💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 512
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 020
Много сте интересни, какво очаквате, жътварите да се обърнат срещу жътвар. Винаги целта при разделянето на племената е да се запази ядрото, даже и траките го прозряха миналия сезон. Наско, колкото и да подкрепяше Юлиян, каза на близначките да подкрепят останалите траки. Нито Любо е мишка, нито останалите, играят си играта, какво толкова. Вие ако бяхте на негово място сигурно жътвар щяхте да изгоните? Жалко, че я нямаше Симона, иначе тя щеше да бъде на пангара

# 1 021
За Симона в уикипедия пише напуснала поради здравословни причини 🤔

Може би утре ще се контузи нещо на битката, не знам. Аз преброих четиринайсет стърчащи на някакви стълбове, тоест Симона трябва да участва утре. Иначе си права за уикипедия.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:35 от Telesilla

# 1 022
  • Sofia
Кой "говори" за жътвар!?

# 1 023
За Симона в уикипедия пише напуснала поради здравословни причини 🤔

Слабите напускат по здравословни причини /Ивана, Мая, Симона, Пламен и един рибар, дето даже името му забравих/. Няма кого да номинира човек

# 1 024
Много сте интересни, какво очаквате, жътварите да се обърнат срещу жътвар. Винаги целта при разделянето на племената е да се запази ядрото, даже и траките го прозряха миналия сезон. Наско, колкото и да подкрепяше Юлиян, каза на близначките да подкрепят останалите траки. Нито Любо е мишка, нито останалите, играят си играта, какво толкова. Вие ако бяхте на негово място сигурно жътвар щяхте да изгоните? Жалко, че я нямаше Симона, иначе тя щеше да бъде на пангара

Единственият, който се аргументира смислено защо номинира Ваня, беше Вайс. Останалите са си точно мишки и лицемери, които пазят поведение за пред камерите. А това стадно чувство, което проявяват, при условие че допреди да дойдат Ловците искаха да се изнасилват, не го разбирам. Но сигурно и на това ще се върнат по някое време.

# 1 025
  • London
Не е напуснала Симона, поне за момента. Връща се още на утрешната игра. А дали занапред няма да си тръгне, именно поради здравословни причини, нямам идея.

В момента най-силната жена във формата безапелационно е Йоанна. Аз лично съм в ступор от качествата, които това момиче притежава. Flushed Определено тя е изненадата и откритието на сезона. Жестока!
Така е... Тибетското конче и според мен е най-силна, като моторетка е, има някои лимитирани неща заради ръста, но пък на други места има преимущество, че е джинка. Joy И сестринските неволи не ме дразнят, ще си им остане спомен за цял живот това съвместно преживяване, а и си личи, че макар да са различни се обичат много.

# 1 026
Уикипедия се редактира свободно.... пък вие и вярвайте.

Влади също се аргументира смислено. Ясно е, че жътварите няма да се номинират докато има ловци при тях. Никой не знае каква игра ще се падне на елиминацията. Особенно ако са мъж и жена има голям шанс да има и пъзел. Утре ако паднат, пак отива Тодор.
Пропоуск е на самата игра, че нямат битка за имунитед вътре в племето преди номинации.

# 1 027
И номинацията на Влади беше донякъде логична (и аз като Ваня се засмях на това за Тошко и пъзел), но Джери и Любо нищо не казаха. А като не са мишки, защо не номинираха Тодор? И те като Влади се притесняват, че Тошо ще отпадне на пъзел ли? А Ваня е по-силна за тях? Е ако е по-силна, няма ли да е в плюс при отборните игри, ако тя остане? Тошко за момента все ги е издънвал, но една грешка на Ваня и да е аут, много умно. И защо не пратиха великото хлапе Джери срещу Йоанна? А оригиналните Жътвари се държат за племето просто защото ги е страх от номинации, отговорност, самостоятелни битки и евентуална елиминация. Дето се вика - нямат топки. А за сестрите- еми сори, ама ми писна да се опитват да си разрешават проблемите точно в предаването. Да променят името на 'Сестри по неволя' - по ще отива. Няколко пъти чета как Йоанна била откритието на сезона-чудя се дали гледам същото предаване. Колкото е добра в игрите (но никога уау, през повечето време все нещо не й достигаше), толкова и характерът й е отврат.

# 1 028
  • London
Гледаш същото предаване, но е съвсем нормално от голям брой участници хората да си харесват различни такива. Какво толкова странно има....

# 1 029
Слабите напускат по здравословни причини /Ивана, Мая, Симона, Пламен и един рибар, дето даже името му забравих/. Няма кого да номинира човек

Иван - Дракона беше другият. Него водещите сигурно 5 мин. го хранеха заради напускането му.

# 1 030
Интересно кой ще избере Ваня за съюзник за битката на съюзниците. Аз лично мисля, че ще е Любомир 60% , следван от Джералдин 40%.

# 1 031
Може пък да избере Вайс. А ако е срещу Симона, то Симона ще избере Тошко. Ще ми е интересно да видя Вайс срещу Тошко.

# 1 032
Уикипедия се редактира свободно.... пък вие и вярвайте.

Скрит текст:
Влади също се аргументира смислено. Ясно е, че жътварите няма да се номинират докато има ловци при тях. Никой не знае каква игра ще се падне на елиминацията. Особенно ако са мъж и жена има голям шанс да има и пъзел. Утре ако паднат, пак отива Тодор.
Пропоуск е на самата игра, че нямат битка за имунитед вътре в племето преди номинации.

Именно заради свободното редактиране направих скрийншот на страницата Stuck Out Tongue Ще видим утре дали наистина Симона ще напусне и дали съдържанието на страницата ще се промени. Bowtie

# 1 033
  • София
Той Вайс си поговори с Ивана и наредиха поредността за номинациите-Ваня,Симона,Тодор не го пипаме,защото е умен и ми трябва(ох,с глас се смея).Така че със или без Симона,Ваня щеше да е първа.Тошко го знаеше и й го каза.
Те хубаво жътварите скатавки,ама и ловците имаха шанс да привлекат един единствен и ставаше интересно.
Обаче Ивана ама никак не хареса Ваня,а Ваня много отдавна играе индивидуално.Няма да я жаля,макар че за мен това е победителката.Ще ходи тепърва да се доказва-това калява,но и изморява.

# 1 034
Ще ви чета после!
 1.И как предимството не се оказа предимство?
2. Нарочно ли  скриха Симона?
3.Как Влади не се оказа в линейката на вълците(цитирам Маша и мечока) като очевидно момчето е зле?Очите му светят като каска на миньор в тунел
4.Как "съчки събирам" никой не го отчете като втора Иванка?
5.Как Ваня отнесе ла..та на Тошко?( еднствената що годе разумна изразена и обоснована номинация беше на Владко)
Няма  нужда да получа отговори на въпросите, но е гадно.
За разлика от впечатляващите се от напористото
напъване на продукцията с "майонезата на Ники"не ме заинтригува , заради очевадното  наблягане и отклоняване на вниманието.
Единственото хубаво, което ми направи впечатление  и което нямаше как да изрежат, подрежат и прочие, беше как отборът на рибарите си даваха кураж и стимул-чисто и искрено, а не давай"машинка".А после машинката под банцига като при другите.

Общи условия

Активация на акаунт