Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 43 018
  • 791
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета! От 18.12. съм с корона. Първите 3 дни имах t между 37 и 37,5. ЛЛ ми изписа АБ Моксистад 400 мг. На четвъртия ден от приема ми каза да вземам и Медрол 4мг 2 х 1 таблетка. Днес пак се чухме попита за състоянието ми и каза да пия антибиотика седем дни. Заедно с него спирам и Медрола. Нещо не ми е ясно защо го изписват този кортикостероид. И другото което четох, е че не може да се спре от раз.

# 751
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета! От 18.12. съм с корона. Първите 3 дни имах t между 37 и 37,5. ЛЛ ми изписа АБ Моксистад 400 мг. На четвъртия ден от приема ми каза да вземам и Медрол 4мг 2 х 1 таблетка. Днес пак се чухме попита за състоянието ми и каза да пия антибиотика седем дни. Заедно с него спирам и Медрола. Нещо не ми е ясно защо го изписват този кортикостероид. И другото което четох, е че не може да се спре от раз.
Не знам защо питаш в тази тема за Корона, но тъй като моя мъж наскоро премина през вируса също пи Медрол, но по 1 на ден. В момента това е стандартна терапия явно. Спря го от раз като свърши АБ. Мой нищо му няма като гледам и слава Богу, де Simple Smile Пий си каквото са ти предписали и се лекувай спокойно Simple Smile

..... има път пред мен, няма да  мога да имам второ дете, но вярвам, че ще съм здрава и ще мога да си отгледам бебето да стане поне на десетина години- ще се стегна, ще го приема и ще го преборя.
Желая ви здраве 🍀
Аааа, не така... Hands V Лично аз ще ти дам телефоните на три дами от темата от близкото минало с бебета след петгодишно лечение заченати и износени напълно нормално Simple Smile

# 752
  • София
Не знам защо питаш в тази тема за Корона, но тъй като моя мъж наскоро премина през вируса също пи Медрол, но по 1 на ден. В момента това е стандартна терапия явно. Спря го от раз като свърши АБ. Мой нищо му няма като гледам и слава Богу, де Simple Smile Пий си каквото са ти предписали и се лекувай спокойно Simple Smile

..... има път пред мен, няма да  мога да имам второ дете, но вярвам, че ще съм здрава и ще мога да си отгледам бебето да стане поне на десетина години- ще се стегна, ще го приема и ще го преборя.
Желая ви здраве 🍀
Аааа, не така... Hands V Лично аз ще ти дам телефоните на три дами от темата от близкото минало с бебета след петгодишно лечение заченати и износени напълно нормално Simple Smile
А имаше и една след двегодишно лечение. Отдавна не се е обаждала. Много отдавна, добре, че ни е отписала. Нека да е щастлива, дай боже.

# 753
  • София /Абсурдистан
Не отваряйте приказка за задници и килограми, че при мен нещата са излезли от контрол отдавна Sad
Напоследък косата ми започна да пада с бясна скорост. Чудя се какво става.

# 754
  • София
Време е за нова тема май.

# 755
Чукче, момичетата са ти казали почти всичко и аз нямам кой знае какво да допълня, освен това, че ако не си с много големи гърди сигурно пак ще си носиш деколтета. Моята гърда е махната така, че кожата е залепнала за ребрата, но разреза се крие в сутиена. Пригодих си чрез разрез на хастара на стандартните сутиени да мога да вмъквам протезата и цяло лято ходих с изрязани потничета, напук на всичко. Това ми донесе и още малко душевен комфорт, заедно с хубавата перука, тъй като аз не исках да променям външността си, исках все едно че не се е случвало нищо със здравето ми. Предимства, като видех жена с някаква гадна перука и не прилича на себе си,не мога да я позная, си мислех ,,Боже, как променя тая болест до неузнаваемост! " Оказа се, че може и да не е така, с малко повече средства за външността и грижи за себе си. Всички ми казваха, че изглеждам много добре, отслабнах по време на химията, купих си нови дрешки за самочувствие и  тези, които очакваха да умра бяха в потрес! Така че според мен махането на гърдата може и да ти донесе душевен комфорт. Аз първо исках да я махна, професора също беше категоричен. После разбрах,че е имало смисъл, тъй като е имало ракови клетки в отдалечени полета,както и в лимфни съдове и малки вени.Така че не мисли външността, важно е да те закрепят, да си жива и що годе здрава, с по малко остатъчни ефекти от лечението. Горе главата и успех!

# 756
Момичетa весело посрещaне нa прaзниците!!! Желaя ви здрaве, любов и прекрaсни моменти. A нa тези нa които им предстои борбa, желaя ви здрaве, сили и леко и бързо дa минaвa HeartFlowers Evergreen Tree

# 757
Честита Коледа 🎄
Пожелавам ви мнооого здраве, щастие , любов, късмет и попътен вятър във всяко едно начинание 🍀

# 758
  • Русе
Честита Коледа, дами! Нека тази тема да се изпълни с чудеса Hug

# 759
Честито Рождество!
Преобладаващо светли мисли и много здраве,момичета.

# 760
Честита Коледа, Дружки!
Нека не спираме да вярваме в чудеса! ❤
Самият Живот е едно Чудо!

# 761
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави!

# 762
Честита Коледа  и от мен!  Нека мир и светлина да изпълват душите и домовете Ви! И бъдете здрави и щастливи! И вярвайте, че има смисъл да сте тук и сега!

# 763
  • София
Честито Рождество!Да сте здрави,щастливи  и в мир със себе си!
 Весела Коледа!Нека ни е цветно и хубаво!
 Черпя ви с нашата Коледна закуска.

# 764
  • София /Абсурдистан

Много здраве и късмет и по-малко нови попълнения! Весела Коледа на всички!

Общи условия

Активация на акаунт