💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 529
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 365
Дяволо , сега хубаво спомена жълтиците.
Аз се зачудих, защо след като имат толкова грошове, никой не се възползва от облагите?
Ето пример ще дам с Ваня .. ако утре спечели и вземе грошовете на Симона,  смятам, че преспокойно може да си осигури имунитет,  да не могат да я гонят 2-3 седмици напред, зависи колко струва имунитета. Смятам, че така е по-логично , защото по -добре от сега да се подсигури , все пак тя е комплексен играч и няма какво да се притеснява , че ще падне в обединението. Сега трябва да се пази , заради заговорите и номинациите.

# 1 366
Грошовете са само още един инструмент на Тупарев да държи сценария под контрол.

# 1 367
Че жътварите са жалки - жалки са и не очаквам това да се промени занапред. Само не разбрах защо Симона беше ОК с номинациите на всички останали, само с на Ваня - не. А да бе, колко съм недосетлива - Ваня я номинира от злоба, а останалите щото я харесват и искат да я пратят вкъщи да се лекува Rolling Eyes Това момиче ме дразни още от първия ден на формата, мислех, че няма накъде повече, но съм сбъркала. Утре и да отпадне, и да победи няма да се трае, дано да се наложи да и слушам глупостите за последно.

# 1 368
Не искам да защитавам Тодор, изобщо даже, но въпросът е принципен - с какво неговата загуба на капитанската битка е по-кофти за племето от решението на Джери да си вземе грошовете? Защото за мен нейното решение беше много по-гадно от нечия загуба. Всеки може да загуби битка. Добре, че в последващия двубой Жътварите биха, че и там бяха на косъм, ама ако беше станало обратното, едва ли някой щеше да натяква постоянно, че е прецакала племето. Всички Жътвари са абсолютни мижитурка, а до скоро харесвах и Влади, и Любо. Искам повечето от тях да отпаднат преди Ваня, че и преди Тодор.

# 1 369
Симона ми е смешна от първият ден, когато си демонстрираше силиконовите цици Joy

Някой може ли да ми припомни утрешната игра, защо миналата година се игра от трима човека, едната беше Анка и кой отпадна.

Няколко пъти вече ми прави впечатление едни погледи между Ваня и Ралица, май се познават от преди предаването.

# 1 370
  • София
Кутията на Пандора. Анка, Венцислава и Март. Венцислава спечели,  Март отпадна, а Анка вече реши, че е непобедима Rolling Eyes

# 1 371
  • Вестерос
Значиии жътварите номинираха Ваня вчера, а уж им трябваше за пъзели, ако отпадне и имат пъзел какво правят?,.... логика никаква.

С победата си днеска Катя доказа, че е нужна на племето в такива игри, защото другите окапват първи .

# 1 372
Зарадвах се на победата на Катя, и аз не знам защо...може би защото Жътварите адски много ме дразнят. Гадни лицемери. Мъжете в Рибарите са сякаш ок..

# 1 373
Сигурна съм, че е обсъдено, но не смогвам да чета редовно, а на последните страници не намерих.
Имам два въпроса- разбра ли се какво й е било на Ваня Жътварска а.к.а. Ивана и другият- защо Катя надена тази тръба в ухото си и откъде я взе въобще?
Благодаря.

По нейните думи,  имала менингит;)

# 1 374
  • Вестерос
И аз предпочитам рибарски мъже пред жътварите. Никой не ми е харесвал от жълтите...

Много ми е смешен Вайс. Почти винаги не е неговата игра Grinning Grinning Grinning

# 1 375
  • London
В този епизод големи сълзи, голямо чудо - Йоанна, Катя, Симона, Ваня, Джери... вече се чудя Игри на волята ли гледам или Малката булка. Weary
Явно карат дружен ПМС.

# 1 376
Не мога да разбера как може да има толкова злобно същество като Екатерина ,,велика"?Толкова озлобен човек дори не отиде поне да стисне ръката на Ваня както направи Боби. С толкова злоба и подхвърляни думи към Ваня все едно, че тя и е откраднала нещо, иначе обичала да бъде в центъра на вниманието, под светлината на прожекторите, вижда се колко струва добре че е била сестра й за да влезе в предаването.Дано сестра й да се изправи срещу нея в елиминационен дуел да ги видим после дали ще се смеят толкова нагло. Иначе Господ я е наказъл в живота за всичката и злоба.

# 1 377
  • Испания
Симона обяснява в стори, че не се сърди на никого от жътварите и те го знаят. Страшно много се гордеела с тях, да не слушали какво говорят другите. "Бъдете хепи, хора!"

Титан на мисълта и тя.

# 1 378
Сега се видя още по-ясно разликата между Боби и Тошко.
Боби-съвети за играта към племето, Тодор - това е нашата игра.
И след всяка игра Вайс казва: Това не беше нашата игра;)

# 1 379
  • London
Е нагоре имаше някакъв текст на тази Катя, нарича Ваня прекрасница. Те навън всички са си дружки според мен.....

Общи условия

Активация на акаунт