Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 854
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Leeds, UK
Мери, аз съм от Лийдс. Кажи кога ще идваш, ще те разходя и извън гарата😁

# 136
Добра идея да споделяш картите тук, ще броим заедно.
Аз давам идея за виртуални пътешествия, след като реалните такива никакви ги няма.
Снимка, лична,  с 2-3 думи упътващи.

Слагам снимки на Уинчестър.
Тих летен следобед на първата, много континентално усещане.

# 137
Рединг, преди две седмици

И една самолетна...така ми се лети, пътува....

# 138
  • някъде в орбита...
Слагам снимки на Уинчестър.
Колко пъти подминаваме отбивката за там, и подбутвам мъжа дали да не минем от там, и той все ми отговаря "Ми село като село, следващият път". И ей го на сега, карантина. Ама следващия път отиваме, няма да му се размине след тези снимки Grin

# 139
Сега си спомних, и ние сме ходили до Уинчестър, мисля че беше преди три или четири години. Тъкмо преди локдауна бях казала на мм да отидем някой от почивните дни пак до там, че беше много красиво. Обаче снимките ми са на айфона и ги нямам в гугъл. Въодушевихте ме, и една виенска снимка качвам, за последно

Еххх, спомени от преди Ковид. Дали светът ще бъде отново същия?

# 140
Много хубави снимки, дами!

На мен адвент календарите са ми слабост. Започнах с този на Liberty преди няколко години, но вече ми е много еднообразен, та откривам други марки. Сега любима ми е козметиката на Lumene и вече трета поредна година купувам техния календар. Тази година съм решила много да се разкрасявам докато сме затворени вкъщи 😂 и съм купила досега три beauty advent calendars - на Lumene, Nuxe и Rituals. Много са удобни за изпробване на различни продукти в малки количества, след това си купувам това, което ми е харесало в пълен размер. Имам и два хартиени календара, но са толкова красиви, че не знам дали в крайна сметка ще ги отворя и ‘разваля’. Не знаех, че има и за mindfulness. Благодаря, че сподели, Merry!

# 141
Milada, от кой бюти календар си доволна? не съм купувала, но в България за един рожден ден ми бяха подарили абонамент за кутиите от типа на Прити бокс, много беше готино наистина -да се пробват различни неща.

# 142
Milada, от кой бюти календар си доволна? не съм купувала, но в България за един рожден ден ми бяха подарили абонамент за кутиите от типа на Прити бокс, много беше готино наистина -да се пробват различни неща.

Както вече споменах, доволна съм от марката Lumene - харесват ми кремовете им за лице и маските, имат и масла, но аз харесвам това на Espa за лице и не купувам други масла. На Body shop имах една година и много от нещата ги купих повторно, особено серията им с moringa. На M&S купувах две поредни години. Техният календар ми хареса, защото не беше само на една марка. В последствие си купих, и продължавам да купувам, продукти от тяхната козметика formula, особено съм доволна от нощния крем. Миналата година си взех календара на Elemis, заради крема им с marine collagen - хубав е много, поне на моята кожа се отрази добре, още имам няколко останали неизползвани продукта от този календар. Купувала съм и на една шотландска фирма - Arran Cosmetics, продукти за тяло и свещи беше - миришат разкошно. Календари само с грим не съм купувала, защото си имам вече утвърдени продукти за сенки, спирала, червила и т.н. На съпругът ми взех миналата година този на Mankind - още не е изразходвал всичките неща, но той си има козметика, с която си е свикнал и тези са между другото. Тази година съм му купила календар с чорапи от SockShop.

# 143
Arran имат магазин тук, благодаря Blush

# 144
  • На острова
Мериии, как не се сетих за Yankee календара до сега! Чудесна идея, отивам да си търся, че и без това само свещи и аромати са ми в главата. Ще подаря и на сестра ми и майка ми От твоя сайт обаче вече е out of stock. И другата ти идея е добра, споделяй mindfulness calendar-а също.

Много обичам домът да ми мирише на хубаво. Това съм си го направила над мивката в кухнята и ми носи душевна и ароматна наслада, накупих си ги от Сейнсбърис на последните няколко пазарувания. Разбрах съвсем наскоро, че тези клечки трябва да се обръщат периодично наопаки, преди си виках, нищо работа не вършат 🙈:

Скрит текст:

Отделно искам да направя и каледнар със снимки на децата за нашите. Видях, че Буутс правят.

В БГ имам доста познати, които са болни, нашите всеки ден ми споделят за някой нов разболял се. Тук освен колегата, който ни карантира половината офис, не знам за някой друг. Позитивът, който се надявам да извлечем като фирма е по-флексабилна работна среда.

# 145
  • някъде в орбита...
Milada, аз rituals ги открих през абонамента ми за една от козметичните кутии. И аз много ги харесвам.

Миа, и при мен и при мъжа тенденцията е да се работи от вкъщи има ли желание и възможност. Добре ще е тази опция да е по-разпространена и приета. До преди първата карантина бях единствената в отдела на флекси-позиция (част от деня работех от домашния офис, част от фирмения). Сега гледам че доста колеги влязоха в крак и също подадоха за прехвърляне към дистанционна работа.

# 146
~Миа~, аз харесвам свещите на Neom. От John Lewis и M&S купувам, както и от магазина им online.

InaV, не съм ползвала нищо на Rituals досега. Надявам се да ми харесат техните неща. Чакам с нетърпение 1-ви декември.

# 147
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много хубави идеи сте дали за календари, ще ги разгледам и аз Simple Smile
Ние купихме подаръците на детето за Коледа, нищо чудно тази година отрано да започне постепенно да украсяваме.

Завиждам ви за възможността да сте флексибъл и да можете и от вкъщи да работите. Аз не само че няма как, ами и правя някакви безумни работни часове, вече се чудя защо изобщо се прибирам за едното спане 😂 и на мъжа ми работата не позволява да се работи от вкъщи, ама да сме живи и здрави Simple Smile

# 148
Илейн, и ние не можем да работим от вкъщи.

Мери, много ми харесва идеята ти. Ще си поръчам и аз да споделяме задачите.

Ето и една есенна снимка от парка в Hexham

# 149
  • Манчестър
Към оплакващите се от куриерите.

Не знам дали имате идея за какъв точно става дума в този тип бизнес, без значение коя е компанията.

Първо плащаш наем за вана , който е £200/седмица.
Имаш да раздадеш определен брой пратки, и получаваш заплащане само  на доставена пратка. Удържат глоби за недоставените. Шофьорите работят под невероятно напрежение, едва ли може да си предствите какво е...не им се сърдете..но когато всяка секунда е разчетена на кой адрес трябва да бъдеш и трафика ти пречи, ако преди си бързал, вече трябва да хвърчиш.
Обикновено доставчиците , тези които идват до вратар ви субконтрактори на други субконтрактори. Тези другите субконтрактори редовно в някакъв момент банкрутират компанията вашия доставчик остава без заплащане. Да не говорим за удръжките за всяка драскотина по вана.всичко казано е по лични наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт