Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 283
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 395
Коридорът си е даден от 8 до 10. Поне по компютъра. Може на място да е друг.

# 1 396
  • София
https://m.fakti.bg/bulgaria/528693-promenat-chasovete-na-zelenia … or-za-pazaruvane-
Това казаха снощи, това и сме написали, ти къде четеш, ние не знаем.

# 1 397
Заповедта на министъра е важна. А тя влиза в сила от днес. Само не е ясно дали на хората над 65 години ще им е позволено да пазаруват и в другите часови пояси.

# 1 398
  • Сливен
Да могат да пазаруват когато искат,хората под 65г са ограничени

# 1 399
https://m.fakti.bg/bulgaria/528693-promenat-chasovete-na-zelenia … or-za-pazaruvane-
Това казаха снощи, това и сме написали, ти къде четеш, ние не знаем.

В Лидл чета. Може би още не са  сменени. Или като отида, ще ме изненадат.

# 1 400
  • до най-прекрасния мъж
Коридор без хора под 65 г:
Аптеки- 8-10 ч и 13.30-16.30 ч
Магазини за хранителни стоки- 13.30-16.30 ч
Възрастните пазаруват, когато решат, ние младите, сме ограничени да не ходим в техните часове.
Поредната глупост, поне като ни ограничават, да задължат тях да ходят САМО в коридорите. Ние, работещите, пак сме прецакани.

# 1 401
За мен и семейството ми са основни, салата с риба тон е основно хранене.
В този филиал, в който аз пазарувам основно винаги има недостиг и неадекватни количества като за мащабите и населението на квартала.
Сега има и анкета "Вашето мнение е важно", възползвай се:
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane/anketa

# 1 402
Деленето може да има логика, ако двете групи не се срещат. А то едните още не излезли, на другите идва часът и те си влизат направо. Тотален абсурд!

Според мен тези коридори са поредната глупост. А защо трябва да ни делят на групи? Ако целта е да не се засичат едните с другите, тогава да бяха оставили половин час между двете групи. Ще ми се да попитам, кой ги назначава министрите и не би ли трябвало да минават поне IQ-тест? Че нещо не мога да им схвана логиката, ако изобщо има такава.

# 1 403
Логиката е да се дъвчем за коридорите, а не да дъвчем тях

# 1 404
Тези коридори и за уикенда ли важат.
Значи ттабва да бързам до 13:30 да съм се изнесла от магазина,  иначе какво, ще ме набият ли,  или няма да ми дадат да си взема стоките....
Луда и недомислена работа.

# 1 405
Кога ли ще направят коридори за градския транспорт и за фирмите, където млади и стари си кихаме задружно. Дали да внеса официално предложение...🙄

Някой спомена за изостанали пакети със замразени сладки картофи от хелоуинската седмица и тъй като купувам такива картофи, реших да ги потърся. За съжаление са пържен полуфабрикат и за мен въобще не си заслужават.

# 1 406
От малките пици има ли такива с по 4 бр.вътре?
Пробвахме тези с по 12...стори ми се че имаше нарисевани с 4...но ни съм сигурна?

# 1 407
teta75 Можеш да видиш за мини пици и ц Кауфланд, там между другото има и замразение бретцели - не са в акция май. За постоянно - синя кутия с изпечени бретцели на нея. Иначе аз взех от замразената Деличиоза с шунка тази седмица. Не съм много почитател, обаче сина ми поиска.

# 1 408
Не обичам да ходя в К - далеч ми е, освен това е голям а аз гледам максимално бързо да се изнеса, за да не дишам бацилите..благодаря все пак, ще имам придвид.

Синът ми е труден с яденето. Хареса малките, сега иска от четворките. За това питам .Експерименти не правя- да купя нещо което не иска...че само хвърлям.

# 1 409
От лидълското тесто за пици правя мини-пици- деля го на малки парчета и в тавата на дупките , върху хартия пека, като отгоре слагам каквото харесва дъщеря ми (другият каприз не иска пък пица). Иначе като съм вземала веднъж от замразените им мини-пици, вътре са били в 3 опаковки, всяка с по 4 мини пици, така не се е налагало непременно 12 едновременно да се пекат, ако за опаковането имаш предвид, Тета.

Общи условия

Активация на акаунт