Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 903
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Оптимист по принуда
Оле, Памперс, ужасно! Как ли ти се свила душата.  Дано всичко е наред, милото детенце. Тя на колко стана?

# 376
Оле, Памперс, ужасно! Как ли ти се свила душата.  Дано всичко е наред, милото детенце. Тя на колко стана?

Благодаря! На 12 месеца е. И естествено бях сама с децата...
Баткото е истинският герой. Държа се мъжката, изпълняваше ми инструкциите. Аз имам немалко опит с него за спешни ситуации, ама такова нещо не бях виждала и чувала. Докато не дойде на себе си и стана пак контактна, сърцето ми беше в стомаха.

# 377
  • Оптимист по принуда
Ужас, ужас Confused

# 378
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ох сви ми се сърцето като те прочетох, да сте добре и да няма повече такива случки Памперс.

Аз ако не бях с автоматик не съм убедена, че щях да се отпусна да шофирам. Ръчните скорости ме дразнят и разсейват и постоянна та мисъл с тоя баланс между газта и съединителя, ми не благодаря 🤣 На работа карам електрически понякога, много ме кефят Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 17:58 от Илейн :)

# 379
Оххх, Памперс, много страшно, дано никога повече не се случва. Изтръпнах направо.

# 380
Ужас, Памперс, дано нямате други такива случки.

# 381
Дано не се повтаря, наистина. Звучи толкова страшно.

# 382
  • London
Здравейте, ние украсихме днес с елхата. Настана голяма битка край елхата, големия сложи играчка, малкия я дръпне и бяга. Цирка е голям, все още елхата е цяла и свети, да видим докога.

Оу, Памперс това звучи ужасно. Сигурно доста сте се изплашили. Дано повече не ви се случва.

# 383
Аз мисля да украсявам утре, но имам РД и май ще пропусна. Ще направя една торта довечера и ще го мисля.

Редактирам се, за да почерпя виртуално с една бърза шоколадова торта от снощи.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 15:05 от G&B

# 384
  • София
Pampers,  радвам се, че е добре малката сега, а ти как си? Била си сама ... то все стават неща точно, когато е най-сложно. Heart

# 385
G&B, честита да си! Здрава и обичана!

Аз съм на ръба на силите си от неспане вече. Бъгна му се термостата на това дете и трета нощ сваля на 35+ градуса и не мога да стопля. Нощес не спа. Не е плакала, просто не можеше да заспи, а й се спеше. Сутринта се събуди с обрив и все си пипа едното ухо. Утре ще звъня на ЛЛ. Хем да провери и гърлото как се повлиява от спрея. Благодаря ви, че ни мислите! Имам нужда от положителна енергия в момента много Sparkling Heart

# 386
Oх, милата душица! Дано се оправи бързо!

# 387
Pampers, дано бързо мине и без силни медикаменти. Милото. Ние сме затворени в левъл 4 от 2 дни, все още не съм полудяла напълно, защото си намираме работа в хотела, правя рифънди, чистя. Хората откачиха, крещят като луди за канселации, сякаш аз персонално наложих локдаун. Вчера един само с Путин дето не искаше да говори, искал с Никола Стърджън да обсъди що е то key worker ...ми...успех. Има и много мили, разбира се, те тук макар и много да врякат шотландците, са много мили. Британците са по обясненията и заплахите.
Вчера отивам до един магазин от другата страна на моста над Клайд, и аз още си ходя опакована, шапка, качулка, шал, маска и винаги и слушалки , слушам музика, спрях се на моста да погледам реката и по едно време едно бабче ме бута - Ок ли сте, всичко наред ли е?"...обяснявам че отивам до един магазин, ама водата ме успокоява и ще погледам малко, а тя- Oh, doll, не е успокояващо това, ела да пием чай"Simple Smile))) Помислила е явно, че ще скачам. Голям ръст на самоубийства тук сред младитре хора.

# 388
  • UK
Памперс, моята малка дъщеря така изстива когато има температура. Направо посиняване цялата, случвало се е да се будя през ноща, а тя студ студена спи между нас. Слагам и грейка или бутилка с топла вода, да я топли. Веднъж така в Уайтроуз бяхме и между хладилните рафтове с млечни, като посиня и се разтресе от студ, оставих всичко и излезнахме на вън, на слънце бързо се стопли. Четох, че някой деца така реагират на висока температура когато им е студено. Аз вече и свикнах и знам че когато има Т, не трябва да я събличам и охлаждам. При сестра и действам обратно, но при нея не става.
Дано бързо да мине, може найстина да е гърло и ушите.

Илейн, утрее се свържа с една организация която се занимава с е миграционни въпроси. В апликацията има поле където да опишеш причините ако имаш някоя година пропуск на застраховката или доход. При нас проблема е, че ние не го попълнихме и събмитнахме апликацията. Аз вече се примири, че мен ще ме отрежат, дано поне това да няма ефект върху апликации те на ММ и децата.

# 389
GreenP, различни са децата много.
Тя няма температура. Меря и е 35 и нещо. В болницата пак беше така и докто не се нормализира не искаха да ни пускат. Загрявам с каквото мога, но не мърда. Само меря да не падне повече.

Общи условия

Активация на акаунт