Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 256
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 470
Пушените пилешки бутчета са хубави на вкус - като едно време. Но трябва да се избере опаковка. Нормално опушен цвят и форма. Че някои са като от румънски кокошки Simple Smile

# 1 471
Ако не знаех каква дата е днес, бих се обзаложила, че е Коледа. Необяснимо за мен за такъв народ в магазина, но факт.
Брадата, ти пак мина горе- долу раншко.. После ако знаеш какво се случи Stuck Out Tongue Winking Eye Добре поне, че смяната ми приключи преди въпросния коридор. Да не слушам основателното оплакване на хората.И без това нервите, които троша не могат да ми ги възстановят, та добре ми се случи графика днес. Колегите как са изкарали утре ще разбера, но си представям ...

# 1 472
  • Пловдив
Thirteen, сосовете за спагети от Делукс серията присъстват ли в постоянния асортимент? Вчера купих с чери и италиански сирена, не съм го пробвала още, но съм приятно впечатлена от състава и съжалих, че не взех и от другите видове. Дано и на вкус е добър.

# 1 473
Не помня дали се е коментирало, но може ли на един телефон да се сменят два профила на приложението?

# 1 474
Не, не са асортимент за съжаление. Делукс серията се появява само покрай празници. Рядко и в друго време, но много рядко.

# 1 475
Не помня дали се е коментирало, но може ли на един телефон да се сменят два профила на приложението?

Може, ние 3 профила сменяме.

# 1 476
13, говори с онази дама да направи най-после онлайн доставки! Моля те. Ще се родим просто Hug

# 1 477
С тези постоянно променящи се коридори постигат само объркване и ефект презапасяване...очаквах да има повече струпване на хора. Като гледах новините направо се зарадвах, че днес не съм мърдала от вкъщи... Flushed
Търтийн, здрави нервички и търпение ти пожелавам Simple Smile

# 1 478
С.принт скрийн на другата карта

# 1 479
Апреските за по- големи деца как са като качество?
А другите спортни обувки от тази седмица?

# 1 480
О, да - като на Коледа имаше хора. Един върху друг. И като гледам всички бяха за основен пазар. Аз мога да ходя през седмицата следобед, обачеее нъцки вече.
Пилешкото с корнфлейкс как е? Забравих го. И бисквитките с корабче - много ги уважавам.

# 1 481
  • София
Митинг е в магазина, с тоя коридор ще става яка лудница в разрешените часове. Разбира се, пенсионери колкото искаш.
При нас не пускат в магазина хората над 65 г. в друго време извън тяхното. Вчера сутринта една баба не разбрала и дошла, но не я пуснаха и тя се разплака.

# 1 482
# 1 483
# 1 484
Не знам,прилича ми на Одесос,склонна да съм да вярвам ,че е истина.Макар,че не ми се иска...

Общи условия

Активация на акаунт