Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 153 908
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 135
dolce , онзи ден я видях сметаната на най-горен рафт, някъде преди кашкавалите.
 Ние тази седмица не сме ходили още и си чудя в четвъртък да правим ли схеми да ходим рано сутринта за гащи, защото ММ винаги си намира М размер, ама аз не знам с С-ките как ще е.

# 136
  • София
Пък аз в неделя си взех шоколад с портокал (Лидл Ломско шосе), но нямаше ликьорче. Sad И изненада, от скреч картата пак ми се падна шоколад. Много е хубав, вчера буквално ми спаси живота (тежък цикъл втори ден, вие ми се се свят). Хапнах стабилно почти цял шоколад и се освестих. Simple Smile

# 137
Днес видях от шоколадите и на стелажите при лентата за покупки.

# 138
На Сточна гара имаше извара в старата опаковка, както и лук за 2.50.

# 139
  • там където има винаги вятър
Знаете ли дали продават в неделя вечер примерно, ако е заредено нещо за следващата седмица? Сутринта бях при отварянето на магазина и в един голям кош по три чифта от само два вида боти. Чак не ми се вярва да са заредили само тях и ми мина през ума дали не са поизкупени от предната вечер..............................

Някой беше писал в старите теми че е купувал. Засилих се и аз една неделя към 20 часа - всичко празно...оказа се че стоката я зареждали рано, рано в понеделник, но и нашия пък го отварят в 8 сутринта, така че във всеки град май е различно Thinking

# 140
При нас зареждат, но само хранителни стоки.

# 141
Продават ли замразени кроасани като тези от витрините? Избягвам да купувам от готовите от всички вериги,че навсякъде ги опипват клиентите ,но преди много обичах обикновени кроасани с масло без никакъв пълнеж. Дали мога да намеря такива замразени в Лидл ?

# 142
  • в кукувиче гнездо
Продават ли замразени кроасани като тези от витрините? Избягвам да купувам от готовите от всички вериги,че навсякъде ги опипват клиентите ,но преди много обичах обикновени кроасани с масло без никакъв пълнеж. Дали мога да намеря такива замразени в Лидл ?
Опипват ги? Боже!

# 143
И аз вчера направих един пазар - дадох един последен шанс на филиала в Студентски,защото уж един  бърз пазар щях да направя по списък . Да, ама не ...наредих се на касата 10 мин. преди да ми изтече  безплатния 1ч за паркинг , и после с 200 към гаража ...естествено асансьора някъде се мотаеше ( а количката пълна с 3 ликьора, тресчотка на ММ и още 3 пълни торби с продукти). Реших , че пак е закъсал и с риск някой да ми опразни количката - грабнах ликьорите и по стълбите. За малко да ги счупя , вече до колата - взех билетчето и го сканирах . Това ми даде още 15 мин. , но бързане, бързане ...количката на горния етаж без надзор все пак. Ликьорчето, естествено не се рискува да се остави в количката SmileSatisfied
Като цяло, ми се разваля настроенито от хубавия пазар, заради това постоянно бързане - дори не успях да намеря всичко набелязано.
Имaше много неща , намалени от минали промоции май - например обезмаслената извара ( много се хареса) , охладено пиле за 3,49 кг.  Пробвахме и замразеното тесто - освен че ме изненада големината ( малко ми дойде) , изненада ме и вкуса - много хубава пица се получи- ще влиза в списъка за пазаруване със сигурност . Специални благодарности за съфорумките тук Simple Smile Simple Smile Други неща които се харесаха вкъщи са шоколадовите коледни близалки ( като хелуинските),шоколадовия крем с парченца лешници ( Deluxe) , бонбони за смучене 3 пакетчета по 8бр за 1,19( с вкус на мед-лимон и евкалипт и ментол), детските пасти за зъби . От промоциите се възползвах от айсберга, боба, ущипците , странджанския дядо , сникърс ,соленки , био масло, халвички ( много са ми удобни в чантата, ако ми падне кр.захар) ,  2 коледни дрънкулки и поръски. От меденките и домашните курабии с локум не съм впечатлена никак.

# 144
Поли, филиалът в Студентски на мен не ми харесва особено- разхвърлена ми е подредбата с тези чупки вътре, не ми е прегледно така.
Този в Младост е и по-светъл.
За замразеното тесто за пици- много е хубаво като еластичност и може да го поразтегляте за по-голяма и по-тънка пица. За мекиците от него спирам да казвам, че да не стане както казват, че се случвало с хубавите стоки...
Ликьорчето- що ли го опитах... сега ще имам повод да ходя и аз до магазина, ако не го разграбите, че на ММ казах да вземе само 1 бр.

# 145
  • Асеновград
Смених тениската с шевици с най голямата XL но определено са малки, тази поне не е опъната по мен. Сега се чудя дали да я оставя или да търся от другаде такъв тип. Хареса ми модела че не е съвсем прав мъжки.
Преди две седмици коментирахте чиповете за колички, има ли ги навсякъде? При нас всеки път питам и отговора е все един, не сме и чували за такива, не са идвали.

# 146
  • Козлодуй
Има ли канела в Лидл? Видях на пръчки но мляна не. Simple Smile Преди време съм взимала една много хубава но ми свърши Simple Smile

# 147
Чудя се - бански старец или странджански дядо? Или нещо друго от месцата на "Родна стряха" да препоръчате?

# 148
Тениските със шевици са щамповани, нали (че не стигнах до магазина да видя на място)?

# 149
При нас има чипове, обаче се оказаха голяма екзотика. Преди седмица и половина реших и аз да искам чип, забравих обаче детето не забрави Simple Smile На касата казва, че искаме чип. Няма на всички каси, но не  е ясно и на коя има. Вече се бях отказала, за да не бавя опашката обаче служителите нямат право да се откажат явно ... след 7-8 мин. намериха торбата и ми дадоха. Стана ми тъпо, извиних се на останалите клиенти и заминах със заветния чип. На следващото пазаруване естетвено го забравих и пак с монета ...

Общи условия

Активация на акаунт