Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 505
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 305
Има и малки размери термо бельо.

# 1 306
Пийкок, само така!!! И аз днес пазарувах с малкия и накрая на касата събирах пари от портмонето, за да платя. Той се що видял играчка и пъхал в количката, а  все още няма 3!!! А аз си мислех, че количките, къщички с бонбони и разните там дядо коледовци са по 5 лв макс, ама не.Малък шопинг маниак.
Днес загледах колко удивително много банани ядат моите съграждани! Все едно за последно ще могат да си купят банан. Какво се прави с 3 кила банани, напр? Не стават ли черни докато се изядат?
За доклада, удържах се да не купя нищо сладко ( дори и меденки РС).
От банани става чуден сладолед . Мъфини , хляб . Сладкиши. Могат да се замразят например.
Смути и какво ли не . Отделно членовете на едно семейство може да са 4 или 6 . Всеки сам си преценява кое в какви количества му е нужно и т.н.  Този тип вглеждане не го разбирам аз.
Мога да изям на ден кг банани и кусур.

# 1 307
Стоят до универсалните кърпички.
Напазарувах аз днес- мляко, салам, рачешки рулца, банани , тоалетна хартия. Абе, всичко що е на далавера Simple Smile

Какво ги правиш рачешките рулца? Или са ги ядете. И аз взех да не  се мина, но сега се чудя какво да ги правя.

# 1 308
Салати , аз и панирах , правех един ориз с тях .
Но преди години точно бях си направила любимата салата и се заразих с някакъв вирус с повръщане и р... и оттогава някак ми се гади като опитам салата с рулца от раци .
Някога имало ли е раци в Лидл или нещо рачешко реално

# 1 309
Аз ги запържвам с царевица. Много харесвам

# 1 310
  • София
Стоят до универсалните кърпички.
Напазарувах аз днес- мляко, салам, рачешки рулца, банани , тоалетна хартия. Абе, всичко що е на далавера Simple Smile

Какво ги правиш рачешките рулца? Или са ги ядете. И аз взех да не  се мина, но сега се чудя какво да ги правя.
Рачешките ги нарязвам на парчета, заливам със зехтин,чесън и копър и оставям за 1,2 дена.
После може на салата с майонеза ,царевица , краставици и др.каквото искаш.
Също с паста и майонеза.

# 1 311
  • Велико Търново
Саня, дори и при 6 членно семейство, което е екстремно рядко в наши дни 3+ кила банани ми се струват като за преяждане.
Най-редовно си гледам чуждите покупки, такива жокери ми изкачат от тях, че няма как да не оглеждам.

# 1 312
skk007, хаха браво на детето, моята е на 2 и засега само с тяхната вода с картинки се разминавам като влезем, но си я търси като завещана, днес даже забърса една с жираф. Взехме от краставиците и розовите домати, дано имат вкус. Скоро бях взела един чай с лайка и един с шипка на пакетче, ами този от шипка няма такава гад, изключително кисел и после не мога да измия чашата от червено.
Напоследък попадаме на много любезен персонал, днес не отчете приложението, въпреки че издаде звук и касиерката взе да се извинява, да го сканирам пак. Помолихме и за пластмасов чип за количката, охраната ги даваше, даде ни 2 за мен и мм и толкова усмихнат беше човека, малката му даваше целувка на тръгване.

# 1 313
Салати , аз и панирах , правех един ориз с тях .
Но преди години точно бях си направила любимата салата и се заразих с някакъв вирус с повръщане и р... и оттогава някак ми се гади като опитам салата с рулца от раци .
Някога имало ли е раци в Лидл или нещо рачешко реално

Много красиво го описа.

# 1 314
  • до най-прекрасния мъж
Оплаквам се от сос Карбонара от италианската седмица. Рядък, безсолен и безвкусен, изобщо не ми допадна. Едва го избутах да се изяде. За първи път виждам бели сосове и реших да пробвам, но няма да повторим. Имаме и един 4 сирена, пак оттам. Дано е по-хубав, но едва ли.

# 1 315
Саня, дори и при 6 членно семейство, което е екстремно рядко в наши дни 3+ кила банани ми се струват като за преяждане.
Замразяват ги.
При мен, още на следващия ден са вече узрели/презрели. А аз обичам зеленкави

# 1 316
Най-редовно си гледам чуждите покупки, такива жокери ми изкачат от тях, че няма как да не оглеждам.
Живея сама и 3 кг не са ми някакво огромно количество . Но и не купувам такива. Освен  лятото . Значи вземам и замразявам и за смутита - торти - сладолед и т.н. ми са идеално и под ръка . Но иска и място във фризера.
Пак казвам мога да омета кг банани сама за ден . Ако ми се яде само това .

# 1 317
Любимата ми салата е рачешки рулца, майонеза, царевица от консерва, може и малко прясна краставица нарязана много на ситно и отцедена. Слагат се и една две лъжици кисело мляко за олекотяване. Това ми е джънка на мен 😸

# 1 318
Любимата ми салата е рачешки рулца, майонеза, царевица от консерва, може и малко прясна краставица нарязана много на ситно и отцедена.
малко копър и сух чесън и черен пипер и става убиец. Може и капчица чили
Понякога слагам и варено яйце , морков и какво ли не . Пълна импровизация . Може и с варен кус кус / този макаронения

# 1 319
Много благодаря на всички за отговорите относно фрайъра 🤗 *Ина*, много изчерпателно, благодаря! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт