Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Следя данните за вируса в ковид приложените (не това новото, а университетско), както и съседната община пускат седмичен бюлетин по темата. Имам и една научна страница за новостите.

Много месят местните и при нас. Ние за сметка на това - все по-малко. Откакто съм в Англия рязко намалихме всичко тестено. Не знам как така се получи. Не е търсен ефект.

Тук за сега е спокойно. Да видим от утре как ще е. Почти няма хора без маски. Вярвам, че тези без имат причина. Дистанция също се спазва.

И ние от години не сме се прибирали, но с тези карантини и дизорганизация в Бг, няма да е скоро.

# 91
Днес в училището на каката са оставили децата с шапки, ръкавици и якета. Поне това. Мояра се беше облякла. Каза че е стояла с шапка

# 92
  • София
Не разбирам, наистина, защо на отворено стоят децата. Връщат се премръзнали и моите. Стоят седнали на чиновете с часове и студуват.
Аз имам хлебопекарна и си ми трябва брашно и мая. Сега имам за около 3 седмици, но после ще видим.
Чакам резултататите от изборите в Щатите аз. Дано Тръмп не остане още 4 години..

# 93
  • Leeds, UK
Вчера ми сложиха flu jab на лявата ръка. Вечерта ми падна тежък корниз на работата и имам прелестна джонга отдясно на главата. Мениджърът каза да звъня на 111 щото е head injury. Смяха ми се хората, ужас😁. Корнизът е бил повреден, обаче никой не го оправил и... Цяла нощ нямаше спане, хора. Обърна се наляво ръката боли, обърна се надясно главата боли. 😁

# 94
  • London
Аз пък предпочитам Доналд, другия кандидат ми се струва, че годинките са му понатежали мисловно, деменция ала бала, Доналд поне е с акъла си.

Хепи Бела, бързо да минават болежките.

# 95
Скрит текст:
Скрит текст:

на нашето помещение за боклук какво се появи, не знам заради моя сигнал ли 😥
И ние на работа пишем в книгата за инциденти всяка дребна болежка, кой си порязал пръста, кой се залял с горещо...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 12:04 от A_Joker

# 96
  • След завоя в дясно
И моите двамата се оплакват, че им е студено в у-ще, особено щерката седяла следобед най-отзад и каза вратата и прозорците отворени постоянно (а тяхната сграда е отделена и все едно си навън) и е много студено. Не им давали нито шапки нито ръкавици Disappointed само якета. Изнамерих един подарък, дето като го стоплиш в гореща вода, стой дълго време топло, връчих и го тази сутрин , но се съмнявам да изкара чак до следобед, а тя следобед само е до вратата. Казва се Pocket Hand Warmer, ако някой се интересува.
Мисля да пиша емайл на у-щето, поне шапки да им разрешават. Имам приятелка в Испания, каза че те са по същия начин, само дето им разрешавали на децата да си носят одеяла, а там е доста по топло от тук.
Happy Bella бързо възстановяване.
Блу- има ли подобрение при Вас?

# 97
  • Bristol
Навсякъде в Европа държат отворено. Hand warmers са обикновено с пластинки метални вътре и като ги огънеш започва химическа реакция с отделяне на топлина. Държи няколко часа топло. От реакцията течността вътре се втвърдява и за да можеш да ги ползваш пак на следващия ден, ги слагаш в гореща вода и съдържанието пак се втечнява. С такива се запасяваме като ходим на ски. Наистина тази година може и в училище да свършат работа Simple Smile
Ето видео как се активират, щерката много ги харесва и ползва зимата по пистите.
https://youtu.be/9lcyyZSTpPE

# 98
  • Манчестър
Риши удължи furlough  схемата до Март 2021. И това, ако не е сигнал за локдаун до Март здраве му кажи.

Дано Тръмп спечели.....

# 99
  • London
E то с 40% кой ще нахранят точно??? Да не говорим, че на следващата година като вдигнат данъци и такси на всеки ще му излезе през носа какво е взел.

# 100
Мислех, че е фейк нюз...😥

# 101
  • London
Днес един познат ми каза, че щяло да е до март.

Ама то голяма прецаквация, някой ще си седи вкъщи друг ще бачка.....и после ще му вдигнат данъците за да покрие на тоя дето е бил вкъщи масрафа. Нещо не е много честно сякаш.

# 102
При нас всичко си е по сторо му,няма тълпи по магазините, има си всичко. Днес бяхме с малкото навън на разходка, имаше не малко хора,чвсички поздравяват, всички усмихнати, но и времето беше хубаво. Дистанция си се пази, дори и когато се разминаваме по тротоара, но така е от отдавна.
В училище нашите също са нормално, незнам да стоят на отворено, излизат си в двора когато не вали. Ако вали са си вътре. Може в по-големите класове да е различно. Вчера бяхме на люлките след училище, събра се със едно друго дете и се разтичаха, изпоти се малко и днес със запушен нос. Поне няма да затварят градинките и площадккте тоя път.

# 103
  • Leeds, UK
Днес един познат ми каза, че щяло да е до март.

Ама то голяма прецаквация, някой ще си седи вкъщи друг ще бачка.....и после ще му вдигнат данъците за да покрие на тоя дето е бил вкъщи масрафа. Нещо не е много честно сякаш.
То честно няма, да ти кажа. Взимате една и съща заплата с някой, той живял нашироко, та се улял, пък ти си се стискал да посъбереш нещо. Дойде локдаун, на другия дето няма му дават, пък на теб ти казват са си харчиш това дето си спестил. И пак живееш скромно, защото не знаеш колко време ще продължи. Точно такива са ми колегите, живеят от заплата до заплата.

# 104
Блу- има ли подобрение при Вас?
Тази сутрин свекър ми почина. ММ е съсипан, но няма да пътува.
Уви, за нас вируса вече не е само статистика.
Пазете се, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт