Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 278
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 410
Друго попитах - има ли 4 бр.мини пици в кутия?
Няма значение..ще видим ние днес.

# 1 411
Да има само 4 вътре, а не както са опаковани значи? Мисля, че само 12 съм виждала като бройка за мини пиците, два вида на вкус. Това - когато гледах преди 2-3 месеца, (предпочитам да правя аз мини пиците, тези не се харесаха на вкус).

# 1 412
  • Бургас
Няма мини-пици по 4. Има Маргарита с нормална големина по 4 броя. Преди малко погледнах, като ходих Wink

# 1 413
Хора, наминавам с питанка дали знаете нещо за топеното сирене на Pilos в кутиите от 140 гр.?
Рекоха ми, че го спират  след като вчера обиколих 4 магазина във Варна и никъде не открих, та приклещих една девойка да я тормозя да види в склада... Купувам количества от него. Яде се много у нас и ще ми липсва Sad

Може ли снимка на това топено сирене ?

# 1 414
Няма мини-пици по 4.  Преди малко погледнах, като ходих Wink

Благодаря за точния отговор на въпроса ми ☺

# 1 415
  • София
Митинг е в магазина, с тоя коридор ще става яка лудница в разрешените часове. Разбира се, пенсионери колкото искаш.

# 1 416
Голяма полза от коридори, няма що. Лично за себе си съм решила да си организирам така пазаруването, че веднъж седмично само да ги посетя. Тази седмица даже ще пропусна, че там липсват неща, които са на други марки, а ми трябват.

# 1 417
Мини пици правя от ето тези пърленки от лидл. Мажа с доматено пюре или лютеница, нарязвам кренвирш (моите деца обичат тънките Pikok) или салам, настърган кашкавал или от настърганата моцарела и запичам на грил функцията на фурната за 4 минути. Стават супер.

# 1 418
Мини пици правя от ето тези пърленки от лидл. Мажа с доматено пюре или лютеница, нарязвам кренвирш (моите деца обичат тънките) или салам, настърган кашкавал или от настърганата моцарела и запичам на грил функцията на фурната за 4 минути. Стават супер.
В последно време има едни други пърленки . Тези не съм ги виждала отдавна .
Инак аз правя пици и с лаваш . В Лидл май бяха питки за фахитас или как се казваха там . Лаваш купувам от квартален магазин обаче. Или за турски стоки .

# 1 419
Дами..темата не е готварска.😉

# 1 420
  • в ябълковата градина
Връщам се от Лидл. Ад, отказах се да влизам. А от 13.30-16.30 няма да има жив човек в магазина. Нашите управляващи са малоумници!

# 1 421
  • София
Тета, малките пици са 12 бр в една кутия.
Вътре са разделени в 3 пликчета по 4бр.
Така че, можеш да купиш ,вземаш едно пликче печеш на детето , другите 2 остават във фризера за следващ път.

# 1 422
Аз пак да питам .
В различните магазини явно има различен вид пърлянки . Нашите не изгледат така. Имаше преди от тях , но не ги откривам. Затоплях ги на грил тиган .
Сегашните много ги харесвам . И издирвам рецепта да станат същите и печени на фурна .

# 1 423
И аз ще си спестя ходенето до какъвто и да е магазин през уикенда.
Скрит текст:
Аз също вчера забелязах в Кауфланд, че имат замразени бретцели.

# 1 424
Да. Ние взехме от тези по 12..писах вече - харесаха се.
Имаше и с каргинка на 4..но аз мисля че и те бяха по 12..просто друг вид и с различна опаковка. Но синко спори че щом били нарисувани 4..значи и вътре са 4 МАЛКИ пици. За това попитах. Благодаря Миленски.

Но нама да можем да вземем днес..че имаме курс от 13 и като свършим..ще е коридор и няма как да влезем.

Показаните назад са гръцки питки и ги има замразени в големи пакети. Във фризерите до пиците са.

Общи условия

Активация на акаунт