Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 231
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
А що плюене се избълва по "проклетите" старчоци тук! 🥴

# 1 486
  • София
Кюстендил пише.

# 1 487
Да, това е в Кюстендил. Знаех си, че  ще влезе и в новините. Дядото е отишъл извън часовете на коридора и не са го пуснали, както е написано в заповедта. Отказал е и да му напазаруват. Искал да разгледа...

# 1 488
Ми да ги оставят да ходят когато поискат.
Мъжа ми ми прати статията на вайбър и бях потресена,признавам по диагонал четох.

# 1 489
  • Мадрид / София
Нали възрастните могат да пазаруват по всяко време, защо не са пуснали хората да си пазарят?!

# 1 490
  • София
Нали възрастните могат да пазаруват по всяко време, защо не са пуснали хората да си пазарят?!
Този път не. Само в техния коридор.

# 1 491
  • Мадрид / София
В линка даден по-горе, отворих го и видях едно заглавие: Възрастните могат да пазаруват по всяко време.
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Vuzrastnite-hora-mogat-da … nes-1021051 

# 1 492
Не можеха да пазаруват извън коридора в предишната заповед. С тази, която влезе в сила от днес, могат да пазаруват когато искат, а ограничението е само за лицата под 65 г. по време на зелените коридори.

# 1 493
Не можеха да пазаруват извън коридора в предишната заповед. С тази, която влезе в сила от днес, могат да пазаруват когато искат, а ограничението е само за лицата под 65 г. по време на зелените коридори.
Скрит текст:
Аз определено се омотах - кога и кой къде и как може да пазарува .
Например за под 65 г как става в аптеките . Трябва да купувам лекарства с рецептурна книжка - трябва да изпратя някой и ...  Извинявам се за спама - но съм в пълен потрес.
 Предният месец чаках три часа - ама точно .

# 1 494

И аз така знам.

Този път не. Само в техния коридор.

Това не е вярно.

# 1 495
Скрит текст:
Аз определено се омотах - кога и кой къде и как може да пазарува .
Например за под 65 г как става в аптеките . Трябва да купувам лекарства с рецептурна книжка - трябва да изпратя някой и ...  Извинявам се за спама - но съм в пълен потрес.
 Предният месец чаках три часа - ама точно .

Скрит текст:
За хората с рецептурна книжка са измислили облекчение, да не ходят да им изписват лекарствата. Отиват с рецептурната книжка и си вземат лекарствата от аптеката. Като изискването е да е изтекъл срока на предишната рецепта(или там както се казва) и да се вземат от същата аптека, от която са взети последния път. Това влиза в сила от понеделник 16.11. Като лицата под 65 г. нямат право да посещават аптеките в двата коридора 08:00 - 10:00 и 13:30 - 16:30. Може да прочетеш повече за рецептурните книжки на сайта на НЗОК.

# 1 496
Днес в Лидл Пловдив охраната сепциално е казала на майка и на татко да не се притесняват и ако им се налага, че могат да пазаруват и извън обяените часове. Забраната е само за лица ПОД 65 години.

# 1 497
Явно всеки си прилага заповедта както си иска...

# 1 498
  • София
Торбичките за боклук са с аромат ванилия и роза. Аз взех днес малки, 18 л, за 0.99 лв с аромат ванилия. Имаше и - 10 л, както и по - големи. Взех за проба.

# 1 499
Торбичките за боклук са с аромат ванилия и роза. Аз взех днес малки, 18 л, за 0.99 лв с аромат ванилия. Имаше и - 10 л, както и по - големи. Взех за проба.
Това е нов асортимент ли . На обичайното място ли са поставени или са промоционални .
Нещо зелена ябълка да имаше или мента .

Общи условия

Активация на акаунт