Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 330
  • 2 964
  •   3
Отговори
# 1 455
  • Ст Загора
За Стара Загора. Може да им пишеш, но не знам дали ще се занимават. Аз им писа за един шлифер, още същата седмица " изчервен бил, а услугата за пренос на стоки. Била преустановена..., септември беше

# 1 456
Ау, чудесно! Утре ще ходя да проверя. Дали може да ми кажеш за кой от двата?

# 1 457
  • Ст Загора
Ау, чудесно! Утре ще ходя да проверя. Дали може да ми кажеш за кой от двата?
В този на Радецки, днес ще видя  ще ти кажа. И в другият може да има, но ми е далече.

# 1 458
Вчера ходих конкретно за лед лента, че детето искаше за стаята си - не знам 40 лв. за 10 м ок ли е като цена, щях да проверявам и по други магазини, но все пак я взех. Още не е сложена обаче, за да кажа как е.
Купих много хубав алабаш (огромен), пак райски ябълки, айсберг, дълъг кибрит (взимам от Икеа по принцип, но ми харесаха красивите коледни кутийки), ликьорче (имаше доста и няколко дни го гледам) за подаръци, фует (хубав си е).. С Lidl+ взех 3 бр. от тоалетната хартия, луканков салам, кафе. Също намерих киндер пингуи, което беше се паднало от скреч картата, а сега - суха паста за 1 ст., няма да я взимам.
Намерих и взех от малките ароматизирани торбички, само с роза ли са?

# 1 459
Само на мен ли не ми отваря брошурата в приложението?

# 1 460
Може ли снимка на торбичките?
Все ги забравям...
С ванилия казаха че са. Тези да не са други..

# 1 461
Какви са тези торбички ? 

# 1 462
  • Мадрид / София
Тук най-често купувания фует е на марка каса Таррадейя, но в Лидл май не се предлага. Не всички марки фует са сполучливи и не допадат на вкуса на масовия консуматор.

# 1 463
  • София
Баща ми ми заръча да взема от пуш.пил.бутче 3бр...
Има ли уловка в това приложение?

Бони.. аз си я свалих

# 1 464
Уловката е , че бъгва на касите и чакаш . Чакат и другите .
Пробват на друга каса - викат управител и т.н.
И аз не съм пробвала нищо досега.
По спомен тези пилешки бутчета нещо не ми  харесаха . Ама това беше миналата зима . Мотах  ги цял месец и ги хвърлих.

# 1 465
  • София
Ползвам го от самото начало и няма проблем,не съм имала честта да викат управител.

Отваря с брошурата вече.

# 1 466
А , сапуните Lupilu хубави ли са

# 1 467
Ползвам го от самото начало и няма проблем,не съм имала честта да викат управител.

Отваря с брошурата вече.
Тук постоянно така става . Все нещо засича и т.н. Пробват на съседна каса и т.н , и т.н.
Плюс в момента тези коридори - дистанция дето трябва да  се спазва  - маски . Вече и дебели дрехи и ми идва в повече .

# 1 468
  • София
Къде е това тук?

# 1 469
За съжаление никъде не продават сурово сушени колбаси без нитритна сол. Май и нямат право да произвеждат такива. Затова през есента и зимата правя домашни без тази гадория. Вече се сдобих с машинка за вакуумиране и ще мога да направя повече и да по-дълго време. Защото иначе пресъхват и не ставят за ядене след няколко месеца.
От фермите съм взимала.

Благодаря за чудесната идея с вакуумирането!

Общи условия

Активация на акаунт