💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 544
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 410
Всички тези речи при номинациите са абсолютно безмислени и абсолютно излишни. Веднъж номинират щото бил много силен играч и щял да се върне, друг път номинират щото бил слаб и да се изчистели. И в двата случая все с голяма мисъл "за племето".

Алоуу, Фродооо?  Зрителите не са с Тошковия умствен капацитет. 

# 1 411
Катерина -злобна!?Тя е може да е всичко друго, но не и злобна.Въобще мисля, че някои хора не знаят значението на думите, които използват.
Идват и  пляс:определения и епитети,  в повечето случаи далеч от истината.После се сърдим, че Тупарев подценява зрителя.
И да, номинациите намирисват на силно наизустени реплики, но предполагам, че нищо не е оставено на случайността...
Катя не била поздравила Ваня!??А не трябваше ли да е обратното? И откъде сме сигурни , че не е?Това като с яйцата.

# 1 412
Здравейте,
коментарите тук, както и личностите зад тях, са определено безкрай нива над шоуто!
Аз даже вече и си имам мами-любимки, удоволствие ми е да ги чета! Simple Smile
Аз битката утре - ами то се вижда ясно от промото коя дама печели.
Скрит текст:
в червено лакираните нокти на крачетата редят кубчета, но накрая безцветните нокти печелят, а според играта "На кръста" Ваня беше с безцветен маникюр, а Монито - с червен.

# 1 413
С риск да прозвуча нелепо, но какво е това "спойлер"? Скоро се присъединих и не съм наясно с термините.

# 1 414
Много ми е интересно как тук се коментира колко са лицемерни Жътварите? Да не забравяме, че те си казаха най-честно, че искат да се запазят оригиналните жътвари, което си е напълно нормално и предсказуемо. Истинските лицемери са рибарите. Защо никой не коментира отношението им към Катя преди, по време на и след битката? Първо Катя е лошата, интригантката, искат да я гонят, а после - "Дръж, Кате. Ще те носим на ръце. " 🙄

# 1 415
С риск да прозвуча нелепо, но какво е това "спойлер"? Скоро се присъединих и не съм наясно с термините.

Едно отзад на колите дето стърчи Simple Smile
Майтап бе. То наистина така се казва, ама тук се има предвид друго.
Спойлер е някой като каже нещо предварително за филм дето не си гледала.
Примерно "накрая всички ги убиват"   Simple Smile
А в случая със игрите, спойлер е когато някой знае нещо от някъде как ще се случи и вземе та го сподели преди другите да са гледали. Примерно кого ще изгонят, кой ще падне, кой ще бие. Затова, добрият тон изисква спойлерите да се скриват, така че само който желае, може да цъкне на бутончето и да види, а другите не могат да видят случайно.

# 1 416
  • Козлодуй
"Скрит текст"
Публикуваш в скрит текст ако знеш нещо предварително, че ще се случи Simple Smile
Много съжалявам, че не отпаднаха рибарите за да номинират Катя - ужасно се държи и все гледа с кого да се скара
Но все пак смятам, че Симона ще е по-лесен съперник за Ваня и така ще е по-сигорно, че ще победи Simple Smile

# 1 417
  • София
И аз от тук го научих. Моята най-яка издънка е като казах на приятелка, която не беше гледала Шесто чувство, че героят е мъртъв от самото начало почти. Close 
Не мога да го гледам тези дни, добре че е темата да разбирам какво става.
А К. за мен е точно злобна и тази причина ми е достатъчна да не я харесам никога.

# 1 418
Мисля, че знам значението на думата "злобна". Ако трябва да покажа някаква диплома по въпроса - нямам. Joy
Катя е злобна, освен това е самовлюбена, без реална самооценка, агресивна и силно разклатена личност. Ако извън предаването е Добрата Фея, значи е за Оскар.

# 1 419
Не искам да защитавам Тодор, изобщо даже, но въпросът е принципен - с какво неговата загуба на капитанската битка е по-кофти за племето от решението на Джери да си вземе грошовете? Защото за мен нейното решение беше много по-гадно от нечия загуба. Всеки може да загуби битка. Добре, че в последващия двубой Жътварите биха, че и там бяха на косъм, ама ако беше станало обратното, едва ли някой щеше да натяква постоянно, че е прецакала племето. Всички Жътвари са абсолютни мижитурка, а до скоро харесвах и Влади, и Любо. Искам повечето от тях да отпаднат преди Ваня, че и преди Тодор.
Да не кажа голяма дума, ама мисля, че това е най-смисленото мнение, което прочетох в тази тема. Много харесва обективността, за съ аление рядмо я срещам тук. Благодаря!

# 1 420
Мен повече ме дразни злобата +тъпотата на Симона, чак се тресе когато се коментират с Ваня, по време на номинациите.

# 1 421
Според мен не можем да сравним представянето в изкуствено създадена среда с реалния им живот. Като добавим и малко режисиране на излъчваното, съвсем можем да изгубим представа за поведението на човека.

# 1 422
Не съм искала да засегна никого.🙂
Но хайде да изредим "злобните" постъпки на Катя и после да проверим в речника (в този ред) и да сравним.

# 1 423
Мисля, че знам значението на думата "злобна". Ако трябва да покажа някаква диплома по въпроса - нямам. Joy
Катя е злобна, освен това е самовлюбена, без реална самооценка, агресивна и силно разклатена личност. Ако извън предаването е Добрата Фея, значи е за Оскар.

Айде да не е злобна, но е отвратителен характер. Ужасен, непоносим. Такъв човек където и да отиде се изпокарва със всички. Има и модерна дума - "токсичен характер".

# 1 424
Много неща е Катя, но не е злобна.
Не я познавам, и от режисираните кадри съм си съставил някаква преценка за нея - моя и много субективна.
Много неуравновесена и натоварваща обстановката е за мен. Отделно е и много ината и упорита - и в добрия и в лошия смисъл. И една от най-неприятните и черти за мен е липсата на толерантност и способност да прави компромиси. На мен ми прилича на човек-единак, несвикнал да разчита на подкрепа. Отделно освен всички останали комплекси, с които съжителства има и сериозен комплекс от малката си сестра. Затова понякога се опитва да и се налага по доста наивен и детски начин.Всичко това за съжаление е безкрайно досадно за гледане по телевизията и няма нищо общо с Игри на волята.

Общи условия

Активация на акаунт