Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 893
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Оптимист по принуда
...

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 14:55 от demmy.

# 241
  • някъде в орбита...
При нас Теско, Сейнсбърис и Уайтроуз са пълни за доставка, но още има добър избор за click&collect, та това е за сега решението. Разглезих се аз хептен, не ми се обикаля магазин, и ако нямат нещо на поръчката пращам мъжа да го купи Laughing

# 242
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние намираме слотове за сега, иначе за нещо спешно минавам след работа в Алди, което е след седем вечерта и почти няма хора и се пазарува супер спокойно.

# 243
Аз ходя за мляко че малкия пие, а и аз в кафето. Не ми е опция само на доставки да карам, а click and collect, то ако отида до магазина няма смисъл да го ползвам, предпочитею да вляза. Ще ходим ние ама по късно, че много вали. Като се прибере мм с колата

# 244
  • London
Ние пазаруваме основно веднъж седмично, уикенда. Огромен пазар, мъжа с детето ходят, ние с бебето не. През седмицата само хляб, нещо мляко, бира или каквото изневиделица е привършило.  Не ползвам онлайн пазара за тези неща, пробвали сме няколко пъти, не ми харесва да не мога да си го подбера, да ми заменят продукти и тн. Пък и на място има повече избор винаги, при нас е едно от най-големите Теско в цяла Англия та избора е голям и е хубаво да си се помоташ и избереш.

# 245
Студеният бейлис охлажда елегантно горещия чай. Винаги имам място за бутилка в хладилника.

# 246
И аз обичам да се помотам и да си избера. Затова не ми е хубаво он лайн. Но пък стоката, която ми донесоха он лайн много ми хареса. Особено салатите. В магазин такива не съм виждала, бяха тройни на големина

# 247
  • Манчестър
Аз съм на онлайн пазаруване от години и издънки не съм имала ( Окадо и Уейтроз)но си ходя до магазина ей така за дреболии и за спорта.
Пазарувам насъщни неща , които са свършили сутрин преди работа като отворят магазините ( предимство да работиш в сити центъра) . Има Алди, Теско, Марк и Спенсър.

Тази година май ще си взема адвент календар на Липтън чай.

# 248
Моя мъж е в Лойдс в Сейнсбърис и пазарува докато / след работа. Или аз минавам с малкото през лидъл след като оставим каката на училище. Още е рано и има 2-3 човека в целия магазин. Онлайн карахме първия локдаун, но тогава той беше в Азда и имаше дискаунт.
За мляко, още много преди пандемията, сме с Milk and more, карат ми го 3 пъти в седмицата и винаги има мляко в хладилника и много повече ни харесва на всички.

# 249
Влязох да видя milk and more, при нас млякото е много консумиран продукт. Направо си ми идва скъпо. У дома една голяма туба на Теско, дето е май 4 пайнта (не знам дали вярно го изписах) свършва за три дена. Та....ще си карам на теско

# 250
Студеният бейлис охлажда елегантно горещия чай. Винаги имам място за бутилка в хладилника.

Ах, Блу така фино се вмъкна в разговора.
Същинска мома англичанка Wear Womans Hat

# 251
Аз пък не можах да харесам английското мляко и пия само полско.
В нашето Теско си има щанд с полски продукти и не ми е проблем купуването. Предпочитам да дам 1£ за литър от колкото да не ми е вкусно. Сбъркана съм, знам.
И полските плодове и зеленчуци са ми по-вкусни.

# 252
Английското мляко от супермаркетите е безвкусна, разредена вода, не знам дали при милкмен-а ще е по-различно, предполагам, че да.

Съгласна съм за полското, имаме наблизо магазин и сме купували, хубаво е.

Побъркаха ни с тези фойерверки, от 6 часа гърмят, децата се будят с писъци, нямам нищо против празниците им, ама трябва да има някакво ограничение откъм часове, още пукат. 😡

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:30 от ٠•● Veggie ●•٠

# 253
  • Истински се вижда само със сърцето.
Преди локдауна купихме сурово мляко от ферма. Чудно с много каймак когато го сварих.

Но и за магазинското не смятам, че е лошо щом става толкова извара от него.

# 254
  • някъде в орбита...
Но и за магазинското не смятам, че е лошо щом става толкова извара от него.
И извара, и кисело, и всичко става. Кумовете ни много ги кефи сами да си ги правят тези неща, много се зарибиха пролетта още Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт