Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Толкова е тъжно. Съболезнования, Блу 😢

# 106
Искрени съболезнования на семейството, Блу, да почива в мир. 😕

# 107
  • Оптимист по принуда
О, Блу, искрено съжалявам. А мъжът ти го разбирам, няма такава болка и безсилие да не можеш да изпратиш родителя си.

# 108
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление, и да си дойде в БГ, починалите от Ковид ги слагат в затворени ковчези и реално няма как да видиш и изпратиш подобаващо близкия си човек.

Блу, най-искрени съболезнования!

В последно време доста са смъртните случаи и в нашия град, вкл. такива, които са близки и познати. Говоря за млади хора. Worried

Аз все пак се надявам да успеем да дойдем в УК за празниците. Relaxed

# 109
  • London
Днес един познат ми каза, че щяло да е до март.

Ама то голяма прецаквация, някой ще си седи вкъщи друг ще бачка.....и после ще му вдигнат данъците за да покрие на тоя дето е бил вкъщи масрафа. Нещо не е много честно сякаш.
То честно няма, да ти кажа. Взимате една и съща заплата с някой, той живял нашироко, та се улял, пък ти си се стискал да посъбереш нещо. Дойде локдаун, на другия дето няма му дават, пък на теб ти казват са си харчиш това дето си спестил. И пак живееш скромно, защото не знаеш колко време ще продължи. Точно такива са ми колегите, живеят от заплата до заплата.

А може и да кътат в буркани. Това за Юнивърсъл кредит ли? И ние не сме взимали такова нещо, защото имаме доста над 16 000 по сметките и двамата.... няма файда да държиш пари мхм, излизаме някакви будали. Persevere

Съболезнования Блу. Flowers Rose Моя свекър почина преди няколко години и помня, че мъжа чак след месец върна цвят и живота продължи по старо му. Да й му време.

# 110
  • на малък остров в океана
Съболезнования, Блу! Да почива в мир.

# 111
  • някъде в орбита...
Блу, моите съболезнования.

Ама то голяма прецаквация, някой ще си седи вкъщи друг ще бачка.....и после ще му вдигнат данъците за да покрие на тоя дето е бил вкъщи масрафа. Нещо не е много честно сякаш.
Нямам колега или познат, който да си седи вкъщи щото го кефи. Масово се притесняват дали ще имат позиция, на която да се върнат. За професионалист всякакъв вид кибичене без реална работа е проблем кариерно. Плюс, някои продължаваме да работим на пълен работен барабар с децата вкъщи, което също си е цирк и половина за нас поне.

# 112
  • След завоя в дясно
Блу, много съжалявам, моите най-искрени съболезнования!

# 113
Блу- има ли подобрение при Вас?
Тази сутрин свекър ми почина. ММ е съсипан, но няма да пътува.
Уви, за нас вируса вече не е само статистика.
Пазете се, момичета.

Искрени съболезнования!
Моят свекър почина насред строгия локдаун тук и в Бг. Мъжът ми също не можа да го изпрати. Последва лека депресия. Дано твоят го приеме по-леко!

И при нас всичко е по старому.

Аз съм на мнението на Ива. Всеки около нас е притеснен. Някои загубиха работа, други са принудени да работят от дома с децата на главите им.

# 114
Блу, съболезнования.

# 115
  • UK
Блу, съболезнования!
 Да почива в мир!

# 116
  • Leeds, UK
Блу, много тъжна новина! Да почива в мир! Няма как да не е съсипан мъжа ти -да загубиш родител и да не можеш да го изпратиш даже. Кураж на цялото семейство!

# 117
  • ENGLAND
Блу, съжалявам. Почти година откак майка си отиде и все я сънувам млада. А с този вирус какви не конспирации има, но когато ти се случи е разтърсващо.

# 118
  • На острова
Блу, съболезнования! Сила на семейството!

Аз от тийм с 4-ма, останах само с една от тях. Едно момиче ми го съкратиха, друг сам си тръгна, трети седи във Фурлоу от Март и работим аз и един accounts assistant. Върша работата на всички, но предпочитам така и се радвам, че не минах на Фърлоу, защото щях много да се притеснявам.. Изобщо не мисля, че на някой ми е било кеф да кибичи в къщи повече от месец-два. Този ми колега дето е от март у тях си, вече драпа, и се чуди как да се върне обратно, или парт-тайм, или на друга позиция. Безуспешно за сега.

# 119
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блу съболезнования! Много е тежко това...

Общи условия

Активация на акаунт