Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 080
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Здравейте прочетох пет страници назад но не виждам да е коментирано
Това струва ли си парите

Напротив, доста го дъвкахме... не ми се пише пак, а вероятно и на останалите които се включиха. Проверете отново назад в темата.

# 2 236
Боже тези фрайери се коментират вече няколко дни, като развалена плоча...
Сега с предстоящия локдаун ще сме си в Лидъл на разходка. Като затворят всичко, един Лисъл ни остава.

# 2 237
Лъки, има и по- гадна опция- да сложат още един коридор.

# 2 238
  • София
Здравейте,( извинявам се ако е коментирано) някой взимал ли е този комплект за рисуване? Хубав ли е, качествени ли са материалите?

# 2 239
Лъки, има и по- гадна опция- да сложат още един коридор.
Ще видим какво ще гласуват, но факта че се предвижда затваряне на градини и училища е повече от гаден.
Без хранителни магазини няма да ни оставят.

# 2 240
Здравейте,( извинявам се ако е коментирано) някой взимал ли е този комплект за рисуване? Хубав ли е, качествени ли са материалите?

Буквално от 2 часа е вкъщи. Според детето( на 10год)  е качествен, много е ентусиазирано и не е спряло да рисува. Аз не съм го погледнал още.

# 2 241
  • София

Боите са много хубави, купуваме ги отделно в кутии по видове. Дъщеря ми учи в художествено училище и си ги използва успешно там. Пастелите и моливите не сме ги купували.

# 2 242
  • Велико Търново
Аз като писах, че повече от три страници нямаше коментар за фрайъра, вие нищо Simple Smile
Трябва периодично да се пише, току виж някой пак пита Simple Smile

# 2 243
Аз като писах, че повече от три страници нямаше коментар за фрайъра, вие нищо Simple Smile
Трябва периодично да се пише, току виж някой пак пита Simple Smile

Аз мисля, че твърде често се пита.

# 2 244
  • София
Да дам отзив за Блек Ангъс Ръмп стека от днес - супер на вкус, но все едно с вградена дъвка в него. Не знам така ли е по принцип, но повече няма да купя.

# 2 245
bradata , много се радвам че си с ваучер , със здраве да си го харчиш !
Заради тоз коридор , не мога да си пазарувам през ден....ужасно е Sad
Като чух одеве , че може пак да му сменят часа и настръхнах....
За фритюрника - много писахме откакто излезе брошурата в четвъртък , вижте мненията от тогава насам , а не само последните 5 страници.

# 2 246
  • София
Честито на печелившите!
Аз бях спечелила преди 2 години ли беше, когато и Лъки спечели. Тогава в темата за томболите спрягаха и моето име за печеливши от "клана". Това ми е била единствена награда за годината от ВСИЧКИ томболи, всички магазини и продукти, като миналата година нямам нито една печалба от никъде. Вярвам в коректността на игрите на Лидл!  За другите - нищо не мога да кажа.

Днес, към 12 минах през Лидл. Много бързах и пропуснах да взема някой неща. Сканирах си телефона за Лидл+, отчете ми купон, отстъпки, но до момента нямам дигитална бележка и скреч карта. Бях чела, че при някой по-късно идва, но той денят си мина.

# 2 247
Честито на печелившите!
Аз бях спечелила преди 2 години ли беше, когато и Лъки спечели.

Отдавна беше, време ни е пак за печалба. Пък и тогава беше само 150 лв, с  - 15лв данък.
Утре ще мина през Лидл за набелязаните неща. И пак ще регистрирам бележка.

# 2 248
Сега всички се вдъхновиха от брадата и ще почнат да регистрират бележки.

# 2 249
vanian , при мен така и не се появиха изобщо дигиталната бележка и скреч картата. Писах в приложението , че явно се получава бъг , отговориха ми с ваучер 2 лв. Когато го използвах и споделих с момчето на касата , той каза , че и при него се е случвало вече няколко пъти.( явно IT- тата им не могат да се справят с това).

Общи условия

Активация на акаунт