръпвам всеки път като някой тръгне да ми обяснява, че Чудомир, видите ли, бил силен играч, но чак сега се отприщил....
Ужасно ми напомня за един друг отприщен Rage

# 1 505
  • Варна
Мисля , че Йоанна е настоявала  да влезе Катя , защото малко или много голяма част от участниците в такива формати , после по някакъв начин стават известни и ако имат късмета от това правят пари.
Никак не беше честно обаче това , че дадоха предимство на сестрите като ги събраха в едно племе. До сега вече едната щяхме да сме я забравили.  А можеше и двете.

# 1 506
  • София
Скрит текст:
Във всяла друга игра, която  не изисква груба сила Чудото ще е пътник да не говорим ако има плуване 😁😁😁.
Защо ли ми напомня на един друг пътник от миналата година, който отпътува с наградата:)))
Да не го подценяваме, че имаме горчив опит:)
Именно затова изтръпвам всеки път като някой тръгне да ми обяснява, че Чудомир, видите ли, бил силен играч, но чак сега се отприщил....
Ужасно ми напомня за един друг отприщен Rage
Да не е той неочакваният победител...

# 1 507
Според мен Йоанна в живота я е приела каква е, дори и да не и харесва, но проблемът за характера на Катя е на дневен ред сега, защото пречи на играта й и дразни участниците. Та затова държи Катя да се държи по някакъв нейн образец в играта. Пък и вчера научихме нещо ново - Катя е вътре благодарение на нея.
Според мен Йоана я е срам от Катя, особено в живота.

# 1 508
  • София
Добре де,Чудомир така и не се избръсна...Откъде го хванаха в кадър без брада ,и то миналата седмица ?

# 1 509
  • София
Струва ми се, че довечера Симона има шанс, само ако битката е кой си тежи повече на мястото Grinning Grinning Grinning

# 1 510
# 1 511
  • Варна
Чак пък с психични отклонения, аз пък обичам цветни хора.... що пък всички трябва да сме по калъп? Мен ме дразни мутращината и силиконщината, Катя не се включва в това описание и няма как да ме подразни. Защо в България е толкова сложно да си различен? Някой все иска да си образ и подобие нему.....

Най-нормалното нещо е две сестри да се карат и после да се обичат и после пак да се карат. След 10 години ще са улегнали.....и няма да е така, няма нищо невиждано и нечувано.
Очевидно не си общувала от близо с хора с поведението на Катя. Не виждам някой до осъжда начина по който изглежда.  Има елементарни правила на общуване с хората

# 1 512
  • София

Дано договорите имат една година давност Simple Smile

# 1 513
  • Испания
Борислав и Николай ще са в неделя от 10:00 до 14:00 часа в приюта за кучета в Долни Богров. Който иска, може да отиде там, да разходи кученцата, да си поиграе с тях и да се срещне с двамата участици във формата.

Общината осигурява гранули за кучетата, така че ако някой от вас иска да занесе храна, нека да бъдат консерви.[/i]

Това е съобщение от Борислав.

# 1 514
  • Sofia
Трите грации Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт