Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 153 954
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 150
като споменахте чипове-аз имам чип/жетон от Кауфланд,става и за количките на Лидл

# 151
Купих си какаото.
Хора, верно ли купувате по 2-5 кг. лук? Толкова ли е изгодно предложението? Питам, защото от години не го ползвам, а и не си представям къде се съхранява толкова голямо количество.

# 152
Ти остави съхранението за място, ама има и лук, който бързо се разваля (загнива отвътре, а уж е здрав когато се купува). В торба може ли да се огледа какво вземаш...

# 153
Продават ли замразени кроасани като тези от витрините? Избягвам да купувам от готовите от всички вериги,че навсякъде ги опипват клиентите ,но преди много обичах обикновени кроасани с масло без никакъв пълнеж. Дали мога да намеря такива замразени в Лидл ?
Опипват ги? Боже!
Изненадвате се наистина или е опит за ирония?

# 154
  • в кукувиче гнездо
Продават ли замразени кроасани като тези от витрините? Избягвам да купувам от готовите от всички вериги,че навсякъде ги опипват клиентите ,но преди много обичах обикновени кроасани с масло без никакъв пълнеж. Дали мога да намеря такива замразени в Лидл ?
Опипват ги? Боже!
Изненадвате се наистина или е опит за ирония?
Шегувам се, гнусно е, не съм виждала да ги опипват и не знам защо го правят, честно....

# 155
Моите деца много обичат лидълските земелчета и добре, че почнаха да ги предлагат замразени, че и преди не ми беше много ок им вземам изпечените, но сега и с този ковид по никакъв начин не мога да посегна да взема нещо от топлата витрина. Да върнат опаковките поне на тестените там.

# 156
  • Варна
Има и такива индивиди. Ами проверяват меки ли са, топли ли са и естествено не го правят с еднократните ръкавици. И аз съм виждала още навремето, затова сега по никакъв начин не бих взела закуска от витрините за самообслужване.
Има едни кроасани с масло опаковани, 4 броя за 2 и нещо. Вземам на дребното за училище, тук ги бяха похвалили. Стоят на стелажите около кроасаните и кексчетата.

# 157
Мнение за фритюрника с мазнина? Тази функция с пречистването на мазнината за парлама ли е? Има ли го някоя да се похвали Simple Smile

# 158
За кой ликьор говорите? Прерових брошурата, вчера оглеждах рафтовете, така и не разбрах за какво иде реч.

Плюшените клинове не ми допаднаха, от опит с други мисля, че ще правят "колена".

Но пък се зарадвах на коледната украса, тази година нещо ми е дошла музата и от друга тема съм вдъхноивена с идеи Blush

В сайта намерих този, за него ли говорите?

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:27 от Тук там

# 159
  • Стара Загора
    На 27 страница в брошурата

# 160
Вчера магазина беше фул, и на щанда със сладкарските неща, един дядка си сложил количката успоредно, друг да не припари и всички локумчета и халвички по кутиите щателно се опипваха, до нега една бабка също, учтиво се извиних, може ли да си махне количката, за да взема сметана и спрей п/в залепване за съдове, направи физономия, изсумтя и продължи, аз я махнах взех си каквото ми трябва, и продължих пазара. В това време ми звъни приятелка да и взема спрей, и аз отивам да снимам да питам този ли, е дали количката не беше пак там, и все едно само той е в магазина! Еми издразних се, ама какво да направя, скандали?!

# 161
Аз да отговоря за лука. Ми на мен само за едната лучена супа ми отива 1 кг. Blush Отделно обилно върви върху любимите дробчета, които правя всяка седмица. Та лук у дома си върви. Салати, готвено, карамелизиран. Проблеми с мястото за съхранение нямам.

# 162
Мнение за фритюрника с мазнина? Тази функция с пречистването на мазнината за парлама ли е? Има ли го някоя да се похвали Simple Smile

Другият фритюрник бях взела - по-малък и го изхвърлих.

# 163
Друга тактика видях аз в Кауфланд. Пенсионер махаше горните замърсени листа от зелка с идеята грамажа да е по-малко явно.
Виждала съм да късат Чери домати от клончето пак заради грамажа явно, на гъби да им махат пънчетата ...

# 164
Е стига де! Ама няма масово култура за пазаруване, значи!

Общи условия

Активация на акаунт