Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 311
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 380
Идвам за съвет.
Скрит текст:
Искам да взема детската кухня в понеделник.Но с този коридор не знам как ще стане.Чудя се дали да не помоля охраната само да ми я донесе до касата или от неделя вечерта да проверя понякога вадят по рано нещата за следващата седмица.По късно да ида също не мога,от 9 сме на работа,а нямам позната възрастна която да помоля да ми вземе и да я чакам отвън с колата.

8-10ч е само за аптеки. В магазин можеш да влизаш...нали така беше, другарки?☺

# 1 381
  • София
Идвам за съвет.
Скрит текст:
Искам да взема детската кухня в понеделник.Но с този коридор не знам как ще стане.Чудя се дали да не помоля охраната само да ми я донесе до касата или от неделя вечерта да проверя понякога вадят по рано нещата за следващата седмица.По късно да ида също не мога,от 9 сме на работа,а нямам позната възрастна която да помоля да ми вземе и да я чакам отвън с колата.
Права е Тета, коридора 8-10 ч. отпадна. Остана само за аптеките.

# 1 382
Страхотно.Не съм разбрала за отмяната,тъкмо някви схеми мислехме за коледния подарък.Благодаря,дано няма промяна до понеделник пак.

# 1 383
Ей това за лещичка 🥴

Аз съм на такава възраст, дето трябва да пазарувам в интервала от 8 до 10. В 9 ч. отидох да купя един хляб и да платя сметка в Изипей. В 9, 20 бях отвън, на задния вход, където една млада жена ме помоли да й купя баничка- не я пускали вътре. В 9,25 й я дадох, но вече ме чакаха двама- жената ме бе похвалила. Платих на единия в Изипей, а на другия купих цигари. На следващите трима купих: на първия - сирене, сьомга и кисело мляко, на втория- ябълки, домати и ракия, на третия -  картофи, бисквити, праз, галета и кайма. Докато им се отчитах навън, се сетих, че бях забравил да си купя магданоз. Трескаво влетях вътре, но ме посрещна онзи, дето гонеше по-младите и ми каза - виж, дядка, влизаш тук за четвърти пореден път! В момента е 10 без 5. Този път излизаш и не се връщаш! Ще запомниш ли? Естествено, че го избъзиках:
- Не ви чух - извинете, но бързам, че стана 10 без 5.
Излязох доволен, но се сетих, че бях забравил за тоалетна хартия. Сега пък нямаше кого да помоля. Добре че хлябът ми си ме чакаше. На път за вкъщи си обещах, че утре ще дойда още в 8 ч.- да се усетя пак полезен и оценен както днес. Е, само до 10 ч. Дано същият не е на смяна.  А дали да не започна да им взимам по нещо? Рокфелер е забогатял от една ябълка. А защо и аз да не се възползвам от Ковид? А дали и да не открия фирма с име - "Ковид  шопинг Ънлимитид"?

# 1 384
Леми, Ковид шопинг Joy

# 1 385
  • София
😂 Аз вече предложих на моя тинейджър да го играя придружител в мола на него и тумбата му приятели - евтино ще им взимам, по 5 лв на човек.

# 1 386
😁 Много хора мислим в една посока. Като се заговори за пенсионерски коридор само от 8 до 10, казах на познати, че мога да започна нова временна дейност като пърсънъл шопър за възрастни. Това с двата часа беше тотално налудничаво.

# 1 387
Днес нямаше нито моркови, нито риба тон консерва. Кога да отида, за да има основни продукти?!

# 1 388
Днес нямаше нито моркови, нито риба тон консерва. Кога да отида, за да има основни продукти?!
Риба тон откога се води основен продукт ?
Какви основни продукти липсват ? Аз не съм забелязала нещо подобно .

# 1 389
В Русе имаше всичко

# 1 390
За мен и семейството ми са основни, салата с риба тон е основно хранене.
В този филиал, в който аз пазарувам основно винаги има недостиг и неадекватни количества като за мащабите и населението на квартала.

# 1 391
В този филиал, в който аз пазарувам основно винаги има недостиг и неадекватни количества като за мащабите и населението на квартала.
Явно е така . Аз тук не съм забелязала нещо подобно.
Само при промоционални стоки понякога.

# 1 392
Подай сигнал на горещата линия. Не е нужно да е нещо раздразнено и ядосано. Делово и стегнато обясни, че често има липси, дай примери за такива продукти. Възможно е да му почетат конско на мениджъра филиал и да потръгнат нещата. Момичета тук писаха, че са подавали сигнали за неадекватни служители и е имало полза. Пробвай!
П.П. Може би аз съм по-нетърпелива, но ми омръзна да чувам, че то тук в България "си е така". Затова вече пиша, оплаквам се, искам си, когато ми се полага. Мисля, че всички трябва да положим усилия да "счупим" счупения модел и да постигнем поне някакво по-сносно ниво на обслужване.

# 1 393
Момичета,сполучлива ли е?

Когато за първи път я пуснаха имаше неуредици със софтуера и аз я върнах тогава заради това. Например когато я настройваш трябва да въведеш тегло си и даваше грешка - очевидно че софтуера е замислен и за дигиталния кантар но аз нямах такъв и не можах да я настроя съответно ми отчиташе твърде много крачки и километри
Много скъпа бе.....Имам такава , закупена от Германия, точно от Лидл и беше около 10 евро.Anguished

# 1 394
  • Под Слънцето
Хора, наминавам с питанка дали знаете нещо за топеното сирене на Pilos в кутиите от 140 гр.?
Рекоха ми, че го спират  след като вчера обиколих 4 магазина във Варна и никъде не открих, та приклещих една девойка да я тормозя да види в склада... Купувам количества от него. Яде се много у нас и ще ми липсва Sad

Общи условия

Активация на акаунт