💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 473
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Испания
Аз пък се посмях с Милен като я имитира. Ми то не знае човек от какво ще избухне Екатерина. Чинийката що е в средата на масата, а не в края?! Smiley
Побърква си ги тя, и е точно от хората, край които е нужно да ходиш на пръсти, че не знаеш как са станали. За собствено спокойствие гледаш да не ги закачаш и да не им ядеш овеса. Smiley

24 часа с тези двете!

# 1 486
Ваня ще избере Вайс мисля аз.

Ще е супер да гледаме двубой между глупендерите Тодор и Вайс.

# 1 487
Одеве Ваня, Катя и Джералдин направиха лайф в Инстаграма, легнали на едно чердже с едни близалки в устата. Юлиян и той се включи от залата си. Пълна лигня беше, особенно Катя. Нищо съществено не казаха. Джералдин думата не можа да вземе от двете свраки

# 1 488
Това си е направо тормоз над другите играчи в племето. Ние се напрягаме дето само ги гледаме на екран, а какво остава да си 24-7 с тях...ужас!
За съюзниците - дадох си мнението преди няколко страници, но пак да си кажа - Симона би избрала Тодор, а Ваня - Вайс. Ваня не би избрала в този момент нито Любо - заради ръката, нито пък Влади - защото не смятам, че го мисли за силен играч. За Джери се чудя, но пък има вероятност Ваня да си е променила мнението за Джери към по-лошо откакто премина в племето на Жътварите - да я е усетила що за човек е и да не й вярва особено (след случката с грошовете и номинациите). Но това си е само мое предположение.

# 1 489
  • София
Одеве Ваня, Катя и Джералдин направиха лайф в Инстаграма... Пълна лигня беше, особенно Катя.

Замислих се дали тия лигни в Инстаграм им идват отвътре, или  им влиза в договора с ИВ?

# 1 490
Когато номинираха Елена, Вайс спечели състезанието с лъкове, но може да си има точен мерник, предвид че може да стреля с пушка. Ако Ваня избере него, мисля че той ще й вземе предимство, като реванш за номинацията.

# 1 491
Някой знае ли защо в nova play има само 5 епизода?

# 1 492
Да, така казано има логика наистина да избере Вайс. Дано само не им дадат пъзел, че току-виж сме станали свидетели на прецедент...

# 1 493
Много неща е Катя, но не е злобна.
Не я познавам, и от режисираните кадри съм си съставил някаква преценка за нея - моя и много субективна.
Много неуравновесена и натоварваща обстановката е за мен. Отделно е и много ината и упорита - и в добрия и в лошия смисъл. И една от най-неприятните и черти за мен е липсата на толерантност и способност да прави компромиси. На мен ми прилича на човек-единак, несвикнал да разчита на подкрепа. Отделно освен всички останали комплекси, с които съжителства има и сериозен комплекс от малката си сестра. Затова понякога се опитва да и се налага по доста наивен и детски начин.Всичко това за съжаление е безкрайно досадно за гледане по телевизията и няма нищо общо с Игри на волята.

# 1 494
  • София
Когато номинираха Елена, Вайс спечели състезанието с лъкове, но може да си има точен мерник, предвид че може да стреля с пушка. Ако Ваня избере него, мисля че той ще й вземе предимство, като реванш за номинацията.
Да,но после не можа да се включи с помощ за Сюзън и то.Тошко -и той е с променлив успех в тези дуели.
То,зависи и от естеството на играта.Но ,ако са двамата братя наистина и им дадат един пъзел,вероятно самата елиминация ще е в пъти по-кратка от помощта Smile

# 1 495
Ако дадат на Тодор и Вайс пъзел, който е по сложен от това, да вкараш квадратче в квадратна дупка, то на тях ще им трябват помощници, а не те да са такива.

# 1 496
  • Испания

Явно на запис в рубриката на Красимир Боев

# 1 497
  • Варна/Амстердам
Вече мога да си представя заглавието на интервюто на Кр. Боев с Ивана-"Нематериалната материалистка" или нещо от този сорт. Същият репортер много обича да ни убеждава, че подобен тип момичета са жертва на социалната стигма и дори се опитва да ни вмени вина, че те се държат по непристоен начин. Обича да се подмазва на държанките и да им прави комплименти, вероятно самият той си мечтае за една такава у дома. Мисля, че има интервюта с пришълци като Сузанита, Джугани и други киборги, плачещи за медейно внимание.

# 1 498
  • Испания
Вече мога да си представя заглавието на интервюто на Кр. Боев с Ивана-"Нематериалната материалистка" или нещо от този сорт. Същият репортер много обича да ни убеждава, че подобен тип момичета са жертва на социалната стигма и дори се опитва да ни вмени вина, че те се държат по непристоен начин. Обича да се подмазва на държанките и да им прави комплименти, вероятно самият той си мечтае за една такава у дома. Мисля, че има интервюта с пришълци като Сузанита, Джугани и други киборги, плачещи за медейно внимание.

Напълно си права. Като го видя, сменям канала. Адски неприятна личност.

А Екатерина обяснява, че Ваня ще качи днешния лайв в профила си, защото се установило, че самата Екатерина не си плащала сметките за телефона. И всичко това, поднесено с вечната ѝ ехидна усмивчица.

# 1 499
Явно е започнала да независи от майка си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт