💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 470
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 125
Че кое й беше мъженственото на фигурата?
Не знаех, че за да имаш хубаво тяло трябва да си с големи гърди...

# 1 126
Днес ще е особено интересно ако паднат отново Жътвари. Ако следващият номиниран е Тодор, то с Ваня би било доста интересно, особено ако играта включва и пъзел. Да видим какво са го измислили пак драгите продуценти...

# 1 127
  • Варна
Чак пък психиран.... Това е нелепо.
Това е форум и всеки може да сподели мнение, собствено и различно.
Не е нужно да се пращат хора в ъгъла за наказание, щото са написали нещо дето не ни изнася.

Много удобно да извъргиш нещата. Това което си написала го прочети на себе си, ти имаш нужда от него.

# 1 128
  • Испания
Danny_Jo, нарушаваш правилата на форума. Моля да се ориентираш към коментар на формата, на който е посветена темата.

Досега темата ни беше приятно място за коментар и обмяна на мисли. Нека не я превръщаме в бойно поле и да не се налага намесата на модератори.

# 1 129
  • Sofia
А защо решихте, че някой излиза и Бам веднага се лепва на инстаграм. За мен кой кога е активирал нищо не значи.....

Защото миналата година – точно по реда на включване на играчите в Instagram – разбрахме кой след кого е отпаднал. Този начин на прогнозиране се оказа акуратен на 100%. За текущия сезон май не важи, обаче.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:05 от Blаck Cat

# 1 130
Явно се смята за неотразима, но краката ѝ са потресаващи.
Скрит текст:

Тодор е продължил да се обяснява в стори. Винаги е признавал, когато са го били /Милен на понтона/. Винаги е казвал, че Чудомир е много силен. Но това продукцията не била го излъчила и искала да го представи в лоша светлина.

Не неотразима, а богиня Heart Eyes

По темата за краката - толкова криви на жена не съм виждала.

На мен също ми е груба и в тяло, и в лице, не са само краката. Намирам сестра ѝ, която май също се изявява  като модел, за по-нежна, красива и женствена.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 беше пуснала в предишна тема и преработени снимки на участниците - точно на Джери толкова ѝ отиваше да е мъж.

# 1 131
В профила си, Любо обяснява че са номинирали Ваня, за да не останат 3 мъже.

Явно смятат, че има много голяма вероятност Тодор да отпадне от Катя или Николай, или от всеки друг, т. е. е слаб играч - тогава за какво им е в племето? И ако и днес паднат Жътварите пак ли няма да го номинират по същата причина, при условие, че снощи на съвета не са знаели, че Симона ще се върне за следващата битка? Някак тези оправдания ми издишат на мен. По-добре да не се мъчат да се обясняват, защото няма нужда. Играта е такава и всеки играе срещу всеки. Просто едни могат и мислят повече от други.

# 1 132
  • София
Добре де,ако и Симона последва Ивана,то какво правим?Ще изравняват ли пак?

# 1 133
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Тодор е продължил да се обяснява в стори. Винаги е признавал, когато са го били /Милен на понтона/. Винаги е казвал, че Чудомир е много силен. Но това продукцията не била го излъчила и искала да го представи в лоша светлина.

Скрит текст:

На мен също ми е груба и в тяло, и в лице, не са само краката. Намирам сестра ѝ, която май също се изявява  като модел, за по-нежна, красива и женствена.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 беше пуснала в предишна тема и преработени снимки на участниците - точно на Джери толкова ѝ отиваше да е мъж.

Разсмях се на глас. Положението е отчайващо, ама важното е, че има самочувствие и има кой да ѝ го подклажда.

Ето я сЛимката

# 1 134
Имах предвид цялостно, че й липсваха женствени форми... беше като една пръчка с два крака забити.

# 1 135
Аз не виждам някоя от жените в предаваненето да има супер женствена фигура с извивки.За сметка на това тялото на Сюзън ми е най красиво сръвнение с останалите участнички
Както и да е обаче де шоуто не е конкурс за красота а за друго.

# 1 136
Симона въпреки закупения бюст има мъжествена грубост - в маниера й

# 1 137
Аз не виждам някоя от жените в предаваненето да има супер женствена фигура с извивки.За сметка на това тялото на Сюзън ми е най красиво сръвнение с останалите участнички
Както и да е обаче де шоуто не е конкурс за красота а за друго.
Да, така е, просто твоето сравнение за джери...затова го казах.  Simple Smile
Да, Симона е доста едра и груба.

# 1 138
  • London
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Разсмях се на глас. Положението е отчайващо, ама важното е, че има самочувствие и има кой да ѝ го подклажда.

Ето я сЛимката

Ми момичето може и гей да е, нищо не се знае.

# 1 139
  • София
Оф,срам ме е да го кажа,но вчера Катето и Ванчето така се гледаха на колелото на смъртта.

Общи условия

Активация на акаунт