Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 43 023
  • 791
  •   2
Отговори
# 765
Честита Коледа момичета! Бъдете здрави, силни,щастливи и усмихнати.

# 766
Честито Рождество! Мир и благоденствие ви желая, здраве и вдъхновение, изпълнен с красота и взаимност дом! Heart

# 767
  • Варна
Честита  Коледа Момичета ,  да сме здрави всички , и нека всяка от нас да си получи Коледното си чудо . Весел Празник .

# 768
  • Plovdiv, Bulgaria
Светла и сбъдната Коледа всички! Желая  ви много здраве и уют и топлина в сърцето!

# 769
  • Варна
Честито Рождество,момичета!Бъдете здрави и сбъдвайте смело мечтите си!

# 770
Честито Рождество Христово! Мили момичета, пожелавам ви много здраве, сили и кураж, много успех, забавления и щастливи, незабравими мигове!

# 771
  • София
Момичета, благословени бъдете!
И вярвайте, че най- хубавото в живота ви  предстои!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 23:24 от AnyHr

# 772
  • Варна
Честита Коледа мили момичета!  Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете най - вече здрави
и истински щастливи!

# 773
Честита Коледа!

# 774
Честита Коледа момичета.
Simple Smile
Благодаря на всички ви за безценните съвети, за смелостта да пишете за болката си, за способността да помагате, за протегнатата ръка.
Бъдете все така силни.
Желая ви здраве и хубави и топли дни.

# 775
Здравейте момичета и благословена Коледа! Минах първата червена ХТ на 21.12 и ми казаха, че косопадът ще започне след 10-14 дни. От къде си купувате перуки? Има ли някой който си е купил перука от тук: https://valenty-hair.com/, моля за отзиви. Виждам, че предлагат перуки от естествен косъм на добри цени, приемам всякакви мнения и съвети. Другият ми въпрос е колко време след мастектомия ежедневно правите гимнастика за раздвижване на лимфа? Здраве, уют и любов на всички!

# 776
Меги, моята перука е от Магама.
Гимнастика прави поне 2-3 месеца.
Аз се раздвижих веднага и реших, че е ок да спра с гимнастиката. Докато се усетя трябваше втори път да се раздвижвам 🥴
След това ми стана навик сутрин и вечер- лека гимнастика. По 1-2 мин.

# 777
Честито Рождество, момичета! Бъдете благословени!                        Меги, и аз си бях харесала един модел от техния сайт,но предпочетох да го видя на живо.Понеже съчетах ходенето до там със химията, докато свърша, бяха затворили.Това, което видях през витрината не ми хареса, явно много малък асортимент в наличност.Аз гледах дългите коси.Късите сякаш бяха повече и на манекен изглеждаха добре,но като твърдост на косъма и удобство не мога да кажа нищо. Относно гимнастиката след операцията от дългогодишна рехабилитаторка научих, че когато много боли, т.е. при възпаление в остра фаза, не трябва да се насилват нещата. Колкото до лимфата, пих около месец Лимфомиозот хапчета,без да обърна внимание,че се смучат.Не знам дали са ми подействали при това положение, но оток нямах.Сега по време на лъчето пиех понякога капките, когато се сетя. Засега нямам проблеми, дано и занапред да е така.Ръката не успях да я пазя, почти веднага си порязах пръстите, изгорих я на фурната, абее пълна програма. На поразените места се събира лимфа и доста бавно се оправих, накрая май се поизплаших, като разбрах какво е можело да стане. Но ми се размина без последствия.И много пазене май пак не е добре.Но зависи и колко лимфни редици са махнати, при  мен трето ниво е оставено.

# 778
Момичета какво ви е мнението относно порт , дали си заслужава и къде ще е най- добре да го поставят ?
Аз имам една единствена вена която бодът когато ми взимат кръв и с вливките сигурно ще се прецака , та ще е голяма мъка при изследванията и поставянето на абокат.

# 779
  • София
Абсолютно си струва според мен, имах 6 химии, но ако сега можех да избирам, щях да сложа порт.

Общи условия

Активация на акаунт