Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 42 649
  • 791
  •   1
Отговори
# 60
  • В царството на игрите:)
Ами, може, но не го приемат, искат скъпия. Дори трябвало резултата от кръвния да се потвърди с пср. Лудост от всякъде.
Люба, дано не усетиш вливките!
Ааа,за карантина и болнични трябва ПСР, но ако ти искаш да си свериш часовника или някъде да удостовериш, че си здрав върши работа. Иначе и двата са булшит.

# 61
  • София
Момичета, някой правил ли си е бързия комбиниран тест за ковид  и имате ли отзиви дали е надежден? Другата седмица съм на таргетна, онколога си не мога да го открия по тел. Личната ме изпраща за такъв тест. Луда работа.
А кой точно е бързия комбиниран тест - може ли линк? Може ли да се закупи от аптека? Чудя се дали да не купя 1-2 за всеки случай да си имам вкъщи, ако ни се появят симптоми.

# 62
  • Варна
Пак се прави в лаборатория, струвал около 40 лв не е кръвен. Резултата излизал за час - два. Личната ми препоръча него да си направя, но още не съм отишла.https://citylab.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b1%d … bf-%d0%b0-%d0%b8/

# 63
  • София
Благодаря! Тогава точно за този тест да потвърдя, че познат на мои приятели собственик на лаборатория им е казал, че този тест за него е дори по-точен от ПСР или поне със същата валидност, съгласно неговите наблюдения.

# 64
  • Русе
Ралник, твоите симптоми са точно каквито бяха при моя мъж. Да не те отчайвам, но температурата го държа дванайсет дни, като през последните пет вдигаше само следобед и вечер. Наложи се да пие и втори антибиотик. Сега обаче е добре. Стискам палци при теб да отмине по- бързо!
Благодаря, а втория антибиотик след първия ли го препоръчаха или паралелно с него?

# 65
  • Варна
Направих си бърз комбиниран тест, чакам резултат по късно днес. ЛЛ по телефона преди 3 дни ми каза да си взема Клацид СР, почнах го, но всички май пият Азитромицин.

# 66
Направих си бърз комбиниран тест, чакам резултат по късно днес. ЛЛ по телефона преди 3 дни ми каза да си взема Клацид СР, почнах го, но всички май пият Азитромицин.

Любопитно ми е какво ще излезе на този тест. Пиши после.

# 67
  • Варна
Задължително.

# 68
  • Варна
Отрицателен ми е теста.

# 69
  • Варна
Аз пих азитромицин в болницата след операцията, даже беше с китайски надписи опаковката. Няма такава гадост, зверска болка в корема имах, обрив около пъпа, едва го изтраях 3 дена. Това беше по кошмарно от самата операция🤢

# 70
  • София
Отрицателен ми е теста.
Тоест, нямаш нито Ковид, нито грип А и В?
Това е добра новина.

# 71
  • Варна
Да, нямам нищо от тея трите, но вдигнах температура 37.1 - 37.2.

# 72
  • София
Ако ти се появят други симптоми, може би е добре след 2-3 дни да направиш още един тест. Понякога и по 2-3 ПСР правят, преди да установят Ковид - ако е много рано, не показва.

# 73
  • Варна
От сряда съм с леки симптоми. Най вероятно във вторник ще си направя, че в сряда съм на херцептин.

# 74
  • Русе
Аз също пия Клацид СР по препоръка на ЛЛ, утре ми е последното хапче и да видим в понеделник какво следва.

Общи условия

Активация на акаунт