Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 304
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 1 335
Не е лош. Ако имате път, вземете си Simple Smile

# 1 336
Пийк и аз чакам термо бельото за моя футболист Simple Smile То може да му е малко, но ще опитам.. Пък и сега при тийновете има мода- дърпат си дънките  и панталоните докъм средата на прасеца Thinking та, тамън по модата ще е ..

За шефката Драгийска искам да кажа- не я познавам лично, разбира се. Но заслужено получава тази награда. Имали сме общи срещи с филиала, аз много и се радвам на тази жена. Много интелегентна, умна, спокойна. Възхищавам и се на търпението, подхода и сигурно само тя си знае какво е да си мениджър на чужда фирма в Бг. На стоицизма и да наложи Лидл в България, но и да привнесе от опита си на работа отвън и тук на местна почва. А знаете това за в Бг е трудно постижимо. Смея да твърдя, че само благодарение на нея се радваме на европейски начин на работа, така да се каже. Отживелиците от стари времена, като отношения работодател/ работник, тя показа, че няма да се и не се толерират. Дано продължава все така!

# 1 337
Покрай наградата на Милена Драгийска за Мениджър на годината почетох малко за нея. Тя е била на доста висок пост в Лидл Германия, била е регионен мениджър за Щуртгард и Карлсруе. Българка е била регионален мениджър на немска верига в Германия! След това работи в централата на Лидл, като се занимава с различни проекти. Не знаех досега нищо за тази жена, а биографията ѝ наистина е впечатляваща.

# 1 338
Заинтригувахте ме с тези меденки на РС миналата седмица не ги открих. Утре ще направя втори опит. И на мен не ми допада работното време и коридора, но ще се съобразя. Обичам в събота или неделя рано сутрин докато няма много хора да пазарувам.  При нас са с общ паркинг Лидл и ДМ преди няколко дни нямаше място за паркиране, а вътре ...

# 1 339
И аз взех банани днес, да се не мина, даже изядох един и не ми хареса, сух и дебелокор. Взех фует и луканков салам на Барони, луканкови пръчици, гауда, пушени бутчета, маслини, алабаш, дайкон, разни зеленяци, консерви свинско, лютеница сметани, бонбони, тубиче Пелин, че бяха изкупили френските вина. А, и сурими разбира се.

# 1 340
Хайде ... да ни е честито!

От утре, 14 ноември, магазините за хранителни стоки организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 13.30 и 16.30 ч. В посочените часове се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Аптеките организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 8.00 и 10.00 ч. и 13.30 и 16.30 ч. В посочените часове се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Това нарежда министърът на здравеопазването с издадена днес Заповед № РД-01-655/13.11.2020 г. Заповедта влиза в сила от утре, 14 ноември.

С пълния текст на заповедта можете да се запознаете в прикачения файл.

Заповед № РД-01-655/13.11.2020 г.
PDF файл, 626,4 KB, качен на 13.11.2020
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ot-utre-14-noemv … mGw4i-eTP0K0ARHtc

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/11/13/zapov … _20_rd-01-655.pdf

# 1 341
Представям си в 16.30 какви опашки ще се вият вече пред магазините.

# 1 342
  • София
Ама демек сега може да ходим сутрин да пазаруваме ние? Аз така го разбирам, сутринта само в аптеките могат или? Нещо нИ мОо му схвана мисълта, а го харесвам!

# 1 343
Деленето може да има логика, ако двете групи не се срещат. А то едните още не излезли, на другите идва часът и те си влизат направо. Тотален абсурд!

От днешния пазар опитах нещо ново "Пиле в сладко-кисел сос с басмати". Не бих повторила. Промоционалният бял шоколад ми хареса и пак бих си взела. За здравословноядящите сигурно ще е някаква отврат.

# 1 344
  • София
За хр.магазини 13.30- 16.30ч за над 65г.
За аптеките , два коридора, сутрин 8-10,след обяд пак, ама и през другото време можели да ходят.
Малоумни.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:01 от Миленски

# 1 345
Деленето може да има логика, ако двете групи не се срещат. А то едните още не излезли, на другите идва часът и те си влизат направо. Тотален абсурд!

От днешния пазар опитах нещо ново "Пиле в сладко-кисел сос с басмати". Не бих повторила. Промоционалният бял шоколад ми хареса и пак бих си взела. За здравословноядящите сигурно ще е някаква отврат.
Кой е белият шоколад ? От години не мога да си харесам хубав .
Имат един с кафе - него харесвах преди

# 1 346
Днес в Кауфланд от една и съща врата се влизаше И излизаше.. те ви мерки Wink

# 1 347
Шоколада за готвене има ли го още и още ли е в три разновидности ?
Не съм търсила от лятото . И каква цена има . Благодаря.

# 1 348

Да. 2 лв

# 1 349
Да. 2 лв
Мисля, че е 2.29 лв., не че имат значение малко стотинки, но да не се чуди някой защо не е 2, ако го потърси.

Общи условия

Активация на акаунт